ARTIK UMUT ETMEK İSTEMİYORUM...

bizi bizden başkası anlayamaz çünkü canım, anca yaşayan bilir anlar ..
Rahatlıyorsun ama bir süre sonra tekrar kendini bebek bebek diye sayıklarken umut derken buluyorsun.
Sonra gine hüsran oldu mu çok zoruna gidiyor insanın..
çevrendeki insanların mutluluğu bile batmaya başlıyor.
hayattan soğuyorsun yaa..
ALLAH BÜYÜK DİYORUM TEK TESELLİM BU...
Benimde tek tesellim o zaten çok çabuk pes ediyorum

Senin yaşadıklarını bnde yaşıyorum ağlıyorum susmuyorum bazen sinir krizi geçiyorum benim daha o kadar uzun süre olmadı ama yiprandigimin farkındayım artık verilen ilaçlar vücuduma bana aklıma zarar veriyor bende çoktandır sayfayi uysiz takıp ettim en sonunda üye oldum birazda olsa konuşacak birilerinin olması beni rahatlatıyor çünkü etrafımda konusabilecegim kimsem yok
Bende dördüncü yılıma girdim.o kadar çok çabaladım ki içmediğim ot çöp uygulamadığım kür kalmadı resmen.ama olmuyor işte rabbim nasip etmiyor.sonra sıkıldım yoruldum artık uğraşmıyorum dedi kendi kendime tam bir sene hiç bişi yapmadım yapasım gelmedi.bir gün çok uzun zaman bebeği olmayan bir akrabayla görüştüm çok şukur onca uğraştan sonra onun bir oğlu oldu.gittiği hastaneyi doktorunu söyledi yine bende heves umut hayaller aklınıza gelecek bütün güzel düşünceler geri başladı.onun önerdiği doktora gidiyorum eğer bu seferde hayal kırıklığıyla dönersem kendimi nasıl toparlarım hiç bilmiyorum.çabalıyorum ama yorgunum artık...

Canım olmadığını nereden biliyorsun? Ben adetimin gecikmesini bırak adet görürken acaba üstüne mi görüyorum deyip test yapıyorum. Hatta adetim şuan 3 gün önceden kesildi; ateşim 36,3'lerde sürünüyor yine de acaba diyorum... Test negatif çıkıyor, çöpe atıyorum sonra 3-4 kere çöp karıştırıyorum :rolleyes: Ayyy ne meraksızsın yaa

Canım meraksız değilim hevesim kırıldı hani hep olumsuz sonuç görmekten banada fenalık geldi artık ondan yani yalnız güldürdün beni kaç gündür gülmüyordum ben :KK70:

Kızlar, çok kötüyüm. Şu an işyerinde olmasam ağlayacağım. Neden insanlar beni rahat bırakmıyor? Ben burada kendi kendime umutlar yaratmaya çalışırken...Az önce annem aradı memlektten. "x kişisi, whitewolf'un çocuğu olmuyor mu" deyip alay etmiş ve gülmüş. Annem de özellikle arayıp bunu bana söylüyor. Eşim şehir dışında, yapayalnız olduğumu, kimsemin olmadığını bile bile özellikle bunu söylemek için arıyor. Salı günü hsg çektireceğimi, çok korktuğumu bu yüzden adetimin kesildiğini bile bile... Kendim annem bana neden böyle yapıyor? Beni sizden başka kimse anlayamaz kızlar :KK43:

üzülme lütfen aynen bizi bizden başkası anlayamaz ama annenin onu o düşünceyle söylediğine inandırma kendini inan biz bu konuda hassas olduğumuzdan iyi olan şeyleride kötü algılayabiliyoruz..

HSG den de korkma hiç abartılcak bir durum değil adet sancısı gibi fazla da birşey yok..

bunu demek benim için kolay olsa da uygulayabilmek senin için çok zor biliyorum. kafanı boşalt düşünmemeye çalış. eminim hayatında güzel olan bi çok şey vardır onları düşün şükret. eşinle gez toz kafanı dağıt. maddi imkan yoksa da çık parkta gez dolaş yürü. Rabbim vereceği zamanı bilir o zamana kadar Ya Sabır de. ben bu ay takmadım kafama. her zaman nolur Allahım hayırlı değilse de hayırlıya çevir ver der ısrarcı zorlamacı olurdum. bu sefer sıkmadım kendimi hayırlısı dedim. Sen büyüksün Rabbim bize sağlıklı hayırlı bir evlat ver vermeyeceksen de sabır ver dedim. hep hayırlısı dedim ve bebeğim oldu. Rabbim dualarımızı kabul ediyo şükürler olsun. yeter ki sabırlı ol. ben hiç inanamıyodum bebeğim olacağına ve oldu. senin de olur Allahın izniyle inşaallah. biraz uzun yazdım kafanı şişirdim kusura bakma

kafamı şişirmek ne demek canım , çokta iyi geldi söylediklerin inşallah dediğin gibi kafamı boşaltır önüme bakabilirim.
ve inşallah dediğin gibi bende bebeğime kavuşabilirim..

