- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
-
Bilmiyorum tek kalacakmış heraldeAnnesi sizde kalırsa babası ne olacakmış?
Evet işte onlarında arası iyi değil tahminimce ama benim ne suçum varOnun yerine babasina ayar ceksin? Adam eve gec geliyor yazmissiniz.
Geçmiş konularınızı bilmiyorum. Babasıyla arası mı iyi değil. Ramazan sonuçta yani insan ailesiyle olmak ister.Bilmiyorum tek kalacakmış heralde
Evet artık düzeleceğimize dair bi umudum vardı ama oda kalmadı
Eşimle olan bazı sorunlarımızı anlatmıştım burda daha tam toparlayamadık uğraştı mı evet gerçekten uğraştı bende belki düzeliriz diye umutlanmaya bile başlamıştım..
Dün gece ya sana bişey söyliycem dedi
Söyle dedim
Annem aradı bugün beni kendini çok yanlız hissediyomış çok ağladı acaba ramazan boyunca bizde mi kalsa hem bize yemek yapar..!
Ben şok tabi
Önce bilgi vereyim konuyla alakalı: eşimin annesi yanlız değil eşi var yani ama adam eve geç gelen biri, eşim 3 kardeş iki erkek kardeşi daha var onlar da evli.. hafta da bir toplanılır yemek yenilir ailece, bunun dışında bayanlar toplanıp çay içerz vs.. çevresi de var eşimin annesinin arkadaşları var gün yapıyolar vs..60 yaşında eli ayağı tutuyo
Konuya dönelim
Tani ki reddettim , ben işten geliyorum istediğim gibi giyinip istediğim gibi hareket ediyorum evimde ben öyle rahat edemem yapamam asla olmaz dedim
Bi ayda istediğin gibi giyinmeyiver dedi!
Senin annen gelse ben reddetmezdim dedi
Bende dedimki ben böyle saçma bir istekte bulunmazdım zaten
İşte ben onu çok yanıltmışım bilmem ne bir sürü laf..
Ben daha neler görüp neler duyucam acaba
Ne olacak bilmiyorum ama böyle birşeyi kabul etmem mümkün değil
Annesiyle babasınn atası iyi değil sanırım ama bu bizde kalmasını gerektirmezGeçmiş konularınızı bilmiyorum. Babasıyla arası mı iyi değil. Ramazan sonuçta yani insan ailesiyle olmak ister.
Allah aşkına söyleyin benim istememem çok mu anormal
Evet çünkü kvyle olan sorunları anlatmm için ayrı bi konu açmam gerekireski konularınıza baktım. kv ile ilgili bişey göremedim. 1 ay uzun süre ama kısa süreliğine çağırabilirdiniz.
siz de eşiniz de birbirinizle kavga etmeyi çok seviyorsunuz sanki.
Eve işte yine aynı olacak ramazandan sonra amaç be anlamadımYani sizde gelsin 1 ay kalsin, sonra KV evine donecek yine yalniz hissedecek yine eski hamam eski tas....gecici cozumler bu ise yaramaz. KPyle kocanizin arasinin kotu olmasinda sizin bir rolunuz yok ki yani kendi aile meseleerini kendilerini halletsinler, sizi niye karistiriyorlar bu ise?
Babasıyla konuşsun annesine biraz zaman ayırsın. Babasını sevmiyo anladığım kadarıyla ben ne annemin babamı yalnız bırakmasını ne de babamın annemi yalnız bırakmasını doğru bulmuyorum. Sinirlenmeden konuşun yoksa zaten çözüm yok babasıyla neden konuşmuyo babasının evde yalnız kalmasını neden istiyo. Her belediye Halk eğitim merkezi kursları veriyor ücretsiz belli yasin üstünde olanlarda var sevdiği birşey bulsun kursa gitsin olmadı psikolojik destek alsın . Erkeklerin beyni bizimki gibi çalışmıyo siz de öyle iki naz niyaz yapsaniz sizi haklı bulur yani ne demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum çok sert çıkıp hakliyken haksız olmayınEvet artık düzeleceğimize dair bi umudum vardı ama oda kalmadı
Eşimle olan bazı sorunlarımızı anlatmıştım burda daha tam toparlayamadık uğraştı mı evet gerçekten uğraştı bende belki düzeliriz diye umutlanmaya bile başlamıştım..
Söyle dedim
Annem aradı bugün beni kendini çok yanlız hissediyomış çok ağladı acaba ramazan boyunca bizde mi kalsa hem bize yemek yapar..!
Ben şok tabi
Önce bilgi vereyim konuyla alakalı: eşimin annesi yanlız değil eşi var yani ama adam eve geç gelen biri, eşim 3 kardeş iki erkek kardeşi daha var onlar da evli.. hafta da bir toplanılır yemek yenilir ailece, bunun dışında bayanlar toplanıp çay içerz vs.. çevresi de var eşimin annesinin arkadaşları var gün yapıyolar vs..60 yaşında eli ayağı tutuyo
Konuya dönelim
Tani ki reddettim , ben işten geliyorum istediğim gibi giyinip istediğim gibi hareket ediyorum evimde ben öyle rahat edemem yapamam asla olmaz dedim
Evet çok doğru muhtaç olur bakarım ama öyle bir durum yok bi erkek nasıl eşiyle evde yalnız olmak yerine annesiyle olmayı seçerOf of içim şişti bu kayganalar yüzünden be lanet olsun diyeceğim tutuyor.
Bu hikayeye aşina olmakla beraber, eski erkek arkadaşım da babası sağ olmasına rağmen annem bizde kalır veya her haftasonu gideceğimiz yerlere gelir hatta nerdeyse balayına da gelir dediydi zaten ben de ayrıldım.
"Hem bize yemek yapar" kısmını anlamadım açlıktan geberiyor mu bu insan?
Nerden tutsanız elinizde kalıyor Allah yardımcınız olsun..
Bir ay istediğin gibi giyinme lafı ayrı abuk, hayır kadının kocası ölür kimsesiz kalır hadi merhamet için belki...
Eve bende bunu anlamıyorum onların umurunda bile değilDiğer 2 erekek kardeş neden konu dışında sizin eşinizin annesi ise onların da annesi . Neden onlar tüm ramazan evlerine götürme talebinde bulunmuyor da sizin eşiniz bulunuyor anlamadım
iyide o ev sadece senin değilki, nevar eşini mutlu etsen, belki yeri gelir, senin annende aylarca sende kalabilir....yada başka birproblem olur, sen kayınvalidende kalmak zorunda kalabilirsin...Evet artık düzeleceğimize dair bi umudum vardı ama oda kalmadı
Söyle dedim
Ben şok tabi
Konuya dönelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?