Artık yeter bir bir fikir lütfen..

babyface26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
383
0
96
İzmir
Merhaba hanımlar, kaç günlerden beri sinirden çıldıracağım.Kısaca sizlerin de görüşünü almak istedim işin içinden çıkamıyorum.Kendi evimizde kendi annem eşim ve ben yaşıyoruz.Üst kat teyzemin durmadan kiraya veriyor.Apartmanda birtek ev sahibi biziz.Diğerleri kiracı fakat teyzemin kiracılarından illallah geldi resmen sanki biz kiracıyız onlar ev sahibi kendi evimizde aman bişey olmasın aman bir vukuat olmasın diyekorkarak oturuyoruz.Teyzemin evinden umuru yok ev ile ilgilenme işini alt katta dükkanı olan dayıma görevlendiriyor.Daha doğrusu uğraşmak istemiyor ileride satacak diye..... geçen çıkan kiracılarıyla karakolluk olduk...Onların yüzüne başımıza iş açılacaktı eşim kendi halinde aman bir olay olmasın diyor...Annemi de hep bu zamana kadar ezdiler...Çıkan kiracıda bir aileydi Neyse öyle böyle derken tepinmeler konken partileri içki içmeler derken artık yeter dedik en sonunda kadının kocası anneme afedin şeyini gösterdi neler neler....sonunda çıktılar iki gün içinde de yine kiraya verdiler canım kira veriyorsun diye de her istediğini yapamazsın adam resmen öyle dedi...Kusura bakmayın ama insan ayrımı yapmam asla din dil ırk v.s.... şimdide gitmiş çingeneye vermiş napacağımızı şaşırdık annem perişan vaziyet evi satıp başka yerden almaya karar verdik sizce bir fikir lütfen zaten teyzem dayımla görüşmüyoruz onlarda bizimle.... Kendi evimde terbiye mi olacağım...Annem allahlarından bulsunlar diyor sizce şunlara hadlerini bildirmenin zamanı gelmedi mi??? çok sinirliyim

teyzen annene inat olsun diye düzgün bir aileye kiraya vermiyor. dayında bunu destekliyor. yaptıkları çok günah. gidip konuşsanız dayınla teyzenle kavga kıyamet kopacak sonuç alamayacaksınız. imkanınız varsa taşının oradan huzurunuz bozulmasın arkadaşım. her gelen kiracı ile uğraşamazsınız.

Yapacak bir şey yok. Şikayette bulunabilirsiniz sizi rahatsız ederlerse. Satmaktan başka kesin bir çözüm yok.

arkadaşlar balkonumu da pimapen yapıp kapattıracaktım..Hepsini iptal ettirdik çok huzursuzum...Yani birtek teyzemin kiracısı başka sorun yok...Diğeriyle karakolluk olduğumuzda zor polisi çağırdım teyzemi aradım ne açan var teli ne birşey insan bir gelir ya öyle mi nedir durum aman akrabayız diye offf çıldıracağımm

o adam annenize o terbiyesiz hareketi yaparken eşiniz ne yaptı merak ettim doğrusu siz gelen bütün kiracılardan şikayetcisiniz anladıgım kadarıyla satın evinizi baska yerden alın cunku teyzeniz evi satacakmıs belki hiç dayanamayacagınız biri gelir

deiğn doğru cnm dayım demiş zaten bir tanıdığımıza ben kiraya bakarım sağlam kapı demiş resmen oturmamızı istemiyorlar öyle ya kiracıya da suç bulmam çünkü parasını veriyor tutmuştur...Fakat çingene sokmam derlerdi başka birşey demezlerdi şimdi şoktayız zaten kiracılarla uğraşamayız teyzeme bu zamana kadar birşey demedim ağzımı açıp artık patlama noktasındayım arkadaşlar

Etme bulma dÜnyası
o teyzenın baŞına Öyle taŞlar yaĞarkı
ama anlamaz ıŞteee
hıÇmı allah korkusu yok Şu ınsanlarda yaa
allah 40 yılda yapamadıĞını 40 sanıyede yaparmıŞ cnm Üzme kendını
ımkan varsa satıp gıdın Çekılmez bu huzursuzluk

Canım çok sıkkın arkadaşlar açıp telefonu halledeceğim bu sefer annem üzülecek peki ama nereye kadar ses çıkarmadıkça biziz diyorlarüstelik abdestinde namazında

kapınızı kapatıp yaşayıp gitsenız orada olmaz mı? apartmanda iyi komşu bulmak şans işidir canım. ben mesele çok elıt bır sıtede oturuyordum ama üst komşumuz delıydı hemde doktordu bu kadın. asansöre sıgarayla gırerdı,balkonuma saç sıgara kullerı atardı, sabahlara kadar kavga cabası. yanı demek ıstedıgım şu kı, bu dr hanım bin çingeneden beterdı ama bız kapımız kapadık oralı bıle olmadık yaşadık gıttı. sız de neden böyle olmuyor neden karakolluk oldunuz merak ettım.

sizde o evden kiraya gidin taşının evi nerede beter insan varsa kiraya verin. kısasa kısas yapın.

yada satıp kökten halledin..

bence de evinizi kiraya verip aldığınız kirayla, taşınacağınız evin kirasını ödersiniz, böylece dayınları falanda hiç görmemiş olursunuz, böyle üst kat komşu sorunlarında ya katlancan, ya çekip gitcen başka çözümü olmuyor malesef

Zor bir durum arkadaşım.
Kiracı olsan çek git. Ama kendi evin olunca elin kolun bağlanıyor. Benzer bir şey ben de yaşamıştım. Çok şükür konuşa konuşa hallettim.
Siz de teyzenizle ve dayınızla konuşarak çözmeye çalışın derim ben. Bu tür olaylar polisle zabıtayla çözülmüyor malesef. O zaman ters etki yapıyor ve her şey daha da sarpa sarıyor...

Teyzenizde bir hoşmuş yani , insan biraz seçer evini kiraya verirken kimdir , nedir. Sizde verin kiraya evinizi , huzurla yaşayabileceğiniz bir yere taşının. Malesef çoğu binada oturan kişiler kendilerini müstakil evde yaşıyormuş sanıyorlar. Çoğu kişi toplum kuralından bi haber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…