Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Ben sana dedim cevap vermiyorlar diye. Senin yüzünden sakal bırakıcam valla. Bu tablona göre bence daha çatlamadı. Şöyle bir zirve gör bakalım. Benim Dip ve zirve var ama diğer başlıkta julia bence yumurtlama olmadı dedi. Bildiğin depresyondayım şu an itibariyle

kizlar atesten cok anlamiyorum ama su akintiya dikkat edin derim
uzayan seffaf akinti. bende 2 gun geldi ilk gun sallamadim 2. gun hadi dedim icimde kalmasin
calisma yaptik. ve su an o gunden supheleniyorum.
parca parca geldi benimki. hakikatende uzuyordu.
birde su cinsiyeti yumurtlamaya yakinsa oglan diyorlardi
bakalim tutucakmi? gerci bebis olsunda tutmasada olur :)

merhaba,
bende ovulasyon testi kullanıyorum.eğer elinde fazla varsa hergün yapmaya devam et.4 saat boyunca su içmeyip wc ye gitmediğin zaman en doğru sonucu veriyor.

Evet teste göre bende kaçırdığımı düşünüyorum,
Çünkü 3 gün önceki çizgileri beğenmezken dünkü hepten silikti,
Arada bi 3 gün ilişki olmadı işte onun dışında çalıştım o boşluğa ya denk geldiyse diye paniklerdeyim şimdi,
Dün akşamı değerlendirdim ama yine devam da edicem ama umutsuzluğa kapıldım
Akıntıya gelince yanılmamın diğer sebebide bu,
Daha hiç yumurta kıvamında akıntı gelmedi benden,
Su gibi bişey sadece ıslaklık ancak sarı bi şekilde 2 gündür,
eğer yumurtlamış olsaydım bu akıntıda o günlerde gelirdi zaten teste güvenmezdim o zmn akıntımı görünce,
Aklıma gelen diğer bişey de şu 38 i gördüğü gün çatlamış olabilir mi acaba???
Yada yumurtlamayacağım ben,
OFF...

yaşimciğim valla hatırlıyorum soruyodun gecmı yumurtluyorum bu ay dıye bak iyikide denemıssın. bebişin seninle canımaa değerin yukselmıstır:)

Yaaa sorma herkeste bi hava birşey öğrenmişsiniz etrafa da yardımcı olun be kardeşim,
Hiççç havaya konuşuyorum sanki,
Neyse siz varsınız bende size sararım hehe
Girme depresyona falan yaaa sen akıntına göre çalıştın zaten bence takma kafana...
Hem dipin hem zirven var niye yumurtlamamış olasın akıntında var e tamamdır,
Bat kaç senin canım?

Ahhh o akıntıyı bekliyorum dört gözle,
Yada ben kaçırdım nasıl iş anlamadım,
Doğru diyosun boş geçmeye gelmiyo vallaa,
İnş sağlıkla hayırlı bir bebiş geliyor sana şekerim için rahat olsun..

merhaba,
bende ovulasyon testi kullanıyorum.eğer elinde fazla varsa hergün yapmaya devam et.4 saat boyunca su içmeyip wc ye gitmediğin zaman en doğru sonucu veriyor.

3 tane kaldı elimde yaaa 10 testten
Devam edicem hiç ara vermedim,
Dün unutup tuvalete girmiştim işyerinde sonrada 3 saat tutabildim,
Belkide o yüzden tam göstermedi,
Off bilmiyorum canım...

Son düzenleme:

Bat 27 ekim canım. ay öyle pat diye bence sen yumurtlamadın denir mi yaaa. Hem bikerem tablom çok güzel benimmmmmmmmmmm
3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Herkese Merhaba,
uzun süredir takip ediyorum herkesi ama yazmadım. Tüm hamileleri tebrik ediyorum. Yeşim dört gözle senden gelecek haberleri bekler oldum:) bizim bu ay ilk denememizdi. çok düzenli regli olurum. sat 5 ekim, 26günde bir oluyorum. internette yaptığım testlerde 11-16ekim arası gebe kalma açısından yüksek olan günler olarak çıkıyor. biz reglimin bitişi itibariyle bu günleri değerlendirdik, sadece gebe kalma ihtimalinin en yüksek olduğu 16ekim'İ değerlendiremedik, çünkü kayınvalidemler bize geldiler onların yanında çalışmaları sürdüremedik. Neyseki spermler bir süre daha rahimde yaşamaya devam ediyor. şimdi benim sorum şu olacak. ilk denememiz olduğu için çok bir beklentim yok ama diğer aylarda hiç yaşamadığım birşey oldu. yumurtlama günlerimde hafif bir kasık ağrısı olur ama 1 gün olur geçer gider. bu ay reglim bittikten sonra ki ilk ilişkimiz itibairyle hergün devam eden kasık ağrım var. İltihap, üşütme v.s ihtimalini düşündüm ama daha önce sistit yaşamıştım bu onun gibi değil. özellikle sol kasığımda devam eden biri ağrı. Ayaklarımı ısıtıyorum filan geçmiyor, ağrı kesici de içemiyorum olur ya gebelik filan olduysa diye. daha önce benzer bir durum yaşayan var mı? nedir bu yaşadığım. gebelik filan olabilir mi acaba. eğer öyleyse dakka bir gol bir olcak:) hamişmiyim yoksaaaaa. ama bat'a da var daha ufff sürekli kafama takılıyor bu ağrı, çünkü hep benimle

