Artık umudum kalmadı

Bir de sizin sorunlarınız zaten olmuş tam tersi sürekli yalnız kalmalısınız degısık yerlere gıtmelısınız.
Sanki her şey gül bahçesi de dikeni noksan!

iyide o ev sadece senin değilki, nevar eşini mutlu etsen, belki yeri gelir, senin annende aylarca sende kalabilir....yada başka birproblem olur, sen kayınvalidende kalmak zorunda kalabilirsin...
İşte zorundalık bir durum yokki ortada ben işten gelip evinde rahat edemeyeceksen ne yapayım öyle evi

Daha önce kv ile ciddi sorunlarınız oldu mu? Genel anlamda aranız nasıldır ?

Şu an iyi ama geçmişte çok sorunumuz oldu ben evden yokken eve girip evimi değiştirrdi bazı eşyalarımı bana sormadan çöpe atardı hatta bu yüzden çok kötü günler geçirdik

Eski günlerin yaşanmışlıklarınızdan dolayı tabi ki sizin de istememeniz normal ancak bunu eşinizle daha açıklayıcı konuşarak çözebilirsiniz. Erkekler genelde ne olmuş geçti gitti diye bakarlar.

Siz en azından huzurunuzu kaçırmak istemediğinizi, tekrar sorunlar yaşamak istemediğiniz için böyle davrandığınızı belirtirseniz belki anlar.

muhtemelen eşiniz gel dedi şu anda gelme diyemiyor. malesef ki öyle bir ağlıyorlar ki oğullarına sanarsınız dünyadaki tüm kahırlar toplanmış kv yi bulmuş ve ömrü boyunca hepsini çekmiş bir tek rahat nefes alamamış vs. 3 oğlu varmış o kadar çok sıkıldıysa hepsinde 1 hafta kalsın. 1 hafta da evinde kalsın. siz de 1 hafta çekersiniz eşinizin hatrı için.

Sanırım kv tarafından daha önce bişey duydunuz, bişeyler yapmış soğumuşsunuz. Valla bi soğuyunca da bi daha ısınamıyor insan hak veriyorum.
Gelsin bi kereliğine kabul et en azından eşinin gözünde kabul etmemiş olmazsın. Yarın senin aile fertlerinden biri gelecek olur bu sefer eşin sorun çıkarır. Ama tabi bu sürekli hale gelip sıklaşırsa o zaman sıkıntı, tavrını koyarsın.
Benim anlamadigim kv ramazan boyu sizde kalacak da kp evde ne yiyip ne içeçek, yazık adama bi de ramazan baska zaman olsa neyse derim.

Allah aşkına söyleyin benim istememem çok mu anormal
Normal bi ilişkide kesnlikle normal ama anormal bi ilişkinçz varsa neden normal olsun. Canı sıkılıyo deyip de kalınır mı? Can sıkıntısı ölümcül değil ki ne abartıyolar arkadaş ya

Bence söylediğiniz üslup hoş olmamış.. ve haliyle sizi kavgaya sürüklemiş.. sonra da gelsin umutsuzluklar.. tükenmişlikler...

Oysa ki ;
neden ağlıyor acaba bir şey mi oldu, kendini yalnız hissetmesine ney sebep oldu ki ..
Yani havası değişecek ise gelsin tabi bir kaç gün ona da değişiklik olur .. zaten ramazan da hep beraber illa ki toplaniriz diğer kardeşlere de gideriz.. geçici bir şeydir bence yaa çok da üzülme bu duruma..

Falan diyerek konuyu herkese gitmeye gelmeye daha sık görüşmeye baglasaydiniz kavga da olmazdı uzun süreli gelme de..

Yanılmıyorsam siz LANET OLSUN başlığı ile konu açıp, Kocam Olacak mahluk ile kavga ettim diyen arkadaşsınız.
Evlilik gibi sadık bir yuvayı alçaltarak beddua edip, Bunun yanında Kocanızı mahluk olarak gören bir insan olarak sizi çok iyi anlıyorum. Kaynananıza değil 1 ay 1 saat tahammül etmemek sizin için çok zordur.

Bencede sacma bir istek gercekten tek olsa neysede kp varmis annesi kadar babasinida dusunseymis keske bir ay niye sizde kaliyor hastalik filan olur neysede ramazan ne alaka sizde calisiyorsunuz galiba yine yanliz kalacak aksamda zaten yemek cay calisan insan yatar ondan sonra bitek yemek ve cay fasli icin bir ay niye kalsin

Acikcasi bir ay uzun bir sure. Ben olsam ben de istemem, ki keza benim annem olaganustu bir durum olmadiktan sonra gelip de 1 ay asla kalmaz. Esiniz bencillik ediyor. Annesi ac degil acikta degil zaten belli araliklarla da gorusuyormussunuz. Sirf annesi yalniz hissediyor diye gelip butun ramazan kalmak nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…