merhaba canım çok şükür iyiyiz biz günden güne büyüyoruz , sende iyisindir inş. canım umarın canını sıkan bişi yoktur??kızzzlaaaaaar çok canım sıkılıyor benimmmm
öznurcum sen nasılsın umarım herşey yolundadırrr
evet canım çok zor ağrı kesici alabilirsin diyor doktor ama ben dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıyorum işte
merhaba canım çok şükür iyiyiz biz günden güne büyüyoruz , sende iyisindir inş. canım umarın canını sıkan bişi yoktur??
ah canım ya o ağrı kesicilerde ne kadar yardımcı olacak Allah yardım etsin..
canım iyi diyim de iyi olayım
idare ediyorum, birde bel fıtığım çıktı onun ağrısıyla uğraşıyorum
buna şükür bebek içinde çok hummalı olmasada arada çalışıyoruz
doktorun verdiği testlerin fiyat araştırmasını yapıyorum biraz tuzlu sanırım
bakalım bazılarınıyaptıracağım sanırım...
dikka et canım bel fıığıda moda oldu herkeste çıkıyor uzanarak iş yapma canım , canım genetik bi araştırmamı olcak?? özeller pahalı olur eminim üniversite hastanesine falan git istersen..
arkadaşlar ben 3 gündür soğan suyu kürüne başladım aranızda içip deneyen oldumu..çok faydasını görenler varmış..
dikka et canım bel fıığıda moda oldu herkeste çıkıyor uzanarak iş yapma canım , canım genetik bi araştırmamı olcak?? özeller pahalı olur eminim üniversite hastanesine falan git istersen..
ben denemedim hiç canım,
ancak hamileysen düşüğe neden olur gibi bişey duymuştum içi temizlediği için
kaçıncı günündesin bilmiyorumda başlama zamanını bi araştır istersen
sevgili arkadaşlarım merhaba görüpte cevap yazanlar olacaktır :) sizleri unutmuyorum selam vermek istedim kimsecikler uğramamış nerdesiniz bakiim..
oznurcugum ben burdayım nasıl gıdıyo hamışlık prenses nasıl ? geri sayım başladı sende sayılır izne falan cıkmıyomusun
senle ben burayı bırakamıyoruziyiyim canım çok şükür hiç bişiyim yok maşallahım var haftaya 32. haftam doluyor ama çalışma raporu alıcam kızım için 4 hafta daha çalışmayı istiyorum doğumdan sonra kullanayım onuda..muayne için cuma günü gidicem salı günüde çalışma raporunu eşime vericek doktor..göbeğimde beni rahatsız edicek kadar büyümedi :) vucuda göre oluyor bu göbekler galiba yada 32 den sonra atağa geçip kaya yutmuş gibi olucam sanırım :) şuan annem bile top yutmuş gibisin diyor tabi kalçalarımı hiç sorma onlar iki katı büyüdü kızımda büyüdü içerde ne yapıyorsa dışardan olduğu gibi belli oluyor
deryaaa nerdesin canım ?? sende bir ses ver bakayım..
benimde kalcam büyüdü ya :) genişledi göbğim benimde kucuk kızımı daha fazla hissediyorum artık :) biraz kilos az suan 25 hftada 790 kiloydu bakalım kaç kilo doğack galiba annesi gibi zayıf olucak :9
derya bel ağrısı cekiyor canım dun hastanelık oldu kan da baktırdı hamile değilmiş iğne yaptılar da biraz rahatlamış
aa önemli bişiyi yoktur umarım..
bel fıtığı teşhisi konmustu galiba yanlıs hatırlamıyosam
anladım canım..ara sıra uğrayın burayada :))özlüyorum öptüm canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?