kızlar merhaba adetım gecıktı
test yapmadım henuz
yapınca bılgılendırecegım
kızlaarrr ben hazırlanmaya gidiyoruuumm
siz bi bakın bakalım accık yardımcı olun banada hangini giyyim bunların :26:
Eki Görüntüle 279379 altına siyah botielerimi giyerim..
Eki Görüntüle 279380 bunun altına siyah dar kesim kumaş giyip belinede bu kemerimi takiimm
Eki Görüntüle 279381 bunun alrına laci kot giyip topuklu kahve ayakkabı mı giyyim
Eki Görüntüle 279382 bunun altınada siyah kot giyyip siyah topuklumu giyyim :26:
hadi ben gelene kadar seçin bişiler :44:
hımm bi düşüniyim nereye gidiyosun ona göre
kuşum güzel bi yerde yemek yeriz diye düşünüyorum..:26:
sonrasında hoş bi mekana gidip bişeler içeriz :26:
yani genelde öle yapıyoruz :44:
kuşum güzel bi yerde yemek yeriz diye düşünüyorum..:26:
sonrasında hoş bi mekana gidip bişeler içeriz :26:
yani genelde öle yapıyoruz :44:
Doğumgünün kutlu olsun ama sen alkol alma tamammı :)) bebiş var unutma..........:))
Ben şu kahve ceketle kotu beğendim, spor ve şık olur..
Casual şekli
ben bunları bayram için almıştım ama benim için en büyük bayram bugün
baska fikir vercek olan yokmu yavv :26:
kızlar regli günüm bugündü olmadım düzenli olurdum ama sabah biraz karın ağrım vardı şimdi bişeycik yok bakalım 2 gün daha geçerse test yapıcam :)
ben burdayım Nurgüle çok imrendim öyle onun yazdıklarını okuyorum nedense garip oldum sanırım bende çok istiyorum ondan kaynaklanıyo
kızlar regli günüm bugündü olmadım düzenli olurdum ama sabah biraz karın ağrım vardı şimdi bişeycik yok bakalım 2 gün daha geçerse test yapıcam :)
ben burdayım Nurgüle çok imrendim öyle onun yazdıklarını okuyorum nedense garip oldum sanırım bende çok istiyorum ondan kaynaklanıyo
canımm Allahım sanada nasip etsin en kısa zamanda..ben burdayım Nurgüle çok imrendim öyle onun yazdıklarını okuyorum nedense garip oldum sanırım bende çok istiyorum ondan kaynaklanıyo
arkadaşım sıkma canını herşeyin hayırlısı olsun..seninde mutlaka bi kısmetin vardır zamanı gelince olur inşallah hepimizin tabi ki..
şuan hamile kalanlarda yakın zamanda bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşıyorlardı.zamanı geldi onlarında oldu bizimde olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?