Kalkanlar hazır. Bi "Kılıc" eksikti şimdi tamam azizim :)
valla azıcık adalet duygusu olan insan taşlamaz. Resmen dert yaratıyor bazı insanlar. Neymiş çok arıyormuş Kv. Arayacak tabi Eş hanım, sen yokken o vardı!
Gerek yok ki fazlası var sendeO nüktedanlığına ve keskin zekana her daim hayran olmuşumdur
Ne war ariyo merak ediyo seni ne war bunda daha beter durumda insanlar war belki cani skliyo. Sen onunla birlik olsan dışlamasan böyle olmaz zaten.
gitsin oglunu arasin o zaman beni deil tamm sende kaynanasin cok belli!!Sen ve konu sahibi gibi eşler de düşman başına! Kocalarinizin bir annesi ve babasi var ağaç kovugundan cikmadilar ya. Diledikleri kadar gorussunler size ne yahu! Evlendiniz diye her türlü kullanım hakkına sahip mi oldunuz? Benim eşim beni uzak tutacak ha ailemden? Alnini karislarim yemin ediyorum! Her insan haddini hududunu bilse sorun kalmayacak ama olmuyor işte. Tepe tepe kullanmak vardır ya aynen öyle yapıyorsunuz, adamlar da niye prim veriyor sizin gibilere hiç anlmıyorum. Sanki kendi evladiniz büyüyüp evlendiğinde daha Beterini yapmayacaksiniz!
Ben kötü bi niyet göremedim. Bence suç kv değil ki, o düşünemiyor iyi niyetinden arıyor olabilir. Suç eşinizde.Bir insan bu kadar dusuncesiz olamaz sıkıldım.Surekli beraberiz kv mle biyere gittigim zaman zirt pirt ariyo yedinizmi ictinizmi kalktinizmi ve bunu kendi ailemin yanina gittigim zaman yaptiginda deliriyorum ve esim buna hic ses cikarmiyo arti bir sinir oluyorum hadi ben saygisizlik olmasin diye susuyorum be adam anana diyemiyomusun cocukmuyuz ne takip eder gibi ariyosun devamli yok ama onlarin analari hep degerli en bas kosede laf soylenmez dokunulmazligi var cunku hep kendi dedigi olucak hep kendi istedigi alinicak hep kendi dedigi yere gidilicek hep kendi kendi kendi bi dur bak bi kacinci yuzyildasin ya sustuk sustuk tepemize ciktin nefret ediyorum artik sendende sayende kocamdan sayende evliligimden herseyden hayattan soguttun beni artik uyanmak istemiyorum sesini duymamak icin bunalttin ya yeter!!!!!!!!!
yanındayım patafix.oğlumu gün içinde istediğim kadar ararım,kimse karışamaz,net....Büyüyünce Oğlumu hep arayacam. Yolunu yapıyorum, çekemeyen anten taksın.
Aramasin nedenmi uzaklik iyidir evlenincede aramaz sormaz kafan rahat olur obur turlu micik micik olursan her seyi bekler is yemek temizlik mesafe iyidir dert etme evlenince bunu yaptigina sevineceksin seninki ideal kaynana sevgileryok ben arıyorum onda sıkıntı yok her defasında hemde ben hal hatır hep sordum ama o bikere olsun nasılsın diye bile aramadı sorun orda
Bu konudaki rahatsızlığını eşine karşı dile getirdin mi ??Bir insan bu kadar dusuncesiz olamaz sıkıldım.Surekli beraberiz kv mle biyere gittigim zaman zirt pirt ariyo yedinizmi ictinizmi kalktinizmi ve bunu kendi ailemin yanina gittigim zaman yaptiginda deliriyorum ve esim buna hic ses cikarmiyo arti bir sinir oluyorum hadi ben saygisizlik olmasin diye susuyorum be adam anana diyemiyomusun cocukmuyuz ne takip eder gibi ariyosun devamli yok ama onlarin analari hep degerli en bas kosede laf soylenmez dokunulmazligi var cunku hep kendi dedigi olucak hep kendi istedigi alinicak hep kendi dedigi yere gidilicek hep kendi kendi kendi bi dur bak bi kacinci yuzyildasin ya sustuk sustuk tepemize ciktin nefret ediyorum artik sendende sayende kocamdan sayende evliligimden herseyden hayattan soguttun beni artik uyanmak istemiyorum sesini duymamak icin bunalttin ya yeter!!!!!!!!!
Bir şekilde eşini daha çok aramasını sağla bir sure sora eşin sıkılacak budurumdan ve bi şekilde uyaracaktır annesini sen eşine annenin aranasından rahatsız olduğunu soylersen o daha çok arasın ister sen sus ve eşini aramasını sağla evlendikten sonra bu konuda çok sorun çıkıyo ilişkilerdeBir insan bu kadar dusuncesiz olamaz sıkıldım.Surekli beraberiz kv mle biyere gittigim zaman zirt pirt ariyo yedinizmi ictinizmi kalktinizmi ve bunu kendi ailemin yanina gittigim zaman yaptiginda deliriyorum ve esim buna hic ses cikarmiyo arti bir sinir oluyorum hadi ben saygisizlik olmasin diye susuyorum be adam anana diyemiyomusun cocukmuyuz ne takip eder gibi ariyosun devamli yok ama onlarin analari hep degerli en bas kosede laf soylenmez dokunulmazligi var cunku hep kendi dedigi olucak hep kendi istedigi alinicak hep kendi dedigi yere gidilicek hep kendi kendi kendi bi dur bak bi kacinci yuzyildasin ya sustuk sustuk tepemize ciktin nefret ediyorum artik sendende sayende kocamdan sayende evliligimden herseyden hayattan soguttun beni artik uyanmak istemiyorum sesini duymamak icin bunalttin ya yeter!!!!!!!!!
Gün içinde oğlumu dilediğim kadar arayarak ne konuşurum Allah Aşkına.yanındayım patafix.oğlumu gün içinde istediğim kadar ararım,kimse karışamaz,net....
sizi arıyorsa bir şey diyemem,o zaman açmayın telefonlarını,gün içinde siz arayın birkez,yeter ama oğlunu aramasına karışmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?