Artık yapamıyorum

Hayır önceden aramızdan su sizmazdi 4 önce yurtdışına aile ziyaretine gittiğinden beri huyları bana karşı düşüncesi değişti huzur olmayan bı evlilikte neden çocuk yapayım 1ay oldu Türkiye'ye döneli ordaki gibi fiziksel şiddet uygulamıyor ama duygusal şiddete maruz kalıyorum ailesinin yaptıklarını kabul etmiyor gözü görmüyor sürekli beni suçluyor onlar konuştuğunda sen sussaydin bunlar olmazdı diyor yani ailem hakaret bile etse seni dovseler bile sus diyor bende tam tersi hazır cevap biriyim cevabı yapıştırırım bana laf sokana canımı yakmaya çalışan birine karşı hiç alttan almam ailesine boyun egmedigim için bu kavgalar beni düşman gibi görüyor şimdi

Sizin planli davranmaniz gerekiyor. Yemek yapabiliyorum demissiniz. Smmm, avukat, danismanlik ofisleri vs aşçı alabiliyor. 10 15 ya da 20 kisilik yemek yapabilir misiniz? Bazi sehirlerin ucretsiz meslek edinme kurslari oluyor, bunu araştırın, kuaförlük, ascilik ne varsa birtanesjne gidin. Sonra kapi kapi gezip iş arayacaksiniz. Bu surede esinize ailesini asla kötülemeyin, tartismayin, arayi iyi tutun. Hatta ustunuze mal yaptirabilirseniz cok iyi olur. En azindan maasiniz olue, kenara para koyarsiniz. Kendinizi hazir hissettiginizde, yeterli birikimi yaptiginizda terk edersiniz.

Cok uzuldum yasadiklariniza. Ne tavsiye verecegimi bilemiyorum. Evine cift maas giren ciftlerin bile ev kurup cocuklarina bakmasi zorken, siz bosaninca calissaniz bile nasil yetiseceksiniz bilemiyorum.
Esinizin tun ailesi yurt disinda mi yasiyor?
Umarım eşiniz ölür.

Yorumunuz için teşekkür ederim eğitim durumum ilkokul mezunu bile değilim 4 sene okudum babam izin vermedi okumama açıktan okumak istiyorum fakat öğrenim belgesi istiyorlar mezun değilim nasıl öğrenim belgesi vereyim ki nasıl olacak bilmiyorum bu arada yemekte ve el işlerinde çok iyiyim ama nasıl paraya dönüştüreceğimi ve nerden başlayacağımı bilmiyorum fikir alabileceğim kimse yok zaten kimse de yaptığı iş hakkında Bilgi vermek istemiyor öncelikle bı işe başlamam gerekse de kendimi toparlamam gerekli o kadar ruhsal anlamda yıprandım ki artık gülerken birden aglayabiliyorum ağlarken gülebiliyorum bana destek çıkacak moral verecek abla kardeş anne baba akraba yok evin tek kızıyım babam hayatta fakat hayatta olmam veya ölmem onun için bişey ifade etmez akrabalarda babamdan bi farksız tarafı yok annem vefat etti fakat beni sevmezdi erkek olsaydın keşke kız doğdun diye odaya kapatıp döver aç bırakırdı babamda annemin yaptığını yapardı aile sevgisi görmedim

Ev yemekleri yapan yerler, okul kantinleri, yurtlar, yatılı kuran kursları, yemek firmaları, temizlik firmaları, sanayilerde/bürolarda çay yemek vs gibi işlere hemen başvurun.

Sosyal medyadan veya elden düzensiz bir gelirden çok daha faydalı olacaktır bu şekilde asgari ücretlerle çalıştıran yerler.

Tabi ayrılmak isterseniz, kendinizi hayatın bir yerinde görmek isterseniz, sizi döven kocanızın karısı olarak görmek istemezseniz...

Cok uzuldum yasadiklariniza. Ne tavsiye verecegimi bilemiyorum. Evine cift maas giren ciftlerin bile ev kurup cocuklarina bakmasi zorken, siz bosaninca calissaniz bile nasil yetiseceksiniz bilemiyorum.
Esinizin tun ailesi yurt disinda mi yasiyor?
Umarım eşiniz ölür.

En pratik çözüm yolu bu gibi demi

Back
X