Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

nurgülce tebrikler canım allah analı babalı büyütsün inşallah canım sağlıkla kucağına alırsın

ayy berbat bi durum geçmiş olsun canım

nurgülce tebrikler arkadaşım.. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip der inşallah.. Darısı da bizlerin başına inşallah

korktum simdi

erkenmi sevindim ben

Nurgulce tatlım sakın kotu dusunme benım adetıme 2 gun vardı yaptıgımda senın adetın gectıyse sagllıkla bebıs gobegındedır sakın bendede olur dusunme

kızlar selamlarrr
bir sey sorucam benım bat 3 kasım , su anda basım cok sıddetlı agrıyor agrı kesıcı almak ıstıyorum ama tereddutlerım var ya hamıleysem dıye yanı agrı kesıcı bır sey yapar mı napsam bılemedım :18:

ben simdi benimkine bişe söylemiyimm..

dogum gününde (11 kasım) doktora gidiim. o zmn kalp atışları duyulur diye düşünüyorum..
telefon acıp kalp atışını dinletiim

Suppeeeer fikir:))) hayırlı uğurlu olsun tatlım.. Ayrıca doğum gunün de kutlu olsun.. Saglicakla kucağına al inşallah..
Gecmisi çok okuyamadım ama sanırım elmira da hamile onu da tebrik ederim..
İki gündür giremedim pek.. Benim bat bugundu.. Saolsun hiç bekletmeden de geldi kendileri:))) listeden silinme vaktim geldi hapsu cum.. :s

PAROL var mi evde canim?
O yan etkisi olmayan bir hapmis etkili de
tabi yine sen bilirsin ben duydugumu soyluyorum

Kızlar adeti me 2 kaldı karnım ağrıyo ya kırmızılar gelirse

içini rahatlatacaksa bilmeni isterim,benim bir hafta kala adet sancılarım başladı bugün itibariyle 5 gün geçti sancılar devam ediyor ve hala olmadım..ilk defa gecikti adetim.test aldım sabah yapacağım inş mutluluk verir...

Nurgulce tatlım sakın kotu dusunme benım adetıme 2 gun vardı yaptıgımda senın adetın gectıyse sagllıkla bebıs gobegındedır sakın bendede olur dusunme

bir an mutsuzluğa kapılmıştım neyseki daha rahatladım.benimde 5 gün gecikti hala test yapmadım.sabah inş.

Canım kızıma hamıle kaldıgımda adetıme 2 gun vaırdı japonpazarından 1 lıraya aldıgım testı yaptım sabah 2 cızgı sılıktı oglen gıtım kan testıne pozıtıf cıktı nasıl mutlu olmustum

ınş hamile sin dir canım ya karnım cook ağrıyo korkuyorum rahat olmak istiyorum

nurgüüüüüüüüll canım çok sevindim gözün aydın benim sevincim yarım kalmıştı Allahım seninkinin devamını getirir inşallah

Evet cnm bugün doktora gittim 5 haftalık kese göründü kalp atışları için bayram sonunu beklicez rabbim sizede sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…