- 8 Ocak 2019
- 276
- 232
- 18
- Konu Sahibi Evelyn_____
-
Sert çıkmadım aslında güzelce söyledim rahat edemeyeceğimi ama o anlamamakta ısrar ettiBabasıyla konuşsun annesine biraz zaman ayırsın. Babasını sevmiyo anladığım kadarıyla ben ne annemin babamı yalnız bırakmasını ne de babamın annemi yalnız bırakmasını doğru bulmuyorum. Sinirlenmeden konuşun yoksa zaten çözüm yok babasıyla neden konuşmuyo babasının evde yalnız kalmasını neden istiyo. Her belediye Halk eğitim merkezi kursları veriyor ücretsiz belli yasin üstünde olanlarda var sevdiği birşey bulsun kursa gitsin olmadı psikolojik destek alsın . Erkeklerin beyni bizimki gibi çalışmıyo siz de öyle iki naz niyaz yapsaniz sizi haklı bulur yani ne demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum çok sert çıkıp hakliyken haksız olmayın
Onlar için eşlerinin rahatı ve huzuru önemli o yüzden asla karışmaz ikisideDiğer 2 erekek kardeş neden konu dışında sizin eşinizin annesi ise onların da annesi . Neden onlar tüm ramazan evlerine götürme talebinde bulunmuyor da sizin eşiniz bulunuyor anlamadım
1aydan birsey olmaz da araniz nasil o da önemli
napıyor mesela neden istemiyorsunuz?
nolur ramazanda misafir etsende, sevap kazansan..eşin arzu etmiş, kırmasan eşini...
muhtemelen eşiniz gel dedi şu anda gelme diyemiyor. malesef ki öyle bir ağlıyorlar ki oğullarına sanarsınız dünyadaki tüm kahırlar toplanmış kv yi bulmuş ve ömrü boyunca hepsini çekmiş bir tek rahat nefes alamamış vs. 3 oğlu varmış o kadar çok sıkıldıysa hepsinde 1 hafta kalsın. 1 hafta da evinde kalsın. siz de 1 hafta çekersiniz eşinizin hatrı için.
Eve kesinlikle soğuttu kendinden neler yaşadık neler yapyı anlatsam roman olurSanırım kv tarafından daha önce bişey duydunuz, bişeyler yapmış soğumuşsunuz. Valla bi soğuyunca da bi daha ısınamıyor insan hak veriyorum.
Gelsin bi kereliğine kabul et en azından eşinin gözünde kabul etmemiş olmazsın. Yarın senin aile fertlerinden biri gelecek olur bu sefer eşin sorun çıkarır. Ama tabi bu sürekli hale gelip sıklaşırsa o zaman sıkıntı, tavrını koyarsın.
Benim anlamadigim kv ramazan boyu sizde kalacak da kp evde ne yiyip ne içeçek, yazık adama bi de ramazan baska zaman olsa neyse derim.
Evet beni bu hale getirdikleri için az bile söyledimYanılmıyorsam siz LANET OLSUN başlığı ile konu açıp, Kocam Olacak mahluk ile kavga ettim diyen arkadaşsınız.
Evlilik gibi sadık bir yuvayı alçaltarak beddua edip, Bunun yanında Kocanızı mahluk olarak gören bir insan olarak sizi çok iyi anlıyorum. Kaynananıza değil 1 ay 1 saat tahammül etmemek sizin için çok zordur.
Bencede sacma bir istek gercekten tek olsa neysede kp varmis annesi kadar babasinida dusunseymis keske bir ay niye sizde kaliyor hastalik filan olur neysede ramazan ne alaka sizde calisiyorsunuz galiba yine yanliz kalacak aksamda zaten yemek cay calisan insan yatar ondan sonra bitek yemek ve cay fasli icin bir ay niye kalsin
Acikcasi bir ay uzun bir sure. Ben olsam ben de istemem, ki keza benim annem olaganustu bir durum olmadiktan sonra gelip de 1 ay asla kalmaz. Esiniz bencillik ediyor. Annesi ac degil acikta degil zaten belli araliklarla da gorusuyormussunuz. Sirf annesi yalniz hissediyor diye gelip butun ramazan kalmak nedir?
Geçen gün eşime ramazan ayı boyunca annenlerde mi kalsak diye ben önermiştim hayır diyen o olmuştuİşten gelip iftar sahur hazırlamak zor olacağı için. sizinkinin tam tersi olmuş o yüzden ben bir sıkıntı yapmazdım
Evet haftada bir olsa diğerlerindede kalsa neyse derim ama bi beni saf bulmuşlar heraldeKv haftada 1 gelsin kalsin oglu gitsin alsin ertesi gun kendi gotursun yine. C.tesi ve ya cuma iş çikışı eşiniz iftardan once kvyi alsın gelsin birlikte hazirlayin iftarı aksama dizi vs. Ertesi gun kahvaltı biraz sohbet tv oglene yine gotursun esiniz. Bence kabul etmeyin elini veren kolunu alamaz ben size soyliyim sonra baska zamanda da kalsın der ramazanda kalmıstı der alışkanlık yapar 60 yaşınd böyleyse 80 inde ne olacak asla kabul etmeyin 1 ay sizde kalmasını.
