Eki Görüntüle 275963
Ya şu ateş topiğinde kimse sallamıyor kıl oldum abi
Hapsuuuuu Tatlım sana sarıyorum yine ama çok kafam bozuldu bugün,
Ya bu ay yumurtlamayacağım, yada kaçırdım bitti gitti bu iş...
Ovulasyon testi dün de negatifti, hemde çok çok silikti,
6 gündür yapıyorum 10. günümden beri ilk günlerki çizgiler daha belirgindi, şimdi iyice gitti
Ama hiçbir zaman kopkoyu veya diğerinden daha koyu çıkmadı bu yüzden de evet yumurtluyorum diyemedim
Tek sıkıntım çizgi neden daha da silikleşti(( dünü yinede değerlendirdim ama bilmiyorum ...
Ateş durumum da ekteki gibi, ne diyebiliriz, yumurtlamamı kaçırmış olabilir miyim sence :18:
Eki Görüntüle 275963
Ya şu ateş topiğinde kimse sallamıyor kıl oldum abi
Hapsuuuuu Tatlım sana sarıyorum yine ama çok kafam bozuldu bugün,
Ya bu ay yumurtlamayacağım, yada kaçırdım bitti gitti bu iş...
Ovulasyon testi dün de negatifti, hemde çok çok silikti,
6 gündür yapıyorum 10. günümden beri ilk günlerki çizgiler daha belirgindi, şimdi iyice gitti
Ama hiçbir zaman kopkoyu veya diğerinden daha koyu çıkmadı bu yüzden de evet yumurtluyorum diyemedim
Tek sıkıntım çizgi neden daha da silikleşti(( dünü yinede değerlendirdim ama bilmiyorum ...
Ateş durumum da ekteki gibi, ne diyebiliriz, yumurtlamamı kaçırmış olabilir miyim sence :18:
canım ya bende anlamıyorum su ovu. testınden kullanmadım hiç ama tahminim yumurtlama olmustur artık bu nedenle artık cıkmıyor cızgı sen gun asırı calısma yapmıstın değil mi ? atesıne gelince dünkü düşüşten sonra yükselmeye başladı çatlamadıysa bile bugun yarın catlayabılır sen calısmalara devam et. birde akıntın ne durumda senin ? ya fazlada yardımcı olamıyorum farkındayım ama elımden geldiğince yardım etmeye calısıyorum
kizlar atesten cok anlamiyorum ama su akintiya dikkat edin derim
uzayan seffaf akinti. bende 2 gun geldi ilk gun sallamadim 2. gun hadi dedim icimde kalmasin
calisma yaptik. ve su an o gunden supheleniyorum.
parca parca geldi benimki. hakikatende uzuyordu.
birde su cinsiyeti yumurtlamaya yakinsa oglan diyorlardi
bakalim tutucakmi? gerci bebis olsunda tutmasada olur :)
Ben sana dedim cevap vermiyorlar diye. Senin yüzünden sakal bırakıcam valla. Bu tablona göre bence daha çatlamadı. Şöyle bir zirve gör bakalım. Benim Dip ve zirve var ama diğer başlıkta julia bence yumurtlama olmadı dedi. Bildiğin depresyondayım şu an itibariyle
kizlar atesten cok anlamiyorum ama su akintiya dikkat edin derim
uzayan seffaf akinti. bende 2 gun geldi ilk gun sallamadim 2. gun hadi dedim icimde kalmasin
calisma yaptik. ve su an o gunden supheleniyorum.
parca parca geldi benimki. hakikatende uzuyordu.
birde su cinsiyeti yumurtlamaya yakinsa oglan diyorlardi
bakalim tutucakmi? gerci bebis olsunda tutmasada olur :)
merhaba,
bende ovulasyon testi kullanıyorum.eğer elinde fazla varsa hergün yapmaya devam et.4 saat boyunca su içmeyip wc ye gitmediğin zaman en doğru sonucu veriyor.
