Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

kızlar merhaba

benim son 9 günüm kaldı Allah ın izniyle hamile kalırım inşallah

bende belirtiler sadece kasıklarımda ve belimde hafif ağrılar ve batmalar kasılmalar sancılar

inşallah psikolojik değildir eşim çok istiyo 3 ekimde başladık biz çalışmaya bide bişey sormak istiyorum kızlar biz 1 yıldır geri çekme yöntemiyle korunduk ben hiç bişey almadım korunmak adına kazaylada olsa bebiş olmadı neden acaba

canım başarılı olmus esin içeriye birşey aktarmamıs o sekılde korunmalarda cocuk su sekilde olabiliyor erkekten akan öz suyu var o suda cok ender sperm olabiliyor bide tutamayıp farketmeden geri cekilme olmadan sperm kadına gecebılıyor diye arastırmıstım cunku benım ilk hamileliğim ona yakın bir nedenden olmustu. hani geri cekilme deilde ilk başta korunmuyoduk yaklastıgında o korunuyodu. ayy valla nasıl yazacagımı sasırdım

kız valla alemsin he

ben anladım nedemek istediğini merak etme hem gerçekten eşimdir diye demiyorum bişeycik bırakmaz içerde

silip süpürür ama başlarda çok erken diyodu sorumluluk almak istemiyordu ama şimdi karnıma bakıp yok yok var sende bişeyler diyip duruyo

biz 7 kardeşiz babamlar 9 kardeş annemler 7 kardeş çok üretkenbi aileyiz Allah ım inşallah izin verirde banada verir inşallah

annem ablama ilk gerdek gecesinde hamile kalmış demekki oluyomuş bide ben şuna inanmıyorum illaki yumurtlama döneminde hamile kalınacak diye bişey yokki millet adetten hemen sonra hamile kalabiliyo bu Allah ın biileceği iş sonuçta bebişlerimizide o yaratıyo inşallah bebişlerimiz olu verir hemde çifter çifter

ay alemsin sende benim gibi. valla umarım verirya baya genişmiş sizin aile :) ya darısı bizleirn başına valla bizde yaşayalım bu guzel duyguyu

bnmde son 10 gün bakalım başarılı olabilcezmi:):)

Kızlar gün aşırı ilişki ne demek ben bir buçuk aydır bebıs istiyorum 3 gün de bir ilişki giriyoruz adeti m 28 olması gerekiyo sizce ne yapmalıyım

Kızlar gün aşırı ilişki ne demek ben bir buçuk aydır bebıs istiyorum 3 gün de bir ilişki giriyoruz adeti m 28 olması gerekiyo sizce ne yapmalıyım

canım doktorların genel tavsıyesı bir gun arayla esınle birlikte olman oneriliyor adet tarihin 28 ekim mi yani ?

Son düzenleme:
kız niye olmayalım 1 gün var aramızda inşallah hamileyizdirde aynı zamanlarda doğum yaparız iyiki varsınız kızlar ya çok morel oluyo

ayyyyy ne güzel olur:):)mutlaka haber verelim birbirimize moral oluo tabi olmzmı aklımdan hiç çıkmıo ama adet olmaya yakın ağrılarım olur bnm her ay sanki yine karnımda ağrılarım war

canım ya bide şeyi diycektim unuttum ben adetimin 22. günündeyim ve benden hala yumurtluyomuşum gibi akıntılar geliyo beyaz şeffaf yapışkan bu akıntılarda ne oluyo ya hem daha yerleşme kanamasıda gemedi of ya beklemek çok zor bu ay olmazsa bidaha yazmıycam zati bişeycik kendiliğinden olmasını bekliycem öğlle 14. gün filanda saymıycam zaten nerdeyse hergün ilişkiye giriyoz

canım yeşim gibi bu ay sende gec yumurtlayabilirsin calısmayı bırakma sakın !! yerleşme kanaması da herkeste olmuyor canım yani kanama olmaması hamıle deilsin anlamına gelmez.

kizlar bisey sorucam benim adetm bitti ama bugun kahverengi damla gbi leke gelms bide sol kasigm agryo egilp kalkarken bilgisi olan varmi

Selam kızlar. Nasıl keyifler? Benim biraz işler yoğun Ateş ölçmeye devam ediyorum. Bir de bugün garip bir akıntım var. Sarı desen değil beyaz desen değil. Çok uçuuuk sarı. Kokusuz ve yoğun. Ne ola ki?:26:

he benımde bu ay öle oldu adette gecıkınce dedım hamısımdır dıe ama bı baktım ne goruyım kırmızılarrr glmıs

inşallah olmazsın canım da buraya hamileyim diye yazarsın :)

ınş canım ya geçen ayın 30 sadece leke geldi 3 gün boyunca üstüne adet olmadım geçen ay test yaptım negatif bu ayın sonu nu bekliyorum acaba yerleşme lekesi mi off

canım yeşim gibi bu ay sende gec yumurtlayabilirsin calısmayı bırakma sakın !! yerleşme kanaması da herkeste olmuyor canım yani kanama olmaması hamıle deilsin anlamına gelmez.

canım bu çalışma olayı çocuk istemedende böyleydi maşallah biz rutün olarak 2 günde bi bazen haftanın hergünü birlikte oluyoruz yani spermsiz geçmez benim bu ayım en son 18 inde yaptım dün eşim yorgundu yapmadık bugün yapıcaz kısmetse yani çalışmaya devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…