- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.539
- 798
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Of yemek seçince ağzına kepçeyle vuracaksın bir tane mis de kıyamıyor insan işteKocambazen geliyor ne koyuyorum diye bakmaya herşeyi seçtiği için geriliyorum
Salçanızın kalitesi değişmiş olabilir ya da hep kullandığınız yağın, ben artık toplu getirtiyorum hep aldığım salçanın tadı fabrikasyon tuhaf bi lezzetsiz yavan hale dönüştü aklıma bu geldi direktEşim de çook yemek ayırır çok şey seçer içine farklı bişey denemeyi sevmiyor bi sürü şey ayırır içinden falan dümdüz insano yüzden tarif çok fazla denemiyorum ama artık yaptıklarımı da yapamıyorum resmen
Esim hep sey der senin gönüllü yaptığın yemekle gönülsüz yaptiginin tadi fark ediyor diye
Aceleyle yapınca yemek olsun diye yapınca lezzetli olmuyor cidden
Ee yorgun argın işten gel yemek yap o da pek gönüllü olmuyor
Tencere yemekleri tatil günümde yapıyorum acele pişirilen yemek lezzetli olmuyor birde vakit dar ise çorba yeterli ev hanımı gibi çeşit olmaz bizdeAslında seviyorum ama hemen hemen hergün çalışıyorum işten gelince de alel acele yapıyorum o yüzden sanırım artık bozdum olmuyor tutmuyor moralim bozuluyor oyle oluncazamanla olur inşallah hep böyle olursa sıkıntııı
Bunu ben yazmışim sanki,Eşim de çook yemek ayırır çok şey seçer içine farklı bişey denemeyi sevmiyor bi sürü şey ayırır içinden falan dümdüz insano yüzden tarif çok fazla denemiyorum ama artık yaptıklarımı da yapamıyorum resmen
Ben de bunu düşünmeye başladım artıkTencere yemekleri tatil günümde yapıyorum acele pişirilen yemek lezzetli olmuyor birde vakit dar ise çorba yeterli ev hanımı gibi çeşit olmaz bizde
Çalışan midesine düşkün olmaması gerekiyor hafif yemek esas
Bunu ben yazmışim sanki,
Her zaman yaptığımiz yemegi, surekli yaptigimiz icin butun puf noktalarini biliriz, o yemegin lezzetli olmasi gerekir ama değil!
eskiden yemek yapmaktan keyif alan ben, artik ayni yemekleri yapmaktan midem bulaniyor ve o yemekleri yaparkenki o keyfi yaşamadigin için, yemeğe duygu katamiyorum.
Yemek görüntüde bile degisik oluyir, ayni malzeme ayni olcu, tatsiz tutsuz acaip bişey cikiyor ortaya,
Bu duygu olayindan dolayi, aramiz limoniyken yaptigim yemekleri yemez, o yemekleri yediginde mide spazmi geçiiriyor adam,
En güzeli aç bırakmak adamları benimkide ıspanağı sadece börek olarak yiyor başka türlü yemiyorEşim de çook yemek ayırır çok şey seçer içine farklı bişey denemeyi sevmiyor bi sürü şey ayırır içinden falan dümdüz insano yüzden tarif çok fazla denemiyorum ama artık yaptıklarımı da yapamıyorum resmen
Bu ara ona üzülüyorum son zamanlarda güzel yapamıyorumEn güzeli aç bırakmak adamları benimkide ıspanağı sadece börek olarak yiyor başka türlü yemiyor
O zaman biraz da eşinize yaptırın madem yemek seçiyor istediği gibi yapsınBende bilemedim herkes yapıyor bişeyler birleştiriyo oluyo ben yapıyorum olmuyo
8de hazırlanan yemek saat 10 a ancak hazır olurEvet onu bunu koyuyor hemen oluyor. Valla akşam 8 gibi geliyorum o yüzden genelde çar çabuk yapıyorum yada gece vardiyasından çıkınca aksama kadar uyuyoruz uyanınca yine çabucak bişeyler hazırlamaya çalışıyorum o yüzden heralde artık tutturamıyorm tadı da olmuyor olmayınca stres oluyorum gene olmayacak diye
Beceremiyor yap diyorum ben anlamıyorum diyoO zaman biraz da eşinize yaptırın madem yemek seçiyor istediği gibi yapsın
Sizde inanıyorsunuzBeceremiyor yap diyorum ben anlamıyorum diyo
9 da falan yiyoruz işte bazen dışarıdan yiyoruz geçiyordu bi şekilde. Şimdi gündüze geçtim artık erken geliyorum 5 te yemek yapmak için vaktim oluyor düzeltirim artık heralde yemekleri8de hazırlanan yemek saat 10 a ancak hazır olur
Misal benSizde inanıyorsunuzDemekki kadınlarda yapamayabiliyor…
Hepimiz için geçerli.. Olmuyor diye kenara mı çekiliyoruz. Üstelik çalışıyorsunuz. Yemek sadece sizin işiniz olmamalı. Tariflere bakıp birlikte deneyin. Olmamış yemeyi beğenmemek basit. Ne o öyle çocuk gibi yemiyor vs. Çalışan kadın almayacaktı o zaman. Acele ettiğinde bazı yemekler güzel olmaz zaten. Suyu fazla kaçar salçası az gelir, soğan fazla kavrulur bir çok faktör var.Misal ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?