- Konu Sahibi tubistanbul
-
çok çok ilgisiz olursa, beni hiç ama hiç umursamazsa, benı kaybetme korkusunu taşımazsa, artık hayatındaki önem sırasında ilk 10 a bile giremıyorsam...........
çok çok ilgisiz olursa, beni hiç ama hiç umursamazsa, benı kaybetme korkusunu taşımazsa, artık hayatındaki önem sırasında ilk 10 a bile giremıyorsam...........
4 senelik birliktelikten snra evlendik. 4. ayımız. o melek adam gitti şeytana dönüştü, ailesine döndü, çirkinleşti, kabalaştı, 3 kere boşanmaya kalkıştık. olmadı. şimdi yine yeter diyorum........................ flört döneminde bunların çok çok azı olsa bir daha beni görme şansını bile vermezken şimdi bunca şeye rağmen evlilik olduğu için bitemiyoor, dayanamıyorum.
göstermiş olduğunuz alakaya teşekkür edrim bende çıkmazdayım 3 yıldır birlikteyiz iyi kötü geldik bu güne ama son zamanlarda ne olduysa oldu yanaşamaz olduk birbirimize bi tuhaflık var hem bende hem onda aynı semtte olmamıza rağmen zaman oluyo 1 ay görüşmediğimiz oluyo hiç nedensiz bi soğukluktur aldı başını gidiyo sonamı geldik dersiniz...kafamçokkarıştı
göstermiş olduğunuz alakaya teşekkür edrim bende çıkmazdayım 3 yıldır birlikteyiz iyi kötü geldik bu güne ama son zamanlarda ne olduysa oldu yanaşamaz olduk birbirimize bi tuhaflık var hem bende hem onda aynı semtte olmamıza rağmen zaman oluyo 1 ay görüşmediğimiz oluyo hiç nedensiz bi soğukluktur aldı başını gidiyo sonamı geldik dersiniz...kafamçokkarıştı
görüşememe nedenleriniz çok öenmli çok yoğun mu çalışıyo niçin birbirinize 1 ay boyunca görüşemicek kadar vakit ayıramıyosunuz?bu soğukluğun sebebini sordun mu ona ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?