Arada eşlerimiz var diye katlanıyoruz malesef. Bence biraz daha ılımlı yaklaş aranız daha çok açılmasın. Kv laf söyleyecek olursa da susma, ver cevabını. Eşine şikayet edecek olursa da açık açık böyle söyledi çok üzüldüm annemi seviyorum hürmette kusur etmiyorum ama böyle şeyler duymak beni üzüyor der adamın duygusal yanına dokunursun.Eve kesinlikle soğuttu kendinden neler yaşadık neler yapyı anlatsam roman olur
Zaten hiçbir saygısızlığım olmadı bunca şeye rağmenArada eşlerimiz var diye katlanıyoruz malesef. Bence biraz daha ılımlı yaklaş aranız daha çok açılmasın. Kv laf söyleyecek olursa da susma, ver cevabını. Eşine şikayet edecek olursa da açık açık böyle söyledi çok üzüldüm annemi seviyorum hürmette kusur etmiyorum ama böyle şeyler duymak beni üzüyor der adamın duygusal yanına dokunursun.
Tabikide normal bende istemem.. ama orta yolu bulun. Mesela asla deme, yoksa iş inata biner.. canim biliyorsun diken ustunde durucam evimde de.. herkes kendi evinde rahat eder. Bi ortak yolu bulun.. ne bilim.. 1 ay oruclu oruclu kaynana cekilir miAllah aşkına söyleyin benim istememem çok mu anormal
Evet mesela sık sık gidelim kendisi gitsin vs ama kalmak niye ben kötü niyetli olsam gidip gelmek istemem zatenEşin saçmalamış tabiki gelcekte devamlı kalmak nedir
Sakin olmaya çalışın fevri davranmak eşinizle aranızı daha çok açarEvet mesela sık sık gidelim kendisi gitsin vs ama kalmak niye ben kötü niyetli olsam gidip gelmek istemem zaten
Niyetleri ne bilmiyorum ama ben böyle rezillik görmedim
İnsan eşiyle sarılıp oturmak istemez mi durumunu çok abartıyorsunuz, bir ay akşam otururken sarilmazsa ölmez kimse ama burada zorunlu bir durum yok o yüzden istememekte haklısınız.Sert çıkmadım aslında güzelce söyledim rahat edemeyeceğimi ama o anlamamakta ısrar etti
Onlar için eşlerinin rahatı ve huzuru önemli o yüzden asla karışmaz ikiside
Kv herşeye karışan ve söylenen bir insan
Çamaşır yıkamamdan tutun evde eşyaları nereye koyduğuma bile karışır
Ve temiz değil herşeyden önemlisi
O beni kırarken hiç düşünmüyo ama
Zırunlu bi durum olsa tmamda tamamen keyfi
İşte aklı olan erkekler kanmıyo buna benimki gibiler kanıyo 1 hafta olsa ve onlardada kalsa inanın sorun etmem
Eve kesinlikle soğuttu kendinden neler yaşadık neler yapyı anlatsam roman olur
Evet beni bu hale getirdikleri için az bile söyledim
Babası umurlarında bile değil ki ne yapacak bilmiyorum
Benim annemde öyle önemli bişey olacak ki gelip kalsın yoksa teklif bile etmez
Sadece iftarda görüşsek tamamda kalma işi bambaşka
Evet haftada bir olsa diğerlerindede kalsa neyse derim ama bi beni saf bulmuşlar heralde
Herşeyi geçtim insan akşam eşiyle sarılıp oturmak istemez mi soyunup dökünüp tv karşısında yayılmak istemez mi banyoya girmek bile sotun zaten küçük ev
Ben gerçekten inanamıyorum
Evet sakin kalıyorum şu anda zatenSakin olmaya çalışın fevri davranmak eşinizle aranızı daha çok açar
Peki gelince yannda rahatça hareket edebilcekmisiniz ne bileyim aramz bozulmadan önce biz eşimle sarılmadan oturmazdık dans etmeler süreki öpmeler vs ben istediğim gibi giyiniyorum işten gidince mesela çalışan insanım rahat etmek hakkım diye düşünüyorum yoksa kadınn evi olmasa eşi olmasa sıkıntısı olsa ben derim gel diyekeşke benim eşim teklif etse böyle bişi gelse ramazanda bende kalsa kayınvalidem çok isterdim ama maalesef getiremiyoruz kadını evim de evim biz gidiyoruz haftasonlaro ona bütün düzenim bozuluyor
Askında abartmıyorum eşim annesinn yannda bana çok resmi bende hiç sevmem bunuİnsan eşiyle sarılıp oturmak istemez mi durumunu çok abartıyorsunuz, bir ay akşam otururken sarilmazsa ölmez kimse ama burada zorunlu bir durum yok o yüzden istememekte haklısınız.
Hani 1 hafta gelsin ona değişiklik olur dese ayrı. Birde zaten kendi sorunlarınız var tam olarak onları cözememişken bu tarz bir isteği de saçma. Kayınvalideniz de kendi hâlinde karışmayan bir kadın da değilmiş. Haklısınız.
Babası ne olacak? Gerek var mı sizce? Bir kadının önceliği eşi olmalı oğlu değil. Yalniz olsa konu sahibine kalsın ne olacak derdim ama konu sahibinin eşi babasını da düşünmeli..nolur ramazanda misafir etsende, sevap kazansan..eşin arzu etmiş, kırmasan eşini...
Üzülecek bir şey yok. Kesin bir dille hayır deyip konuyu kapatacaksın. Çok ısrar ederse o zaman ben de ramazanı annemle geçirmek istiyorum de. Ana oğul takılsınlarIsrar ederse ne yapıcam ben çünkü dün üzüntüden uyuyamadım ve egzamam var üzüldüğümde hemen çıkıyo ortaya napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?