Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

canım iyiyim ben çok şükür seninde iyi olmana sevindim.yuvarlanıp gidiyoruz işte bi şekilde , iznimi uzattın hala çalışıyorum bende 2,5 haftam kaldı izine.hepimiz için hayırlısı artık.

merhaba hanim lar
size denk geldigime sevindim:)
bende bebek calismalarina baslamaya karar verdim.
bu ay pek bir calisma yapamadik esim hasta oldu kurtajdan sonra adetim 24 gunde bir e kadar dustu.
gecen ay 30. gunde oldum bu ay da 26. gunum bitti
bekliyorum bakalim
dunde hafif 1-2 damla kahve leke gecmis camasirima ins bebektendir
sizde durumlar nasil?

yaz cicgi gecmis olsun. hamile kalip sevinten uctuktan sonra boyle seyler yasamak esekten dusmus karpuza ceviriyor insani
1 yil banada cok geldi dr bana 3 ay demisti benim 5. ayim oldu kocisi ikna edelim derken vakit bu vakit oldu ins
bebek cok bekletmez.

Son düzenleme:

canım nasılsın? demek çalışmalara başladınız hayırlı olsun tez zamanda bebişin gelsin inşallah

yeşimcim merhaba hadi hayırlısı olsun bakalım iyi olduğuna sevindim canım Allah hayırlı vakitte güzel haberler almayı nasip etsin..

Selam arkadaşlar nasılsınız..oznur doğum iznine çıktınmı? Yeşim hamilemisin sen?? 5.haftalık yazıyor...ne güzel eğer öyle ise..sevindim allahım tamamına erdirsin inş..çabuk geldi bebşin ne güzel

canım merhaba ben daha çıkmadım izine uzatmalardayım :) 36'da çıkıcam dedim ama bakalım 1 hafta daha uzatabilirim , tabi yollarda doğurmassam :))

canım merhaba ben daha çıkmadım izine uzatmalardayım :) 36'da çıkıcam dedim ama bakalım 1 hafta daha uzatabilirim , tabi yollarda doğurmassam :))

iyi o zaman bir haftan kalmış canım..bence evde ol artık çalışma..dinlerek geçin son günlerini..

merhaba canım kızımla ben cok ıyıyım cok sukur sen nasılsın prensesinle?

bizde iyiyiz canım çok şükür büyüdük artık koca kız oldu benim ki :)) eli kolu bi yerimden çıkıyor artık :) ayak ve bel ağrımlarım var sadece..

burda kimsecikler yok en son yine ben yazmışım..kızlar benim yarın son iş günüm artık izne çıkıyorum evden takip edicem herkesin güzel haberlerini bekliyorum..

Selam Kizlar bayadir girmiyorum bu arada sonunda gebeyim ve 23haftalik darısı başınıza
Ama bebeğin eşi aşağıda korkuyom

aman amannn 10-15 günü mü kalmış bu topicin hamişlerininnn maşallah Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar.. bizede hayırlısıyla hamile kalmayı inşallah aynı yerde sayıyoz anlıcağınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…