- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Pek bişey demiyor bazen olmamış ya yemeyim diyor diğer yaptıgımı yiyo gene de eline sağlık diyo salata vs yapıyor basit şeyleri. Evet belki de acelece yapıyorum ondan olmuyor aslında aynı aşamaları yapıyorum ama neden olmuyor diyordum. Polis memuruyumHepimiz için geçerli.. Olmuyor diye kenara mı çekiliyoruz. Üstelik çalışıyorsunuz. Yemek sadece sizin işiniz olmamalı. Tariflere bakıp birlikte deneyin. Olmamış yemeyi beğenmemek basit. Ne o öyle çocuk gibi yemiyor vs. Çalışan kadın almayacaktı o zaman. Acele ettiğinde bazı yemekler güzel olmaz zaten. Suyu fazla kaçar salçası az gelir, soğan fazla kavrulur bir çok faktör var.
Ne iş yapıyorsunuz merak ettim?
Ay hemde polissin. İş bölümü yaparsan daha rahat tutturursun yemeklerini. Olmamış yemeyim değil ben yapayım demeliPek bişey demiyor bazen olmamış ya yemeyim diyor diğer yaptıgımı yiyo gene de eline sağlık diyo salata vs yapıyor basit şeyleri. Evet belki de acelece yapıyorum ondan olmuyor aslında aynı aşamaları yapıyorum ama neden olmuyor diyordum. Polis memuruyum
Ve pismeyen etlerMasterchef'i az izlemenizi öneririm..
Öyle programlari izlediğimde :Bunlar yemekse benim yaptığım ne demek geliyor içimden
Sürekli biftek Wellington'lar,havalı şatafatlı sunumlar..
Annesinden falan öyle görmemiş sanırım annesi de istediği gibi yapmayınca yemiycem diyo kalkıyor bekarken de dışarıdan yemiş hep öyle yapmak hazırlamak gelmiyor elinden salata falan ancakAy hemde polissin. İş bölümü yaparsan daha rahat tutturursun yemeklerini. Olmamış yemeyim değil ben yapayım demeli
Ay evet kesinlikle ya sonra insanın morali bozuluyor herkes bişeyler koyuyo güzel oluyor benimki niye olmuyor diyeisteyerek yapmayınca güzel olmuyor bence. öğrenciyken vakit boldu. isteyerek ve severek yapardım yemekleri ve güzel olurdu. şimdi işten geliyorum. sadece doymak amacıyla yapıyorum ve artık güzel olmuyor eski lezzeti yok yemeklerimin.
Siz annesi değilsiniz amaAnnesinden falan öyle görmemiş sanırım annesi de istediği gibi yapmayınca yemiycem diyo kalkıyor bekarken de dışarıdan yemiş hep öyle yapmak hazırlamak gelmiyor elinden salata falan ancak
Ben de anlamıyorum deyin.Beceremiyor yap diyorum ben anlamıyorum diyo
Bence acele yapılan yemek daha lezetli oluyor.Aslında seviyorum ama hemen hemen hergün çalışıyorum işten gelince de alel acele yapıyorum o yüzden sanırım artık bozdum olmuyor tutmuyor moralim bozuluyor oyle oluncazamanla olur inşallah hep böyle olursa sıkıntııı
annemde öyle der ama anneler senelerdir yapıyor el alışkanlığı varBence acele yapılan yemek daha lezetli oluyor.
Evet alıştırmayım dedim ama başta yapıyorlar sonra salıyorlar malesef ben oğlumu böyle alıştırmıycam inşallah Yardımcı oluyor tabi daha çok sofra kurma toplama kısmına oluyor ben de yemeği hazırlıyorm öyle hallediyoruzSiz annesi değilsiniz amaAnnesi gibi davranmayın ve şimdiden böyle alıştırmayın derim. Birlikte yaparsanız daha keyifli olur ya da bir gün o bir gün siz.. Yorulduğunuz için güzel yapamıyorsunuz yemekleri Tabi sizin bileceğiniz iş. Dışarıdan yemek de eskiye göre oldukça zararlı.
Muhim olan hijyen değil bacım onlar için ; reyting.Ve pismeyen etlerbirde hic hijyenik gelmiyir bana orasi.. sefleri tebrik ederim mideleri bulanmadan guzel guzel tadiyolar
İki kere tadım yapınca yemiyorlar amaMuhim olan hijyen değil bacım onlar için ; reyting.
Mehmet'in önüne ölü porsuk koysan yer
Hep aklima gelen yeminle o etlerde ne cok tenya vardirMuhim olan hijyen değil bacım onlar için ; reyting.
Mehmet'in önüne ölü porsuk koysan yer
Yahu o işin şov kismi,oradaki yemekleri gerçekten yarışmacıların yaptıkları bile meçhul.İki kere tadım yapınca yemiyorlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?