- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Tamam yazarımMoralin hiç bozulmasın, ama ilk önce istemen lazım. İstemeyerek yaparsan yine olmaz bence.
Hangi yemekler olmuyor söylersen, bildiğimiz püf noktaları söyleriz istersen
Benim annem çalıştığı için, ben babannemden öğrendimAnnemden çok, ondan yemek yapmayı öğrendim desem yeridir. Hakkını teslim ediyorum. Ama çok içimizi geçiriyor
Yine de var olsun
Büyük ihtimal canımTamam yazarımbiraz aceleciyim sanırım çabuk olsun diye ondan oluyor heralde di mi
Eşim düz bir insan demişsiniz,benimki de öyle.Asla değişik tariflere açık değil,o yüzden dönüp dolaşıp hep aynı yemekleri yaparım.Aslinda işiniz daha kolayEvet bikaç tanesini ekledim inşallah yapabilirim artıkkk moralim bozuluyor kötü oluncaa
Artık güzel olmuyor dediğinize göre, önceden güzel oluyordu demek ki.Evet bikaç tanesini ekledim inşallah yapabilirim artıkkk moralim bozuluyor kötü oluncaa
Kız ben yarın yapacağım onu,buzluktan tavuk çıkardım onun içinTavuklu pilav yapayım dedim. pilav lapa oldu, çorba da şap gibi tuzlu.Canımız çekmişti nasıl da özenmistim. Bazen olmuyor işte
Tavuklu pilav yapayım dedim. pilav lapa oldu, çorba da şap gibi tuzlu.Canımız çekmişti nasıl da özenmistim. Bazen olmuyor işte
Nazar değdirmişsen ben misin önceden eşim herkese çok güzel pilav yapıyor harika diyordu artık pilavın olmuyor diyor herşeyin ayarı kaçtı niyeyse neyse olcakk ya inanıyorum kendime
Öyle de sıkıcı ya insan tarif denemeden bişeye eli alışmıyor ki zaten az yapıyorum. Geçen şehriye çorbasına kıyma koydum diye yemedi yemekleri niye değiştiriyorsun diyorEşim düz bir insan demişsiniz,benimki de öyle.Asla değişik tariflere açık değil,o yüzden dönüp dolaşıp hep aynı yemekleri yaparım.Aslinda işiniz daha kolay,el lezzeti de zamanla yapa yapa oluşuyor.Ben evlenmeden önce özellikle hamur işi hiç yapamazdım,şimdi kompedanı oldum diyebilirim .
Benim yerime sen güzel yapKız ben yarın yapacağım onu,buzluktan tavuk çıkardım onun için.
Buna katılıyorum, Kıbrıs tatlısını çok güzel yaptigimi söylerler hep eşim de bayılır.Tavuklu pilav yapayım dedim. pilav lapa oldu, çorba da şap gibi tuzlu.Canımız çekmişti nasıl da özenmistim. Bazen olmuyor işte
Hep aynı markayı kullanıyorsan kalitesi değişmiştir. Her şey kalitesizlestisen ben misin önceden eşim herkese çok güzel pilav yapıyor harika diyordu artık pilavın olmuyor diyor herşeyin ayarı kaçtı niyeyse neyse olcakk ya inanıyorum kendime
Bazen tutmuyor canım ya,özellikle kayınvalidemler bizdeyken,benim yemekler çok kötü oldu çünkü kayınpederim çok miz mizBenim yerime sen güzel yapof yarın ne yemek pişirsem. kuru pilav yapacaktım sözde. Bugünkü pilav artar yanına da kuru çekerim hesabım buydu. Pilav kötü olunca yüzünü görmek istemiyorum. Çorbaya hele çok üzüldüm. Tuzlu olmasa harikaydı. Tuzundan yiyemedim
Özenince tutmaz, misafirin varsa tutmaz. Yalapsap yapınca tutarBuna katılıyorum, Kıbrıs tatlısını çok güzel yaptigimi söylerler hep eşim de bayılır.
Geçen yapayim dedim, 10 dk abartmıyorum kek yandı
Olmayınca, olmuyor doğru
Ayyy ben de çıldırıyorum bazenÖyle de sıkıcı ya insan tarif denemeden bişeye eli alışmıyor ki zaten az yapıyorum. Geçen şehriye çorbasına kıyma koydum diye yemedi yemekleri niye değiştiriyorsun diyor
Mızmız biri varsa kesin tutmaz zatenBazen tutmuyor canım ya,özellikle kayınvalidemler bizdeyken,benim yemekler çok kötü oldu çünkü kayınpederim çok miz miz.Kayınvalideme dedim aaa sen yap o zaman bildiğin gibi,babam benim yemekleri beğenmiyor galiba diye .
Tespit gibi tespitÖzenince tutmaz, misafirin varsa tutmaz. Yalapsap yapınca tutar
Kesinlikle herşey tatsız kalitesi bozuldu. bugun nohut yaptım 2 saat kaynadı pişmedi kıtır kıtır kaldıHep aynı markayı kullanıyorsan kalitesi değişmiştir. Her şey kalitesizlestisürekli marka değiştiriyorsan da deneye yanila iyi pirinci bulursun. Pirinc tadı çok etkiliyor.
KocamMızmız biri varsa kesin tutmaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?