Arkadaşlar forumu sıkı takip edenler bilir, ben ilk zamanlarda yazıyordum. Sonra tedavi sürecim etkilenmesin ve moralim bozulmasın diye burayı bırakmıştım. Aklımdan hep hamile kalırsam arkdaşlra umut olmak adına geri dönerim demiştim. Ekim ayından mart ayına kdar tam 3 aşılama deneyimim oldu ve hepsi hüsranla sonuçlandı. Temmuzda Ankara'ya gidip tüp bebek tedavisi uygulayacaktım. Son aşılamam 21 şubatta oldu ve 3 mart kırmızıları gördüm. 3 martta sağlıklı bir şekilde diyete başladım. Tam 30 günde 5 kilo verdim. Şuan yaklaşık 15 günlük hamileyim. Hala inanamıyorum. 2 yıldır korunmuyoruz. Benim yumurtalıklarım tembeldi. Bu 3 aşılamda da kullandığım puregon ve ovitrelle iğneleri kullandım. Bu iğneler benim ağır aksak giden yumurtalıklarıma bir güç kattı ve kilo verince de kendiliğimden hamile kaldım. Tek derdim herşeyin yolunda gitmesi. Lütfen dua edin bu mutluluğum böyle sürsün ve anne olmak isteyen arkadaşlarıma moral olsun. Allah tüm isteyenlere nasip etsin.
selamlar arkadaşlar...sarslansoy arkadaşım hayırlı olsun hatırlıyorum seni..ne güzel inş allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder bebişini..darısı bizlerin başına inşallah..nurgül beni facebookta 2012 haziran annecikleri grubuna ekledi ne oluyo bitiyo görüyorum valla ne güzel paylaşımlarda bulunuyorlar maşallah onlara...öznuru da gördüm bu vesile ile facebookta oznurcumm sana da maşallah..bebişinin
şifonyerini yapıyordun sanırım..bana gelirsek ben reglimin son günlerini yaşıyorum,sağolsun baharcım bana ateş ölçme yöntemi ile bana her zaman destek oluyor hep yanımda..iyi Kİ varsın BAHARRRRRRRR..
sağolasın bu kadar yardımın bile yeter bana...ben seni görmedim hiç.ne yazı ne yorum ne foto..ama varsın demekki..bakarım canım..canım ya keske elimden daha fazlası gelebilse buarada haziran annelerinde bende varım :))
Dualarınız için teşekkür ederim. Umarım herşey yolunda gider ve Allah bebek sahibi olmak isteyen diğer arkdaşlarıma da nasip eder.
selamlar arkadaşlar...sarslansoy arkadaşım hayırlı olsun hatırlıyorum seni..ne güzel inş allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder bebişini..darısı bizlerin başına inşallah..nurgül beni facebookta 2012 haziran annecikleri grubuna ekledi ne oluyo bitiyo görüyorum valla ne güzel paylaşımlarda bulunuyorlar maşallah onlara...öznuru da gördüm bu vesile ile facebookta oznurcumm sana da maşallah..bebişinin
şifonyerini yapıyordun sanırım..bana gelirsek ben reglimin son günlerini yaşıyorum,sağolsun baharcım bana ateş ölçme yöntemi ile bana her zaman destek oluyor hep yanımda..iyi Kİ varsın BAHARRRRRRRR..
canım ya keske elimden daha fazlası gelebilse buarada haziran annelerinde bende varım :))
bu face olayı için bana uyarı göndermişler :) pek konuşmak istemiyorum :) görenlere tşk ederim :)
ustalığım tuttuda şimdi hiç bi yerim tutmuyor :)
hayırdır canım ne yaptın ki?
yok canım bişi yaptığımdan değil bebeğin odasının şifonyeriyle beşiğini kurdum foto paylaşmıştım onu söylüyor arkadaşlar.dün arkadaşım doğum yapı onun yanındaydım bütün gün otur kalk yapmak yormuş beni şuan çok yorgunum..temizlik falan yapıyorum rahat durduğum yok anlıyacağın..sen nasılsın tatlım kızımız nasıl bakalım..