pko olup da hamile kalan bir sürü tanıdığım var
belki diğer insanlara göre biraz daha zaman alıyor ama olmuyor da değil yani
sabret bence olucak

Bende dördüncü yılıma girdim.o kadar çok çabaladım ki içmediğim ot çöp uygulamadığım kür kalmadı resmen.ama olmuyor işte rabbim nasip etmiyor.sonra sıkıldım yoruldum artık uğraşmıyorum dedi kendi kendime tam bir sene hiç bişi yapmadım yapasım gelmedi.bir gün çok uzun zaman bebeği olmayan bir akrabayla görüştüm çok şukur onca uğraştan sonra onun bir oğlu oldu.gittiği hastaneyi doktorunu söyledi yine bende heves umut hayaller aklınıza gelecek bütün güzel düşünceler geri başladı.onun önerdiği doktora gidiyorum eğer bu seferde hayal kırıklığıyla dönersem kendimi nasıl toparlarım hiç bilmiyorum.çabalıyorum ama yorgunum artık...

benimde 4. yıla az kaldı ama umudunu yitirme tamam biliyorum çoğu kez yitirioruz bende pek umutlu sayılmam ama vardır Rabbimin bir bildiği inşallah bizde kavuşuruz bebeklerimize..

Canım meraksız değilim hevesim kırıldı hani hep olumsuz sonuç görmekten banada fenalık geldi artık ondan yani yalnız güldürdün beni kaç gündür gülmüyordum ben :KK70:
Ya canım sen okuyunca gülüyorsun; bir de o çöp karıştırırken ki halimi görsen :rolleyes:..Eşime kaç kere dedim, şu tuvalette sigara içip izmaritini çöpe atma diye. Karıştırmak zor oluyor o zaman biliyor musun :KK53:..Ya ben ovulasyon testinde çift çizgi görünce bile seviniyorum. Geçen ay yumurtlama günümde trafik kazası geçirdim; kemerim bağlı olmayınca belimi çarptım; eğilip kalkamıyorum; oturamıyorum. O gün kayınvalideler, kayınpederler, görümceler, yeğenler hep bizde.. Ama yumurtlama günü sonuçta :KK8:. Yani ölüyor olsam tövbe tövbe o yumurtlama gününü yine kaçırmam. Ama ne yazık ki o ay da topu taca attık anlayacağın. Çektiğim acıya mı yanayım, o gün ev kalabalık olunca tüm gün cenabet gezdiğime mi yanayım bilemedim :KK48:

pko olup da hamile kalan bir sürü tanıdığım var
belki diğer insanlara göre biraz daha zaman alıyor ama olmuyor da değil yani
sabret bence olucak

inşallah ..

bende bir çok kişi tanıyorum PCO olupta gebe kalan ,bebeği olan ama kendinde olmayınca umutların biraz kırılıyor..

inşallah ..

bende bir çok kişi tanıyorum PCO olupta gebe kalan ,bebeği olan ama kendinde olmayınca umutların biraz kırılıyor..
bence kırılmasın
bak benim hiçbir sorunum yok ama 1 yıldır bekliyorum
1 ay daha beklicem, yine olmazsa ilaç tedavisine başlıcaz

Ya canım sen okuyunca gülüyorsun; bir de o çöp karıştırırken ki halimi görsen :rolleyes:..Eşime kaç kere dedim, şu tuvalette sigara içip izmaritini çöpe atma diye. Karıştırmak zor oluyor o zaman biliyor musun :KK53:..Ya ben ovulasyon testinde çift çizgi görünce bile seviniyorum. Geçen ay yumurtlama günümde trafik kazası geçirdim; kemerim bağlı olmayınca belimi çarptım; eğilip kalkamıyorum; oturamıyorum. O gün kayınvalideler, kayınpederler, görümceler, yeğenler hep bizde.. Ama yumurtlama günü sonuçta :KK8:. Yani ölüyor olsam tövbe tövbe o yumurtlama gününü yine kaçırmam. Ama ne yazık ki o ay da topu taca attık anlayacağın. Çektiğim acıya mı yanayım, o gün ev kalabalık olunca tüm gün cenabet gezdiğime mi yanayım bilemedim :KK48:

hey Allahım var ya çatladım şu an gülmekten :KK70:

hayal ettim birden öyle çöp karıştırdığımı o şekilde gezdiğimi falan hay Allahım yaaaa:KK48:

vallahi sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün canım :D

bence kırılmasın
bak benim hiçbir sorunum yok ama 1 yıldır bekliyorum
1 ay daha beklicem, yine olmazsa ilaç tedavisine başlıcaz

inşallah hakkında hayırlısı olur canım..

