- 20 Ekim 2020
- 18
- 3
- 16
- 29
- Konu Sahibi Kayanbiyildiz
Herkese iyi geceler konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum 27 yaşında 5 ve 4 yaşında 2 çocuk annesiyim ve 6 yıllık evliyim görücü usulü evlendim 4 ay önce eşimin yurtdışına aile ve akraba ziyareti ile kâbusa dönüşen hayatımı anlaticam çünkü anlatacak akraba, abi, kardeş, anne, baba yok bende belki işte beni savunacak kimsem olmadığı için eşim ailesi ve akrabalarının yanında 3 ayı 3 yıl gibi geçirtti bana ailesi akrabaları giyimime, oturmama, konuşmama, bı yere gidip gitmeme, bişey almama karisirdi sürekli beni eleştirdiler aşağılardı alay ederdi iftira attılar yapmadigimi yaptı demedigimi dedi diye işin tuhaf yönü eşim herşeyin farkında olmasına rağmen ses çıkarmadı ben kendimi savunurken eşim beni odaya getirip döverdi her gün onlar konuşursa konuşsun sen cevap verme duymazlıktan görmezlikten gel sesini çıkarma daima güler yüzlü ol aileme karşı diye bana karşı hakaretler ederdi şerefsiz oruspu evladı köpek kansız gibi artık o kadar sinirim bozuldu ki intihar etmeye bile geldi iş bana geber ama benim ailem haklı ailem akrabalarım iyi sen kötü ve haksizsin diyor Türkiye dönünce seni bosuycam çocuklarımı senden alicam defol git derdi 3 ay böyle geçti Türkiye geldikten sonra bosanicam dedim kabul etmedi bugün vizesiz ve uygun ülkeler diye bı yazı okudum eşime yaz tatilinde gidelim dedim Türkiye neyse başka ülkede aynı dedi bende ailesinin olduğu ülkeyi söyledim heryer aynı ise oraya gittin ama dedim eşim ben ailemi akrabalarimi görmeye gittim dedi bu senede başka ülkeye gidelim dediğim de bana kapı orda yolun açık olsun dedi nasıl gidiyorsan git gerekirse kendini sat öyle git dedi bu kavgalar burda da devam ediyor ordaki gibi fiziksel şiddet yok ama duygusal şiddet var ailesi yüzünden artık eşimi sevmiyorum ondan soğudum sürekli beni aşağılıyor hor görüyor onunla yaşamak istemiyorum ama gidecek yerimde yok ev hanımıyım çalışmıyorum artık psikolojik açıdan yıprandım antidepresan kullanıyorum önceden severek yaptığım şeyleri şimdi yapamıyorum eskisi gibi değilim evim dediğim yerde şimdi bı yabancıyım sağlıklı düşünemiyorum bana ne tavsiye edersiniz ne yapmam lazım en azından kendim için????