Vallaaa denmez doğru
Bence sen 15 gün bariz çatlamışsın şekerim, (Bende artık yarı prof. oldum sayılırım daaa kendime hayrım yok işte)
Hiç tasalanma...

Ben senin yerinde olsam eşinde razıysa bundan sonra 3-5 gün sürekli daha sonra da gün aşırı yaparım. Kafam atacak yakında eskiler ateş mi biliyordu Allah aşkına yaaaa. bildikçe başımıza iş açıyoruz. bu ay olmazsa 1 ay eşim seyahate gidecek. sonra bakarım akıntıya göre gün aşırı yaparım. Ne bu böyle yaaa. bir deli taş atmış kırk akıllı çıkaramamamış. Çatladı mı çatlamadı mı derken ben çatlıycam

kizlar simdi yoluklarimi yikiyodum kucukler bayrama temiz olur dedim tam yikarken kyvete kasiklarima cok sidetli bi agri girdi fena halde kizimda evi kaldirmistim hamile oldugumu ogrenmemistim daha acaba bisimi oldu:18:

Bu arada sanırım bende yumurtlama dönemindeyim umarım iyi değerlendirmişimdir bu dönemleri hala değerlendirmeye devam edecem bakalım hayırlısı ama bu ay illa olacak diye tutturmuyorum sonuçta tedaviyle olabilicek gibi görünüyor hayırlısı bakalım ben çalışmaları sıkı tutayım elimden geleni yapayımda şu yumurtlama tahminim umarım beni yanıltmıyordur çalışmalar son gaz devam

Vallaaa ne eşim nede ben razıyım artık bayılıcam seri üretim var sanki evde her daim bi faaliyet
Yoruldum vallaa bi heyecanı kalmadı gün aşırı bile baydı artık zaten kış geldi soğuklar felaket..
ama yapacak bişey yok şu teste de devam edip bu ay dişimi sıkacağım artık canım dediğin gibi...
Dağda bayırda peşpeşe 10-15 tane doğuran kadının yımırtadan çatlamadan ateşten haberi var sanki...
Bizdeki de işgüzarlık işte ne yapalım can sıkıntısından bunlara sardık heralde...

Canım ben bu korunma bittikten hemen sonra gelişen olayları direkt psikolojik olarak değerlendiriyorum,
Aynılarını bende yaşadım belkide daha fazlasıını ama bebiş falan yoktu geçen ay,
Gerçi olabilirdide, kısmet bu
ama kendini dinlemezsen iyi edersin, yoksa cdden stres 2 kat artıyor,
Kasık ağrısı fln belirtilerdendir ama dediğim gibi kendini çok dinleme sonra hayal kırıklığı olmasın,
Bat gününe 1-2 gün kala bir testle deneyip bakarsın,
İnşallahhhh bebiş vardırrrrrrr

teşekkürler yokh, malum tecrübesizim daha, ilk denememiz. aslında kafamı meşgul etme sebebi bir kaç ay önce reglim bittikten sonraki 2.ci gün jinekoloğa gittim rutin kontrol için, o zaman yumurtlamışsın demişti. yani benim yumurtlamam reglimin hemen takibinde oluyor.

neden kimse bana cevap vermiyorrr

gormedim mesajini.
ya ben sana birsey diyemeyecegim. bende beliti filan yok hala
istah acilmasini saymazsak. benim su bicak saplanmasi sadece bir kere oldu
ama oda tam ne zaman bilemiyorum. ara ara da hafif karin agrilari var.
ins bulanti cok olmaz gecen 2 gebeligimdede oldum kusmaktan.
simdilik bhcg dusuk oldugu icin baslamadi sanirim.
ins seninde ilk denemende olur ama adete 4 gun kalsada devam et
sakin bitti yumurtlamam deme 2-3 gunde 1 devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…