Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

ay nasıl bişidir biliyorum bende ilk hamileliğimde su böreği ve şeftali diye cıldırıyodum. suböreğini bulması kolaydı da kıs ayında şeftali bulma zzordu esım son kutu kutu konserve almıstı :) sanki baımlıymısım gibi tıtreme tutuyodu canım cektiğinde :) yine yaşarım bu duyguyu kasımda inşallah

teşekkür ederim güzelim iyiyim sen nasılsın :)) gerçi biraz uykusuzum akşam eşimle biraz münakaşa ettik uyku falan kalmadı ondan dolayı uykusuzluk var ama olay tatlıya bağlandı en azından sadece uykusuzum hem huzursuz hem uykusuz olmak daha vahim olurdu :))

sorunu cözmenize sevindim vakka huzursuz ve uykusuz olmak cook kötü gecenlerde yaşamıstım o olayı neyseki şimdi tamamız :)

hapsu cnm merhaba günaydınlar kasım bat larına benide eklermisin ilk denemelerimize başladık bat 15 kasım hayırlısı inşlh.

sabahın en güzel haberi buydu Allahım hepimize hayırlı evlat sağlıklı bebişler nasip etsin tebrik ederim canım..

Günaydın kızlar.. Her ne kadar içim kan ağlasa da,yaşam bizler için devam etmekte..
Bu ay farklı hissediyorum..Rabbim inşallah bizleride bebiş müjdesiyle sevindirir..
sanş meleğim çok yakınlarımda..Hissediyorum onu...

canım geçmiş olsun dikkat et kendine ıhlamur meyve bal , ben gribimi bunlarla atlattım ilaç içemiyordum..
benimde canım sürekli tuzlu şeyler yemek istiyor bide et :)) ne hikmetse çok yemem eti ama et et diye geziniyorum ortalarda , turşuyada bayılırım ama illa olsun diye bi çabam yok...

Oznur_u.................................... 6 Ekim.................. TEBRİKLER

Pinknymph..................................7 EKİM

Lailla…………………………………............10 Ekim..................TEBRİKLE

Yeşim83....................................10-12 EKİM................ TEBRİKLER

zuzu38......................................10-12 EKİM.............. TEBRİKLER

ferdat85....................................11 EKİM..................TEBRİKLER

Sihirliada........................................ ..........................TEBRİKLER

Funda30....................................12 EKİM

Oreiro.......................................14 EKİM

Memnune83...............................14 EKİM

Öcuk........................................16 EKİM

Diyasa .....................................16 EKİM

minic........................................16 EKİM

Ferayy......................................17-18 EKİM

cardelenss.................................18 EKİM........................... TEBRİKLER

Pnrali........................................18 EKİM

Kity..........................................19 EKİM

Flamekiss...................................22 Ekim

Makyaj_malzmesi.........................22 EKİM

Gamzelal....................................22 EKİM

Neşemcim....................................22 EKİM

everythingwillbegreat ..................23 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM

Sub..........................................23 EKİM

ofluu.........................................23 EKİM

Dhc83 ......................................24 EKİM

Vizon........................................25 Ekim

karacikolata...............................25 Ekim

Jeannecdarc..............................26 EKİM

Stggg5.....................................26 EKİM

NewArch....................................26 EKİM

Gulay_7980............................... 27 EKİM

Cewo........................................27 EKİM

Kikirdek.....................................27 EKİM

Carmellia.....................................27 Ekim

Meleksen....................................27 EKİM

tweety7883................................28 EKİM

Ciciminik....................................28 EKİM

Zoryasamak...............................29 EKİM

NAZLI.......................................29 EKİM

Fundurtan……………………………….. ...29 EKim

centaur ....................................29 EKİM

Sarslansoy................................29 EKİM

sibelkerem.................................30 EKİM

Merciii.......................................30 EKİM

fromrose76................................30 EKİM

Tekpapatya................................30 EKİM

Mevusbebek..............................31 EKİM

yokh........................................31 EKİM

Elsezg .....................................31 EKİM

selbirum....................................31 EKİM

Aysunayy..................................1 KASIM

Yazciceği..................................3 KASIM

Göçmenkuşlar............................3 KASIM

Elisizmit.....................................4 KASIM

su4184.....................................5 KASIM

medmus....................................7 KASIM

Hapuu ......................................11 KASIM

Sama..........................................11 KASIM

Oreiro....................................... 13 KASIM

Orjinalmorjinal............................14 KASIM

cipskolam......................................15 KASIM

Parpalm........................................15 KASIM

Edirne………………………………..……......12 KASIM

Ucrubucrub................................17 KASIM

rihana.......................................19 KASIM

tabii hemen ekliyorum canım :)

