Artık yazışmayalım dedim..

ne günahı varmış canım bu kadar yufka yürekli olmayın
olmuyorsa zorla o zaman seviyormuş anlaşıyormuş muş muş gibi yap
hem kendini hem onu kandır olur mu bence olmaz olmamalı
ayrılmakla ya da iletişimi kesmekle iyi yapmışsın

Sevgi 'hatır' işi değildir.. Aman üzülmesin ama kırılmasın diye devam ettirilmez.. Bu karşıdakine de kişinin kendine de yapacağı en büyük haksızlık ve kötülüktür.
Net olun dürüst olun, hissetmediğiniz halde devam edip kimsenin hayallerinde boş yere yer almayın vaktini çalmayın..

bişi anlamadım niye bitiriyosunuz ki sorun ne?
zaten baslamamıs brsey.ben istemiyordm.ondan dolayı degil tamamen benle alakalı.
sonradan acı cektrmek istemedgmden,msjlar fln da olmsn dedim.

bu da degisik bir bakıs acısı.cok tsk ediyorum yuregime biraz su serpildi.

oncelikle tsk ediyorum.cevabınz icin.
kesinlikle katılıyorum ama hani askerde daha hassas oluyorlar,daha yanlız oluyorlar
elmden geldgnce guzel davranmaya calstm.
normalde olsa zaten acık ve net konusurm.

sen ne şekilde olursa olsun mesaj atmaya devam ettikçe ona ister istemez ümit vermiş olursun. en iyisini yapmışsın. kesin kararlıysan o itiraz etsede cevap verme artık. zaten bi süre sonra vazgeçicektir..

canım sen onun annesi msiin ?? ya da onla olman gibi bir kural mı var Allah aşkına ?? Eee kalbi kırılmasın diye çık onla.. Sonra kalbi kırılmasın diye evlen. aaa olur mu öyle şeyyy..

biraz olsun sıkıntımı paylasmak icin buraya uye oldum
konu actım
ama
cok sert cvplar geldi
haksızsınız demiyorum
ve herkesin kendine özgü fikirleri var
saygım sonsuz
ama iste
icimde birseyler hala gecmedi
tanımlayamıyorum

anlıyorumda da canım :) yani konu çok karmaşık değill ama yanii üzülmesin kırılmasın dersen sen kendinden taviz verirsin.. ve inan sonrada pişman olursunn.. sonradan severim onu belki deme inan olmuyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…