artik yeter!!!!

aramasa aramıyor derler arasa arıyor bu kayınvalideler ne yapsın anlamadım

Burdaki arkadaslar konuya direk kaynanalik pskolojisiyls yaklastiklari icin boyle konusuyolar birde anne gozuyle baksinlar bakalim ayni seyleri soyleyebiliceklermi

Burdaki arkadaslar konuya direk kaynanalik pskolojisiyls yaklastiklari icin boyle konusuyolar birde anne gozuyle baksinlar bakalim ayni seyleri soyleyebiliceklermi
O onun oğlu o da onun annesi sevmesin görüşmesin demiyorum ama 15 çok abartı yani. Ben kendi açımdan bunu söylüyorum. Kv ler o benim oğlum derse gelinler de o benim kocam der olay iyice çözümsüz olur. Bence biraz anlayış lazım bazı yorumlar çok sert. Çocuğunuzun evinde huzursuzluk olmasından daha önemli değildir günde 15 kere arayıp söylenecek olanlar.

Ama şöyle de bi durum var ben açıkca söylerdim rahatsızlığımı ki herkes ona göre davransın.

Gece 1 de 2 de cevap vermeyince komşular mı aranıyo sabrın sonunun selamet olmadığı bi durum bu bence. Her durumda kötü gelinseniz derdinizi söyleyip kötü olun bence en azından içinizi kemirmesin bu bilinsin.

Anlama ve ön yargi sorunun var cnm. Kimseyi tanımadan bilmeden ibare koyamazsınız. Ben ne diyorm siz ne diyosunuz... alakaya maydonooozz

Ya direk gidip soylesem uzulur diye soylemiyorum ama anlasin diye arada bir isim vardi acamadim falan diyorum anlamiyo direkt gidip soylesem o zaman huzursuzluk cikartir o yuzden susuyorum cevap vermim desen yarim saat sonra aile boyu kapidalar niye acmiyosun telefonu y anlatilmaz yasanir yasanayan anlanaz iste oyle bir durum

Eşinizin bunu normal görmesi anormal bence. Siz evlisiniz artık her dakika ensenizde annesiyle yaşamak zorunda ya da çat kapı gelmelere anlayış göstermek zorunda değilsiniz. Aile boyu bi anormallik var burda bence. Sizin rahatsızlığınızı da bu zihniyetle anlamaları imkansız.

bekar kayının varsa biran önce ona bi kiz bulup evlenmesini sagla.belki diyer gelini bulunca sizi birakır onu arayıp durur.

bekar kayının varsa biran önce ona bi kiz bulup evlenmesini sagla.belki diyer gelini bulunca sizi birakır onu arayıp durur.
varda oda evlenmek istemiyo gelen gelin benim gibi oluca ne malum patir patir laf yetistiren biri olursa o zaman benden hic cikmazlar :)

Oda bunaliyo fark ediyorum ama maddi acidan destek verdikleri icin kendini onlara mahkum gibi hissediyo

sıkı durun, geleceğin k.valide adayı bildiriyor şimdi

şaka bir tarafa valla mükemmel bir gelinim.. k.validem oğlunu isterse 22824242 kere arasın hiiç karışmam.. Kendi rahatsız olmuyorsa bana ne? ben de annemle 548864 kere konuşurum, eşimde buna karışmaz.. özetle duracağımız yeri biliriz.. bunun yanında ben de oğluşlarımla istediğim zaman konuşmak isterim.. Ammaaa

işte kocaman bir "ama" var.. Ne gelinimi irrite ederim, ne de oğlumu bu konuda kızla yüz yüze getiririm.. gündüz arar-konuşur- dertleşir hatta çekiştirmek istediğimi çekiştirir kapatırım çünkü ben de kendi k.validemden böyle gördüm, sanırım armut dibine düşüyor

buradan yola çıkarsak konu sahibinin derdi oğlunu yüz binlerce kere araması değil anladığım kadarıyla.. derdi, kendilerine ulaşamadıklarında komşulara kadar yayılması.. çok çirkin ve saygısızca bir durum var ortada.. yani ben bir k.valide avukatı olarak bile bunu söyleyebilirim..

konu sahibi, k.validenin ciddi bir hobiye ihtiyacı var.. Belli ki onun tüm dünyası sizsiniz.. ya açmayacaksın, ya da her akşam ondan önce arayıp "anne biz iyiyiz bu gece erken yatacağız arama" diyeceksin.. zor iş yahu..

Iste durum oyle deil arayip konussak bile ruyasinda gorur aklina gelir oglu yemek yemismi yememismi arar saat onun icin onemli deil birde benim annemle konusmamdan cok rahatsiz oluyo kv oraya ayda bir iki ayda bir gonderiyolar gittigimiz zamanda arayip duruyolar kendi ailemin gozundede evlenmis ama hala olgunlasmamis demekki goruntusu veriyolar ve ben bu durumdan nefret ediyorum

evet sıkıntılı bir durum, ben olsam ben de çok rahatsız olurum.. peki yeni mi evlendiniz? ya da eşiniz tek çocuk mu?

3 yildir evliyiz iki kardesler

oy oy seninki artık kronikleşmiş o zaman. hani tek çocuk olsa ondan diyecektim ama şimdi eşinin isyan etmesini beklemekten başka çaren yok gibi görünüyor..

eşiniz,annenizin sizi aramasına karışabilir,yani bunu mu anlamalıyım?valla ben eşimi böyle birşeye karıştıram. oğlumda karıştırmaz.aynı şekilde,gelinimin de annesiyle görüşüp görüşmeyeceğine ,ya da günde kaç kere görüşeceklerine oğlum karar veremez.şükür ki,bu duruşu sergileyen bir oğlum ve gelinim var.

evet bununla övünüyorum.ilk çıktıkları gün,gelinimin dikkatini çekmiş.(halbuki yanyana olduklarını bilmiyordum ve 1 kez aradım.annen sık ararmı diye sorunca söylemiş oğlum ve bunu da bana nişanlanınca gelinim söyledi.yani oğlumdan duymadım.gelinim, başta bana yanlış gelmişti,ama düşününce,ben de gün içinde 4 kez kız kardeşlerimle konuşuyorum,annemi de bir kez ben arıyorum.,o bana müdahale etmiyorsa,benim de müdahale hakkım yok diye düşünmüş.

aynen böyle düşünüyorum.tabi ki özel hayatlarına müdahale etmeden,zamanını ve yerini bilerek aramaktan bahsediyorum.aksi takdirde,kim olsa rahatsız olur.biz de genç olduk,müsait olup olmama durumu var.ama oğlumu ya da
kızımı aramamdan, rahatsızlık duyacak bir insanı da ben anlayamıyorum.

Iste olayda burda bana oyle bir tavir alindiki sanki ben oglunu arayamaz demisim gibi kel alaka yorumlar yapildi halbuki esimi aramasin diye bir cumle sarf etmemisken herkes kendi kafasindan cikardiklarina yorum yapti

Ben kötü bi niyet göremedim. Bence suç kv değil ki, o düşünemiyor iyi niyetinden arıyor olabilir. Suç eşinizde.

ne iyi niyeti Allah aşkına evli 2 çocuklu adam günde 15 kere iyi niyetle aranır mı bırakalım Allah aşkına kendimizi kandırmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…