- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
Canım benım evde ıdrar testı pozıtıf cıktı 2 cızgı bayagı belıdı subat annelerı arkadaslarım kesın hamılesın falan dedıler ben gorumcemde oldugu ıcın kan testını gormeden ınanmam dedım kan testıne gıtım 0.55 cıktı yanı negatıf doktora ıdrar testıne bak kana bak dedım ıdrar testı reyaaksıyona ugramıstır falan dedı 2 gun sonra adet oldum gecen ay bu ayda ıtaplanma varmıs rahımde kan testıne gıtım ıtaplanmam oldugunu ogrendım
Canım benım evde ıdrar testı pozıtıf cıktı 2 cızgı bayagı belıdı subat annelerı arkadaslarım kesın hamılesın falan dedıler ben gorumcemde oldugu ıcın kan testını gormeden ınanmam dedım kan testıne gıtım 0.55 cıktı yanı negatıf doktora ıdrar testıne bak kana bak dedım ıdrar testı reyaaksıyona ugramıstır falan dedı 2 gun sonra adet oldum gecen ay bu ayda ıtaplanma varmıs rahımde kan testıne gıtım ıtaplanmam oldugunu ogrendım
ben simdi benimkine bişe söylemiyimm..
dogum gününde (11 kasım) doktora gidiim. o zmn kalp atışları duyulur diye düşünüyorum..
telefon acıp kalp atışını dinletiim
Fundurtan naber tatlım.. Var mı sende bı gelişme..Ateşin nasıl gidiyor
kızlar selamlarrr
bir sey sorucam benım bat 3 kasım , su anda basım cok sıddetlı agrıyor agrı kesıcı almak ıstıyorum ama tereddutlerım var ya hamıleysem dıye yanı agrı kesıcı bır sey yapar mı napsam bılemedım :18:
Kızlar adeti me 2 kaldı karnım ağrıyo ya kırmızılar gelirse
Nurgulce tatlım sakın kotu dusunme benım adetıme 2 gun vardı yaptıgımda senın adetın gectıyse sagllıkla bebıs gobegındedır sakın bendede olur dusunme
içini rahatlatacaksa bilmeni isterim,benim bir hafta kala adet sancılarım başladı bugün itibariyle 5 gün geçti sancılar devam ediyor ve hala olmadım..ilk defa gecikti adetim.test aldım sabah yapacağım inş mutluluk verir...
Suppeeeer fikir:))) hayırlı uğurlu olsun tatlım.. Ayrıca doğum gunün de kutlu olsun.. Saglicakla kucağına al inşallah..
Gecmisi çok okuyamadım ama sanırım elmira da hamile onu da tebrik ederim..
İki gündür giremedim pek.. Benim bat bugundu.. Saolsun hiç bekletmeden de geldi kendileri:))) listeden silinme vaktim geldi hapsu cum.. :s
Kızlar adeti me 2 kaldı karnım ağrıyo ya kırmızılar gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?