Doğuma Hazırlık Artık yavaştan başlamam gerekiyor mu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Kızlar 25 haftalık hamileyim ben hala daha 5. ayların başlarındayım vs sanıyordum meğersem 6. ayın içine girmiş bulunmaktaymış yaklaşık 3-3,5 ay kalmış ve ben gerçekten işe yarayan hiçbir şey almadım henüz ne kendime ne de bebeğe ilk hamileliğim nette araştırıyorum ama aklımda kalmıyor ve nereden başlamam gerektiğinide bilemiyorum... kafam karışıyor yardımcı olan fikir veren kimsede yok herkes anca çok bir şey alma demesini biliyor... şimdi artık başlamam gerek galiba nereden başlamalıyım? Doğum nisan başı olarak gözüküyor şu an kıyafet vs onları şubat mart gibi almayı planlıyorum şu an sadece bornoz seti aldım o da kargoda gelecek😅 işe yarayacak bir tek o var... şimdi nerden başlamam gerek?

Odasını eşim yapıcak o da yakın zamanda olur...

Ben ilk önce yüksek fiyatlı olan (biberon emzik telsiz termometre ateş ölçer vb) ihtiyaçlarının indirimini takip etmeye başladım fiyatlari düştükçe aldım baya karlı oldu. Yavas yavas da kiyafet almıştım gördükçe begendiklerimi. En son aldiklarimi liste yaptım geriye ekstradan kıyafet ihtiyaci kalmıştı onlarida tamamladım. İyiki erken yapmışım 36. haftada geldii :))

Kızlar 25 haftalık hamileyim ben hala daha 5. ayların başlarındayım vs sanıyordum meğersem 6. ayın içine girmiş bulunmaktaymış yaklaşık 3-3,5 ay kalmış ve ben gerçekten işe yarayan hiçbir şey almadım henüz ne kendime ne de bebeğe ilk hamileliğim nette araştırıyorum ama aklımda kalmıyor ve nereden başlamam gerektiğinide bilemiyorum... kafam karışıyor yardımcı olan fikir veren kimsede yok herkes anca çok bir şey alma demesini biliyor... şimdi artık başlamam gerek galiba nereden başlamalıyım? Doğum nisan başı olarak gözüküyor şu an kıyafet vs onları şubat mart gibi almayı planlıyorum şu an sadece bornoz seti aldım o da kargoda gelecek😅 işe yarayacak bir tek o var... şimdi nerden başlamam gerek?

Odasını eşim yapıcak o da yakın zamanda olur...
bende 28. haftadayım çok acele etmemeye çalıştım bende 2 hafta önce aldım tulumlarını yenidoğan ihtiyaçlarını nevresim falan indiirm denk gelince aldım dün battaniyeleri geldi kargodan ama daha hepsi paketli duruyor benim ikinci bebek olduğu için beşik biberon bebek arabası vb ihtiyacım yok emzik şampuan pişik kremi gibi şeyleri de alacağım markalar belli indirim denk gelince alması kolay ama bence yavaştan almalısın sende almasan bile herşeyi netleştir kafanda kararını ver

Back
X