Konuşuyoruz işi biraz böyle olmasını gerektiriyor açıkcası birazda o yayıyordur. Diyorki her zaman görüşmüyorum arada görüşüyorum. Ama zaten evine geç geliyor birde bu arkadaşları ile takılması. Bilemiyorum gerçekten bunaldımHislerinizden, yalnızlığınızdan ona da bahsedip ortak bir çözüm nasıl geliştirebilirsiniz açıkça sorun.
Konuşarak aşılmayacak bir problem değil sonuçta?
Maalesef yok tek basına işinde herhangi bir çalişanı yardımcısı yok. Konuştuk başka bir çarem yok diyor. Ve bende daha fazla üstüne gidemiyorumKendi işi ise eve daha erken gelme imkanı olamaz mı hiç ?
Bir de bu durumu daha önceden hiç konuşmuş muydunuz?
Hep öyleydi. Aslında çocuk ile daha bir düzelme var. Bir tık daha erken geliyor eveÇocuktan önce de böyle miydi?
Mesela haftaiçi erken çıkacağı en az 1 gün belirlesin ve o günün akşamını birlikte yemek yiyip sohbet ederek geçirin. 5 gün içerisinde 1 gün bunu yapabilir herhalde?Konuşuyoruz işi biraz böyle olmasını gerektiriyor açıkcası birazda o yayıyordur. Diyorki her zaman görüşmüyorum arada görüşüyorum. Ama zaten evine geç geliyor birde bu arkadaşları ile takılması. Bilemiyorum gerçekten bunaldım
Onu yapar. Yapıyorda gündüzleri gezeriz hep beraber .dağa çıkarız denize gideriz pikniğe gideriz. Benim sıkıntım eve geç gelmesi. Akşam yemeklerinde beraber olabilmek. Çocugu hayatta birakmam çok beceriksiz. Eşimi bebeğime emanet etsem daha iyi o derece. Çok sakar unutkan. Bir can emanet edemem. Kayınvalidemde bırak bana diyor gez toz dolaş diyor ama o da oğlu gibi rahattır. Balkona çıkar hiç merak etmezler oğlumda yeni yürümeye başladı kıpır kıpır habire düşüyor. Suçlayıcı konuşmam zaten çünkü direk ben suçlu olurumKonuşurken kesinlikle onu suçlamayın, sadece h
Mesela haftaiçi erken çıkacağı en az 1 gün belirlesin ve o günün akşamını birlikte yemek yiyip sohbet ederek geçirin. 5 gün içerisinde 1 gün bunu yapabilir herhalde?
Ayda 1 çocuğu ona bırakıp akşam alışverişe çıkın mesela? Çocuğun sorumluluğunu da paylaşması gerekiyor Bi zahmet. Bu tarz küçük standartlar oturtursanız siz de biraz ferahlarsınız.
Ayrıca konuşurken bunları teklif ederken kesinlikle suçlamayın sadece kendi duygularınızı anlatın ki savunmaya geçmesin.
Bizede vakit ayırıyor. Ama arkadaslarınada ayırıyor ayırsın ayırmasınada bu işi gündüz yapsın. Akşam daha erken gelsin evine. Ben akşamları çok sıkılıyorum.Eğer bile bile geç gelmiyorsa adam çalışıyor gördüğün gibi.
Size ayıracağı tek vakti de gidip arkadaşlarıyla kullanıyorsa bu da onun eşşekligi.
Fakat halledilmeyecek sorununuz yok gibi görünüyor kenara çekip kafasını okşayarak bir şeyler anlatmanın vakti gelmiş.
Çalışmasın mı Adam?Bizede vakit ayırıyor. Ama arkadaslarınada ayırıyor ayırsın ayırmasınada bu işi gündüz yapsın. Akşam daha erken gelsin evine. Ben akşamları çok sıkılıyorum.
Bizim hafta sonumuz yok maalesef haftanın her günü çalişşyor. Ve geç geliyor. Ama haftanın bir gününde olsa beraber vakit geçiriyoruz. Asla bebeğimi İnan emanet etmem. Rahat sakar bir insandır. Kaç kere onun yanında çocuk düştü kafasını vurdu. Çok beceriksiz ya çokAnladigim kadariyla o kendine vakit ayirirken sizin boyle bir luksunuz yok. Hafta sonu o evde iken bebegi 1-2 saatligine ona birakip siz de kendinize yasam alani olusturun. Sanirim boyle boyle sizi anlayacaktir.
Sadece bu yüzden boşanmak istemem. Çok daha ağır kötü şeyler yaşanması lazım diye düşünüyorum. İşte bende nasıl kabullenicem onu merak ediyorum yardım istiyorum sizlerdenBenim babamın da kendi işi. Sürekli geç gelir. Çocukken çoğu zaman babamı görmeden uyurdum. Hatta çocukluğuma dair baba figürü yok hafızamda. Ve annem bu olayı yıllardır kabullenemedi. Hala bekliyor eve gelmesini onunla ilgilenmesini ama babam pek oralı değil. Size tavsiyem eğer eşiniz iş değiştirmeyecekse ve boşanma gibi bir niyetiniz yoksa, bu durumu kabul etmeniz. Yoksa çok fazla yıpranırsınız.
Nasil bir is ki bu hic tatili yok?Bizim hafta sonumuz yok maalesef haftanın her günü çalişşyor. Ve geç geliyor. Ama haftanın bir gününde olsa beraber vakit geçiriyoruz. Asla bebeğimi İnan emanet etmem. Rahat sakar bir insandır. Kaç kere onun yanında çocuk düştü kafasını vurdu. Çok beceriksiz ya çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?