Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

arkadaşlar kaybettiğim gebeliğimdeki en büyük belirti şuydu.Normal regl belirtileri haricinde bacağımda dizime vuran bir ağrı(tek bacak).Birde iştahımın çok açılması ve sürekli açlık hissi.

ben inanıyorum bebişin seninle:) çalışmalara devam edicez bakalımda evde misafir var yatılı, çok zor oluyor:) ev alırsak eğer mutlaka ama mutlaka ebeveyn banyolu seçicem

yaa kızlar ben hasta olucam sanırımm
adet sancımın aynısını yaşıyorum suanda
moralim bozulduuuu
daha 4 gün vardı

Ya kızlar aklıma takıldı,
İncir Kürü uygulayan varmı aranızda, acaba o yumurtlamayı yada adeti geciktirir mi?
Forumda biri konu açmış, incir kürü yapmış o ay kisti olmuş
Korku sardı beni şimdi 15 gündür fln çok düzenli olmasda bende içiyorum suyunu :18::18::18:

kızlar merhaba ben nazlı...topicinizi actıgınızdan beri düzenli okuyorum ancak iş yoğunluğu nedeniyle yazamadım..16 aydır 2. bebek için uğrasıyoruz.28 günde düzenli regli oluyorum bugünde 28.gün bugün az önce teset yaptım ikinci çizgi silik çktı sonra belirginleşti tabi ben sevinçten inanamadım yarım saat sonra bi daha yaptım o da negatif çıktı...sevincim yarım kaldı..sizce bu nedir fikirlerinize ihtiyacım var yarın hormon kontrolü için dr dan randevu almıştım.yarın belli olur sonuç kandan ama ben çok merak ediyorum...

Allah Allah ben cok sasridim incir kurunu cok iyi duymustum. ama ondan once sogan kuru yapmak
lazimmis.

arkadaşlar.. son adetim üzerinden 35 gün geçti. zaten geç adet olurum. biz bebek istiyoruz e 2 aydır korunmuyoruz. 2 gün önce birliktelikten sonra kan geld. adet oldum sandım. fakat 2 gündür 1 damla kan gelmiyor. herhangi bir ağrım sancım yok ki normalde ağrım olur. acaba ahmile olmuş olabilir miyim??? test için erken sanırım..

canım incir kürünün kist yaptığınıbende duymuştum sogan kürünü denedin mi .....ben bu ay yarım yamalak 5 gün kadar sogan suyu içtim sonra hormon testi yaptırcam belki etkiler diye bıraktım ama sogan suyunu içmemin 5. günü sapsarı yogun bi akınntı geldi

regli düzenin nasıl kaç günde regli oluyorsun

Allah Allah ben cok sasridim incir kurunu cok iyi duymustum. ama ondan once sogan kuru yapmak
lazimmis.

Bende hep iyi duydum canım ama şimdi merakımdan bi araştırayım dedim hala da yumurtlamayınca...
Böyle bişey çıktı şaşırdım.. İnş bunun bi zararı olmamıştır ya :s
Ben soğan kürü fln yapmadım, o rahmi temizlesin diyeymiş sanırım
Doktor bana kontrollerimde herşey normal deyince yumurtalarım çoğalsın diye direk inciri yaptım ama
Hata mı yaptım ne bileyim :18:

Yaa vallahi tırstım iyice canım, benimde akıntım bikaç gündür sarı sarı
ay bu incirler zrar mı verdi yoksa yaaa, ovulasyon testide hala negatif
Yok yok ben yarın doktora gidiyorum böyle kendimi yerim yoksa:18:

benimde dr iltihap falan olmadıgını söylemişti hatta smear testide yaptı oda temiz çıktı ama benim 16 aydır olmayınca soğan kürünü deneyim dedim ve koyu sarı bi akıntım ve ben sadece 5 gün uyguladım normalde 15 gün yapılması lazım

Bende 10-12 gündür falan yapıyorum
Tam yazdığı gibi olmuyo ama günde 2 sefer değilde akşamları 1 bardak içebiliyorum
zaten tadı iğrenç zorla içiyorum,
Zaten ben şmdiye kadar çoktan yumurtlardım 16. gün bugün yaaa kesin o geciktirdi (
artık içmiycem ama korktum...

çok ilginç 1. yi yapmışsın 2.ciyi ne diye yaptın ki :)) hayırlısı olsun sıkma canını yarın dr gidersin hayırlı haberlerle dönersin inş..

bende yaptım ıncır kuru 2.gun basladım 14.gun bıraktım
20.gun doktora gıtmıstım yumurtaların cok ıı bır ılacmı kullandın sen dedı
bende ıncır yedım dedım kur demedım utandım
oda sogan suyu ıncır suyu dıye dalga gectı
ama kıst falan demedı hersey cok ıı dedı
20.gun bellı olurmuydu sımdı yazdıklarınızı okuyunca korktum
ama cok kısı var öle hamıle kalan

öznur sen klomen kullandınya o ılac ne ıcın kullanılıyro ve sen kac ay kullandın?

Yaaa demek işe yaramış oh bunu duyduğum iyi oldu,
Kafam karıştı cnm valla ama içime şüphe de düşmedi değil,
Büyüyen büyümüştür artık madem bırakiyim bende :)
evet faydasını gçren çok olmuş
Bakalım inş bizede şifa olur ya

öznur sen klomen kullandınya o ılac ne ıcın kullanılıyro ve sen kac ay kullandın?

canım 2 ay kullandım yumurtlamayı destekleyici bir ilaç mesela 2. klomende 3 tane yumurtam olmuştu..hamile kaldım :))
canlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz iyi akşamlar..

evet 20.gundu ama ozaman ya sonra ksıte dönustuyse yumurtalarım o nerden cıktı yaaa
ınsallah hayırlı seyler olur ben duymamıstım ıncırın kıst yapabılcegını
yok yok ıcımızı rahat tutalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…