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın bakalım ?

iyiyim canım bugün evden çıktım servisle işe geldim turnikelerden geçtikten sonra öğürmeye başladım hiç bişi yokken birden oldu ( şimdi iyiyim ama tuzu bişiler yedim...bulantılar yokluyor sanırım yavaş yavaş..
ay bide akşam rüyamda ultrason'a gidiyorum dr bakıyor bizimki karnımda futbol oynuyor ay hala aklıma geldikçe gülüyorum

Gunaydin arkadaslar:)ben uzun zamandir kk yi okuyorum aradada yazmisligim vardir.biraz uzun gelebilir anlaticaklarim ama canim cok sıkkın buyuzden sizlerle paylasmak istedim.
Biz 6 aydir(tam anlamiyla)cocugumuz olsun diye ugrasiyoruz.gecen martta dr a gittim kontrol amacli hersey gayet guzel ve normal eger 1 sene sonra hala olmazsa gel baska yontemler uygulariz demisti.Neyse bizde iste o zamandan bu zamana geldik daha bisi yok.
Buarada adetlerim duzenli seyreder senede 1-2 defa 30. Gunde gelir bunuda normal olarak gorurum.En son adetim eylul 19 du.fakat benim kucuklugumden olan bir etbenim vardi(hemde hic olmiycak nasil anlatilir lutfen kusuruma bakmayin tam vajinamin ustunde)son zamanlarda buyumege basladi ve ustunde bisiler cikti.korktum tabi hemen dermatologa gittim onemli olmadigini ama ustundekilrin sigil oldugunu ve alinmasi gerektigini soyledi.bunu duyunca acaba baska yerde varmidir diye 2 gun sonra jinekolaga gittim baska olmadigini soyledi ve alttan da muayne ettipolip gibi bir seyin var ama reglinle gidebilir gitmezse eger gel bbakalim buyuyecekmi oyle olursa birde akintin cok ama onemli gozukmuyor onun disindada hersey guzel gozukuyor yumurtlamissin dedi.bunu diyince aklima kkoperasyon geciricegim icin bos durmayalim diyip 2 gun oncesinde beraber oldugumuz aklima geldi.zaten o gunde benimi aldirttim.
Akintim hic durmadi halende devam ediyor,regli olmam lazimdi ki benimki cok agri ve sancili olur halen tik yok.dun aksam test yaptim negatif.ateslerimi hic duzenli olcmedim ama sabah yataktan kalkmadan bakiyim dedim baktim ama hatirlamiyorum uyumusum(adet gunu hep 36.2 olur ara sira baktim cunku)simdi bende polip varsa adet gecikmesi yaparmi acaba doktora gidemem dikislerim dun alindi ama halen yara rahat baktiramam.eger pzt ye kadar gelmezse kan testi yaptiricam ve zaten hiiiiiiç belirti yok sonuc belli ama nemelazim!!!
Sizlerde polip varmiydi yada olan birisini taniyormusunuz?gecikme yaparmi offffffff

Ayrica benimin ustundekiler sigil degilmis pataloji sonucunda oyle diyor.benin kendi buyumesiymis.beni bosu bosuna teleslandirdilar ama her iste vardir bir hayir dimi?

günaydın kızlarr 1 haftadır yoktum maşallah hamişler çoğalmış özledim sizleri kafamdan diyorum şimdi kaynatıyodur kızlar die dün girdim ama moralim çok bozuktu şehitlere bende gazi eşiyim çok üzülüyorum canı sağ ya onada şükür..bende bugün troit için kan verdim doktor amcaya dedimki gebelik şüphem var dedimama reglime 6 gün var :) napiyim merak ettim geçenlerde arkadışımın reglisine 10 gün kala çıkmış inş hamileyimdir sabırsızlıkla bekliyorum tabi ümitlenmek veya ümitsizliğe kapılmak için çok erken...
:18:

canım endişelenme polip olan birinide hiç tanımadım ama bence bugün gidip kan testi yaptır kafan rahatlasın takma kafana sağlık olsun

Neyse fikri olan yok heralde(yinede tesekkur ederim.Allah hepimiz icin hayirlisini versin.opuyorum sizleri

canım birşey bilmediğimden ben cevap yazamadım ama bilen bir arkadas cıktıgında mutlaka bilgi verir sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…