Siz kaldirabilicekseniz gunde 15 sefer konusmayi hesap vermeyi Allah size versin boyle birini o zaman ben istemiyorum ayrica onunki merak etmek degil teftis etmek onun yuzunden herkes bizi cocuk gozuyle goruyo neNe war ariyo merak ediyo seni ne war bunda daha beter durumda insanlar war belki cani skliyo. Sen onunla birlik olsan dışlamasan böyle olmaz zaten.
vlla nediycemi bilemedim benim nişanlımın anneside çok duyarsız bi bayramda bile arayıpta kızım napıyon la eşşeğin başı iyimisin kötümüsün ne alemdesin diye sormuyo duyarlı anne herzaman iyidir benimki tamamen vurdum duymaz malak gibi kandil zamanı bile kandilin kutlu olsun diye aramaz tam kazma hödük tövbe yarebbim kadın duyarlı teftişlemek değil sen olayları kötü yorumlama gözünde
Sen ve konu sahibi gibi eşler de düşman başına! Kocalarinizin bir annesi ve babasi var ağaç kovugundan cikmadilar ya. Diledikleri kadar gorussunler size ne yahu! Evlendiniz diye her türlü kullanım hakkına sahip mi oldunuz? Benim eşim beni uzak tutacak ha ailemden? Alnini karislarim yemin ediyorum! Her insan haddini hududunu bilse sorun kalmayacak ama olmuyor işte. Tepe tepe kullanmak vardır ya aynen öyle yapıyorsunuz, adamlar da niye prim veriyor sizin gibilere hiç anlmıyorum. Sanki kendi evladiniz büyüyüp evlendiğinde daha Beterini yapmayacaksiniz!Bayağı dolmssn cnm. Benimkininde babası bırakmıo ekürüsü yani.. babasyla dısarda takılıo hasta olmus sunu çorbe ilaç.. nah dedim git baban yapsın acımam... konusmyorm işine gelio çekip gidio mal ya laa
Patafix kalkanları kuşan kuzum, birazdan seni taş yağmuruna tutacaklarSen ve konu sahibi gibi eşler de düşman başına! Kocalarinizin bir annesi ve babasi var ağaç kovugundan cikmadilar ya. Diledikleri kadar gorussunler size ne yahu! Evlendiniz diye her türlü kullanım hakkına sahip mi oldunuz? Benim eşim beni uzak tutacak ha ailemden? Alnini karislarim yemin ediyorum! Her insan haddini hududunu bilse sorun kalmayacak ama olmuyor işte. Tepe tepe kullanmak vardır ya aynen öyle yapıyorsunuz, adamlar da niye prim veriyor sizin gibilere hiç anlmıyorum. Sanki kendi evladiniz büyüyüp evlendiğinde daha Beterini yapmayacaksiniz!
Kalkanlar hazır. Bi "Kılıc" eksikti şimdi tamam azizim :)Patafix kalkanları kuşan kuzum, birazdan seni taş yağmuruna tutacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?