Artık umudum kalmadı

Geçen gün eşime ramazan ayı boyunca annenlerde mi kalsak diye ben önermiştim hayır diyen o olmuştu İşten gelip iftar sahur hazırlamak zor olacağı için. sizinkinin tam tersi olmuş o yüzden ben bir sıkıntı yapmazdım

Kv haftada 1 gelsin kalsin oglu gitsin alsin ertesi gun kendi gotursun yine. C.tesi ve ya cuma iş çikışı eşiniz iftardan once kvyi alsın gelsin birlikte hazirlayin iftarı aksama dizi vs. Ertesi gun kahvaltı biraz sohbet tv oglene yine gotursun esiniz. Bence kabul etmeyin elini veren kolunu alamaz ben size soyliyim sonra baska zamanda da kalsın der ramazanda kalmıstı der alışkanlık yapar 60 yaşınd böyleyse 80 inde ne olacak asla kabul etmeyin 1 ay sizde kalmasını.

Sert çıkmadım aslında güzelce söyledim rahat edemeyeceğimi ama o anlamamakta ısrar etti
Diğer 2 erekek kardeş neden konu dışında sizin eşinizin annesi ise onların da annesi . Neden onlar tüm ramazan evlerine götürme talebinde bulunmuyor da sizin eşiniz bulunuyor anlamadım
Onlar için eşlerinin rahatı ve huzuru önemli o yüzden asla karışmaz ikiside
1aydan birsey olmaz da araniz nasil o da önemli

Kv herşeye karışan ve söylenen bir insan
napıyor mesela neden istemiyorsunuz?

Çamaşır yıkamamdan tutun evde eşyaları nereye koyduğuma bile karışır
Ve temiz değil herşeyden önemlisi
nolur ramazanda misafir etsende, sevap kazansan..eşin arzu etmiş, kırmasan eşini...

O beni kırarken hiç düşünmüyo ama
Zırunlu bi durum olsa tmamda tamamen keyfi

İşte aklı olan erkekler kanmıyo buna benimki gibiler kanıyo 1 hafta olsa ve onlardada kalsa inanın sorun etmem
Eve kesinlikle soğuttu kendinden neler yaşadık neler yapyı anlatsam roman olur
Evet beni bu hale getirdikleri için az bile söyledim

Babası umurlarında bile değil ki ne yapacak bilmiyorum

Benim annemde öyle önemli bişey olacak ki gelip kalsın yoksa teklif bile etmez

Sadece iftarda görüşsek tamamda kalma işi bambaşka
Evet haftada bir olsa diğerlerindede kalsa neyse derim ama bi beni saf bulmuşlar heralde

Herşeyi geçtim insan akşam eşiyle sarılıp oturmak istemez mi soyunup dökünüp tv karşısında yayılmak istemez mi banyoya girmek bile sotun zaten küçük ev
Ben gerçekten inanamıyorum

Bu yüzden ayrılırsakta yapacak birşey yok bu kadarı gerçekten çok fazla hasta değil yaşlı değil evi ayrı sen ne biçim bi adamsın ki benim düzenimi bozuyosun ya
Tmm hafta içi beraber gidelim sen git ama kalmak nedir

Eve kesinlikle soğuttu kendinden neler yaşadık neler yapyı anlatsam roman olur
Arada eşlerimiz var diye katlanıyoruz malesef. Bence biraz daha ılımlı yaklaş aranız daha çok açılmasın. Kv laf söyleyecek olursa da susma, ver cevabını. Eşine şikayet edecek olursa da açık açık böyle söyledi çok üzüldüm annemi seviyorum hürmette kusur etmiyorum ama böyle şeyler duymak beni üzüyor der adamın duygusal yanına dokunursun.

Zaten hiçbir saygısızlığım olmadı bunca şeye rağmen
Cevabını veririmde aynı evde yapamam

Allah aşkına söyleyin benim istememem çok mu anormal
Tabikide normal bende istemem.. ama orta yolu bulun. Mesela asla deme, yoksa iş inata biner.. canim biliyorsun diken ustunde durucam evimde de.. herkes kendi evinde rahat eder. Bi ortak yolu bulun.. ne bilim.. 1 ay oruclu oruclu kaynana cekilir mi

İnsan eşiyle sarılıp oturmak istemez mi durumunu çok abartıyorsunuz, bir ay akşam otururken sarilmazsa ölmez kimse ama burada zorunlu bir durum yok o yüzden istememekte haklısınız.

Hani 1 hafta gelsin ona değişiklik olur dese ayrı. Birde zaten kendi sorunlarınız var tam olarak onları cözememişken bu tarz bir isteği de saçma. Kayınvalideniz de kendi hâlinde karışmayan bir kadın da değilmiş. Haklısınız.

keşke benim eşim teklif etse böyle bişi gelse ramazanda bende kalsa kayınvalidem çok isterdim ama maalesef getiremiyoruz kadını evim de evim biz gidiyoruz haftasonlaro ona bütün düzenim bozuluyor

keşke benim eşim teklif etse böyle bişi gelse ramazanda bende kalsa kayınvalidem çok isterdim ama maalesef getiremiyoruz kadını evim de evim biz gidiyoruz haftasonlaro ona bütün düzenim bozuluyor
Peki gelince yannda rahatça hareket edebilcekmisiniz ne bileyim aramz bozulmadan önce biz eşimle sarılmadan oturmazdık dans etmeler süreki öpmeler vs ben istediğim gibi giyiniyorum işten gidince mesela çalışan insanım rahat etmek hakkım diye düşünüyorum yoksa kadınn evi olmasa eşi olmasa sıkıntısı olsa ben derim gel diye

Askında abartmıyorum eşim annesinn yannda bana çok resmi bende hiç sevmem bunu
Ve evet zorunlu durum olsa zaten ben çağırırım olanlara rağmen benim yaşlı anneannem var tek başına yaşıyo tabi sık sık annemlere gider ben giderim yanına o bile şikayet etmiyoken bu kadın hiç mi utanmıyo

Israr ederse ne yapıcam ben çünkü dün üzüntüden uyuyamadım ve egzamam var üzüldüğümde hemen çıkıyo ortaya napıcam bilmiyorum

Babanem bize geliyo haftada bir kalıyor dedem vefat etti 2 yıl once ve hiç çekilmiyor sürekli ilgi istiyor odama gitsem amelie nerede hep ders mi çalışıyor odasında vs. diyor sürekli tuvalete giriyor içerde miyim değil miyim fark etmiyor dalıyor içeri. Babam da anneme postalıyor babanemi icerde haber izliyor çalısıyor olan anneme oluyor ben bile çekemiyorum kv hiç çekilmez fişteklemek gibi olmasın ama.

nolur ramazanda misafir etsende, sevap kazansan..eşin arzu etmiş, kırmasan eşini...
Babası ne olacak? Gerek var mı sizce? Bir kadının önceliği eşi olmalı oğlu değil. Yalniz olsa konu sahibine kalsın ne olacak derdim ama konu sahibinin eşi babasını da düşünmeli..

Israr ederse ne yapıcam ben çünkü dün üzüntüden uyuyamadım ve egzamam var üzüldüğümde hemen çıkıyo ortaya napıcam bilmiyorum
Üzülecek bir şey yok. Kesin bir dille hayır deyip konuyu kapatacaksın. Çok ısrar ederse o zaman ben de ramazanı annemle geçirmek istiyorum de. Ana oğul takılsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…