Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

kızzzlaaaaaar çok canım sıkılıyor benimmmm
öznurcum sen nasılsın umarım herşey yolundadırrr
merhaba canım çok şükür iyiyiz biz günden güne büyüyoruz , sende iyisindir inş. canım umarın canını sıkan bişi yoktur??
evet canım çok zor ağrı kesici alabilirsin diyor doktor ama ben dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıyorum işte

ah canım ya o ağrı kesicilerde ne kadar yardımcı olacak Allah yardım etsin..

canım iyi diyim de iyi olayım
idare ediyorum, birde bel fıtığım çıktı onun ağrısıyla uğraşıyorum
buna şükür bebek içinde çok hummalı olmasada arada çalışıyoruz
doktorun verdiği testlerin fiyat araştırmasını yapıyorum biraz tuzlu sanırım
bakalım bazılarınıyaptıracağım sanırım...

dikka et canım bel fıığıda moda oldu herkeste çıkıyor uzanarak iş yapma canım , canım genetik bi araştırmamı olcak?? özeller pahalı olur eminim üniversite hastanesine falan git istersen..

dikka et canım bel fıığıda moda oldu herkeste çıkıyor uzanarak iş yapma canım , canım genetik bi araştırmamı olcak?? özeller pahalı olur eminim üniversite hastanesine falan git istersen..

pıhtılaşma ve kromozom genetik testler istedi,
ben önce pıhtılaşmaya baktırayım diyorum genetikler için daha erken gibi
üni hastanesinden rand alıyorum ama o kdr doluku reglimin 3. gününe denk gelmiyo..
o yzden özele bakmak zorunda kaldım, ancak 600 tl tutuyor pıhtılaşma ve tiroid vb testler

arkadaşlar ben 3 gündür soğan suyu kürüne başladım aranızda içip deneyen oldumu..çok faydasını görenler varmış..

arkadaşlar ben 3 gündür soğan suyu kürüne başladım aranızda içip deneyen oldumu..çok faydasını görenler varmış..

ben denemedim hiç canım,
ancak hamileysen düşüğe neden olur gibi bişey duymuştum içi temizlediği için
kaçıncı günündesin bilmiyorumda başlama zamanını bi araştır istersen

sen bence normal bi zamanda randevu al doktorun istediği tahliller içinde labratuarla görüş o gün için sana bi kağıt falan verirler sanırım sonuçta rendevunu denk getiremiyorsun çünkü..

ben denemedim hiç canım,
ancak hamileysen düşüğe neden olur gibi bişey duymuştum içi temizlediği için
kaçıncı günündesin bilmiyorumda başlama zamanını bi araştır istersen

canım bilmiyorumki valla çok kişi öneriyor bu konularda uzmanlar öneriyor benim şuan öyle bir şüphem yokki canım...deneyeceğim birşey kaybetmem..

kızlaarrr nasılsınız??? ayyy bebekleriniz kocaman olmuş maaşallah cinsiyetleride belli olmuş oğlanlar kızlarr ne güzel ilk zamanlar nasılda çin takvimine bakıyodunuz benim oğluma alcam senin kızı diyodunuz biz o aydan sonra denemedik hiç.. diyetisyene felan gittim ama bi türlü istikrarlı olup kilo veremedim maalesef ne olcak bilmiyorum yaa en iyisi yinede denemekten vazgeçmemek sanırım.. hamile kalırsam nasılsa doktor diyet vericek.. hem belki ozaman bebeğimi düşünüp diyetime dikkat ederim.. Allah hayırlısını versin inşallah..

sevgili arkadaşlarım merhaba görüpte cevap yazanlar olacaktır :) sizleri unutmuyorum selam vermek istedim kimsecikler uğramamış nerdesiniz bakiim..

sevgili arkadaşlarım merhaba görüpte cevap yazanlar olacaktır :) sizleri unutmuyorum selam vermek istedim kimsecikler uğramamış nerdesiniz bakiim..

oznurcugum ben burdayım nasıl gıdıyo hamışlık prenses nasıl ? geri sayım başladı sende sayılır izne falan cıkmıyomusun

oznurcugum ben burdayım nasıl gıdıyo hamışlık prenses nasıl ? geri sayım başladı sende sayılır izne falan cıkmıyomusun

senle ben burayı bırakamıyoruz iyiyim canım çok şükür hiç bişiyim yok maşallahım var haftaya 32. haftam doluyor ama çalışma raporu alıcam kızım için 4 hafta daha çalışmayı istiyorum doğumdan sonra kullanayım onuda..muayne için cuma günü gidicem salı günüde çalışma raporunu eşime vericek doktor..göbeğimde beni rahatsız edicek kadar büyümedi :) vucuda göre oluyor bu göbekler galiba yada 32 den sonra atağa geçip kaya yutmuş gibi olucam sanırım :) şuan annem bile top yutmuş gibisin diyor tabi kalçalarımı hiç sorma onlar iki katı büyüdü kızımda büyüdü içerde ne yapıyorsa dışardan olduğu gibi belli oluyor

benimde kalcam büyüdü ya :) genişledi göbğim benimde kucuk kızımı daha fazla hissediyorum artık :) biraz kilos az suan 25 hftada 790 kiloydu bakalım kaç kilo doğack galiba annesi gibi zayıf olucak :9

benimde kalcam büyüdü ya :) genişledi göbğim benimde kucuk kızımı daha fazla hissediyorum artık :) biraz kilos az suan 25 hftada 790 kiloydu bakalım kaç kilo doğack galiba annesi gibi zayıf olucak :9

kız anaları arkadan bakınca belli oluyor zaten canım bebişin kilosuna takılma ilerleyen haftalarda haftasıyla kilosu birebir gidiyor benim kızım 2 haftada 418 gr almış böyle giderse ben bi tosun doğururum heralde zaten çok kilolu olmasın onu bide çıkarması var:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…