Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

kızlaarrr ben hazırlanmaya gidiyoruuumm
siz bi bakın bakalım accık yardımcı olun banada hangini giyyim bunların :26:

altına siyah botielerimi giyerim..
bunun altına siyah dar kesim kumaş giyip belinede bu kemerimi takiimm
bunun alrına laci kot giyip topuklu kahve ayakkabı mı giyyim
bunun altınada siyah kot giyyip siyah topuklumu giyyim :26:

hadi ben gelene kadar seçin bişiler :44:

Eklentiler

• $IMG_0630.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 27

hımm bi düşüniyim nereye gidiyosun ona göre

kızlar selam herkese,
hamişler çoğalmış. tebrikler nurgulce, rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
dhc 83 umarım senden de hamiş haberi alırız.
kızlar birşey sorucam, daha öncede bahsetmiş olduğum kasık ağrılarım hala devam ederken bugün regl olcakmışım gibi bir ağrı oldu sabah. ama daha günüme var. öğlenden beri de alt karın bölgeme ara ara yanma hissi giriyor. bunu ilk kez yaşıyorum. internetten araştırdım yumurtalık ve rahim iltihaplarında bu gibi şikayetler oluyormuş. daha önce böyle bir durum yaşayanınız var mı?????

kuşum güzel bi yerde yemek yeriz diye düşünüyorum..:26:
sonrasında hoş bi mekana gidip bişeler içeriz :26:

yani genelde öle yapıyoruz :44:

Doğumgünün kutlu olsun ama sen alkol alma tamammı :)) bebiş var unutma..........:))

kuşum güzel bi yerde yemek yeriz diye düşünüyorum..:26:
sonrasında hoş bi mekana gidip bişeler içeriz :26:

yani genelde öle yapıyoruz :44:

Ben şu kahve ceketle kotu beğendim, spor ve şık olur..
Casual şekli

Doğumgünün kutlu olsun ama sen alkol alma tamammı :)) bebiş var unutma..........:))

ben normaldede alkollü içecekler icmiyorum cnm hatta kolayı bile 1.5 sene önce bıraktım

hatta abarttım son 3 aydır sadece su, cay ve soda içiyorum bide süte başladım şimdi

ben burdayım Nurgüle çok imrendim öyle onun yazdıklarını okuyorum nedense garip oldum sanırım bende çok istiyorum ondan kaynaklanıyo

kızlar regli günüm bugündü olmadım düzenli olurdum ama sabah biraz karın ağrım vardı şimdi bişeycik yok bakalım 2 gün daha geçerse test yapıcam :)

ben bunları bayram için almıştım ama benim için en büyük bayram bugün

baska fikir vercek olan yokmu yavv :26:

beyaz bluz olanda hoş beline kemer takacağın onuda düşünebilirsin beğendim..inş güzel bi akşam olur senin için.

kızlar regli günüm bugündü olmadım düzenli olurdum ama sabah biraz karın ağrım vardı şimdi bişeycik yok bakalım 2 gün daha geçerse test yapıcam :)

hadi inşallah güzel haberlerini alırız seninde hayırlısı ile...inş bebeğin seninledir..

ben burdayım Nurgüle çok imrendim öyle onun yazdıklarını okuyorum nedense garip oldum sanırım bende çok istiyorum ondan kaynaklanıyo

İnşallaaah canım bizde olucazzzzzz o zmn nurgülün göbüşü büyümüş olcak,
Vee biz en fit halimizle ona hava atcaz :)

İnşaaalllaaah bebiş vardır hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

arkadaşım sıkma canını herşeyin hayırlısı olsun..seninde mutlaka bi kısmetin vardır zamanı gelince olur inşallah hepimizin tabi ki..
şuan hamile kalanlarda yakın zamanda bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşıyorlardı.zamanı geldi onlarında oldu bizimde olur inşallah..

canı sancı gelip gidiyosa kırmızıdan eser yoksa güzel baberler geliyo genelde hadi inşallah diyelim

canımm Allahım sanada nasip etsin en kısa zamanda..
bende ne kötü günler gecirdim Allahım bu sefer güldürecek yüzümü inanıyorum
dua edicem senin içinde...

inşallah inşaalllah diye bağırasım var iyiki varsınız kızlar ya gireli bikaç gün oldu ama sizlerin yazdıklarınızı okuyunca içimi size dökünce acaip rahatlıyorum saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…