biz kızımla iyiyiz canım yani ben öyle umuyorum bu ay hıc kılo almadım o nedenle biraz panik yaptım acaba kızım aldımı diye inşallah o almıstır biraz ya zaten bir hafta gerilemişti 2 hafta önce .
iyi olmanıza sevindim canım sen almadıysan bebiş almıştır üzülme günlük protein kalsiyum almaya çalışsan yeterli sanırım yani senin kilo almaman bebeğinin kilo almaması demek değil..peki geriliği için doktorun ne dedi , belkide minon bir bebek olcak hem ultrason ölçüleride çok önemli değil canım takma kafana..bu arada yeşim'den haber varmı baharcım enson güzel bir haber vermiştin..
canım onemli deil o acıgı kapatır dedi doktor. ya yesim in bua gecıkme olamustu ama malesef hamıle deilmiş regl oldu gecıkmelı ama baya bır umıtlenmıstık.
deryacım geçmiş olsun nasıl oldun canım..
merhaba kızlar bebeılsrınızın buyudugune cok sevındım uzunca bır aradan sonra ılk defa gırebıldım en son ocak ayında hamıle oldugumu soylemıstım... ama benımkı kısa surdu. kesem hıç gelışmemıs mol gebelık teshısı konuldu tedavı oldum. bır yıl korunma surem var...sonrası allahtan bakalım..... hayırlısı... hamıslıgınızın kıymetını bılın yatın guzel vakıt gecırın...
geçmiş olsun arkadaşım..inşallah hayırlısı ile olur bebeğin zamanı gelince bak bende bekliyorum sabırla ne zaman gelecek diye.çok zor Allahım hepimize yardım etsin..
canım benimde reglim bitti yumurtlama zamanımı bekliyorum işte sanırım 1 haftam daha var....ateş tablosu yapıyorum ordan takip ediyorum,adet düzensizliği kötü bir şey bütün denge bozuluyo insanda..bende son 2 ay yaşadım inş bu ay yaşamam..bakıyorum zamana bıraktım ne olacak...seninde geçmiş olsun fıtık çıkmış,,Allahım sağlık versin..kendine iyi bak canım..bu topicde senle ben kaldık bekleyen valla hemen hemen herkes hamile kaldı inş sırada biz varızdır canımmcanım benim çok sağol daha iyiyim
10 gün istirahat ettim haftaya iş başı bakalım işte nasıl olacağım
evde yatarken pek güzeldi ağrılarımda dindi ama...
sen nasılsın cnm prenses kızın nasıl inş iyisinizdir?
canım çok geçmiş olsun, allah bir daha yaşatmasın
en kısa zmnda bebeğin yine gelsin seninle kalsın inş
1 yıl uzun bi süre değilmi cnm ya kürtaj olanlara 3 ay veriyorlar.
mol gebelik nasıl bişey tam bilmiyorum ama uzun gibi geldi.
hakkında hayırlısı.
sen nasılsın cnm ne durumdasın.
ben bu ay geç regl oldm sanırım ilaçlardan fln oldu geriden başlıyorum aya
daha yeni bitti reglim
yrn dra gidicem fıtık için tedavi devam ederse belki korunurum
hakkımızda hayırlııs artık..
canım benimde reglim bitti yumurtlama zamanımı bekliyorum işte sanırım 1 haftam daha var....ateş tablosu yapıyorum ordan takip ediyorum,adet düzensizliği kötü bir şey bütün denge bozuluyo insanda..bende son 2 ay yaşadım inş bu ay yaşamam..bakıyorum zamana bıraktım ne olacak...seninde geçmiş olsun fıtık çıkmış,,Allahım sağlık versin..kendine iyi bak canım..bu topicde senle ben kaldık bekleyen valla hemen hemen herkes hamile kaldı inş sırada biz varızdır canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?