Yaaa sorma herkeste bi hava birşey öğrenmişsiniz etrafa da yardımcı olun be kardeşim,
Hiççç havaya konuşuyorum sanki,
Neyse siz varsınız bende size sararım hehe
Girme depresyona falan yaaa sen akıntına göre çalıştın zaten bence takma kafana...
Hem dipin hem zirven var niye yumurtlamamış olasın akıntında var e tamamdır,
Bat kaç senin canım?
Ahhh o akıntıyı bekliyorum dört gözle,
Yada ben kaçırdım nasıl iş anlamadım,
Doğru diyosun boş geçmeye gelmiyo vallaa,
İnş sağlıkla hayırlı bir bebiş geliyor sana şekerim için rahat olsun..
3 tane kaldı elimde yaaa 10 testten
Devam edicem hiç ara vermedim,
Dün unutup tuvalete girmiştim işyerinde sonrada 3 saat tutabildim,
Belkide o yüzden tam gösterdi,
Off bilmiyorum canım...
Bat 27 ekim canım. ay öyle pat diye bence sen yumurtlamadın denir mi yaaa. Hem bikerem tablom çok güzel benimmmmmmmmmmm
3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Vallaaa denmez doğru
Bence sen 15 gün bariz çatlamışsın şekerim, (Bende artık yarı prof. oldum sayılırım daaa kendime hayrım yok işte)
Hiç tasalanma...
yaşimciğim valla hatırlıyorum soruyodun gecmı yumurtluyorum bu ay dıye bak iyikide denemıssın. bebişin seninle canımaa değerin yukselmıstır:)
Ben senin yerinde olsam eşinde razıysa bundan sonra 3-5 gün sürekli daha sonra da gün aşırı yaparım. Kafam atacak yakında eskiler ateş mi biliyordu Allah aşkına yaaaa. bildikçe başımıza iş açıyoruz. bu ay olmazsa 1 ay eşim seyahate gidecek. sonra bakarım akıntıya göre gün aşırı yaparım. Ne bu böyle yaaa. bir deli taş atmış kırk akıllı çıkaramamamış. Çatladı mı çatlamadı mı derken ben çatlıycam
Herkese Merhaba,
uzun süredir takip ediyorum herkesi ama yazmadım. Tüm hamileleri tebrik ediyorum. Yeşim dört gözle senden gelecek haberleri bekler oldum:) bizim bu ay ilk denememizdi. çok düzenli regli olurum. sat 5 ekim, 26günde bir oluyorum. internette yaptığım testlerde 11-16ekim arası gebe kalma açısından yüksek olan günler olarak çıkıyor. biz reglimin bitişi itibariyle bu günleri değerlendirdik, sadece gebe kalma ihtimalinin en yüksek olduğu 16ekim'İ değerlendiremedik, çünkü kayınvalidemler bize geldileronların yanında çalışmaları sürdüremedik. Neyseki spermler bir süre daha rahimde yaşamaya devam ediyor. şimdi benim sorum şu olacak. ilk denememiz olduğu için çok bir beklentim yok ama diğer aylarda hiç yaşamadığım birşey oldu. yumurtlama günlerimde hafif bir kasık ağrısı olur ama 1 gün olur geçer gider. bu ay reglim bittikten sonra ki ilk ilişkimiz itibairyle hergün devam eden kasık ağrım var. İltihap, üşütme v.s ihtimalini düşündüm ama daha önce sistit yaşamıştım bu onun gibi değil. özellikle sol kasığımda devam eden biri ağrı. Ayaklarımı ısıtıyorum filan geçmiyor, ağrı kesici de içemiyorum olur ya gebelik filan olduysa diye. daha önce benzer bir durum yaşayan var mı? nedir bu yaşadığım. gebelik filan olabilir mi acaba. eğer öyleyse dakka bir gol bir olcak:) hamişmiyim yoksaaaaa. ama bat'a da var daha ufff sürekli kafama takılıyor bu ağrı, çünkü hep benimle
neden kimse bana cevap vermiyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?