Tedaviye ilk ilaçta cevap verirsin inşallah...

hey Allahım var ya çatladım şu an gülmekten :KK70:

hayal ettim birden öyle çöp karıştırdığımı o şekilde gezdiğimi falan hay Allahım yaaaa:KK48:

vallahi sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün canım :KK70:
Hepimizi güldürsün canım..bi gülüyorum bi ağlıyorum napiym işte. Bu pazartesi kırmızı kartı yedim; azıcık zırladım kalktım aktar aktar gezdim sonra :KK59:. Bi aktara kestane balı sormaya diye girdim; 300 liraya macun yapıyorlarmış, az daha alıyordum. Alsa mıydım :KK57:. Valla herşeyden medet umuyoruz artık napalım.

Hepimizi güldürsün canım..bi gülüyorum bi ağlıyorum napiym işte. Bu pazartesi kırmızı kartı yedim; azıcık zırladım kalktım aktar aktar gezdim sonra :KK59:. Bi aktara kestane balı sormaya diye girdim; 300 liraya macun yapıyorlarmış, az daha alıyordum. Alsa mıydım :KK57:. Valla herşeyden medet umuyoruz artık napalım.

300 liraya ne koyuyomuş onun içine o ya alsan mı ki ayy bende mi alsam ki bilemedim şu an :mad:

300 liraya ne koyuyomuş onun içine o ya alsan mı ki ayy bende mi alsam ki bilemedim şu an :mad:
Canım ben de sordum ne koyuyorsunuz diye ama adam ters ters baktı. Sonuçta macunun bir sırrı var bana niye söylesin; söylese ben yaparım onu zaten; buradan da tellal gibi çığırırım formulü :KK53: Sadece arı sütü kısmını söyledi. Sonuç alabilir miyim dedim. 40'ın üzerinde çocuk oldu bununla dedi. Ahh çaresizlik işte insan herşeye inanıyor. Ben bu gidişle bi tüp bebek parasını gömeceğim herhalde aktarlara, ovulasyon testlerine falan. Eşim yaptığım masrafların yarısını ben ödeyeyim dedi; gururumdan kabul etmedim sorun bende diye.

Canım ben de sordum ne koyuyorsunuz diye ama adam ters ters baktı. Sonuçta macunun bir sırrı var bana niye söylesin; söylese ben yaparım onu zaten; buradan da tellal gibi çığırırım formulü :KK53: Sadece arı sütü kısmını söyledi. Sonuç alabilir miyim dedim. 40'ın üzerinde çocuk oldu bununla dedi. Ahh çaresizlik işte insan herşeye inanıyor. Ben bu gidişle bi tüp bebek parasını gömeceğim herhalde aktarlara, ovulasyon testlerine falan. Eşim yaptığım masrafların yarısını ben ödeyeyim dedi; gururumdan kabul etmedim sorun bende diye.

niye kabul etmiyorsun Allah Allah o çocuk sadece senin değil ki onunda çocuğu sonuçta bırak ödesin yarısını değil hatta hepsini ödesin :D

niye kabul etmiyorsun Allah Allah o çocuk sadece senin değil ki onunda çocuğu sonuçta bırak ödesin yarısını değil hatta hepsini ödesin :KK70:
Ya canım çok gurur yaptım napiym. Zaten sıfırı tüketince ona müracaat edecem. Bu arada macun işini şöyle yapalım istersen. Benim tıbbi bir sorunum olup olmadığı haftaya cuma kesinleşecek. Eşimden de destek alarak ben o macunu yaptiriym; bi faydasını görürsem sana da adres ve telefonunu veriym. Ankara dışındaysan kargoyla gönderirler zaten. Ben çok inanırım bu macun ot çöp işine..Ama en azından senin paran boşa gitmesin :KK66: Adam 30 yıldır bu işi yapıyoruz falan dedi. Zaten bir işe yaramazsa ben onları mesleklerinden soğutana kadar rahatsız ederim merak etme :rolleyes:

Back
X