- 11 Kasım 2015
- 184
- 55
- 13
Merhaba Kızlar,
Dün eşimle yine kavga ettik. 19 aylık evliyiz 8 aylık bir oğlumuz var. Ben evimin temiz olmasına çok dikkat ediyorum.Eşimden de biraz olsun yardım bekliyorum hadi yapmadın bırak bari ben yapayım. Dün eve gittim mutfak dağınık fırında yemek yapmış taşmış her yer yağ.. (eşim kaptan olduğu için ayda 13 gün çalışıyor) neyse sesimi çıkarmadım çöpten yağ damlamış mutfakta yerler yağ olmuş. öylemi kalsın tabiki temizlemem lazım. ocağı fırını yerleri temizledim 45 dk aldı. bir yandan da oğlum emekleyip ayaklarımda.. işten geldim oğluma bile zaman ayıramadım.banyoya gittim wc rezil
hergün yıkıyorum. Banyoyuda temizledim saat oldu 22.00 artık sinirlerim tepemde. tv bakıyor bari oğlumuzla ilgilen. sonra ben sinirlendim hem günün yorgunluğu hem eve geldim oğlumla ilgilenemedim zaten çok özlüyorum hemde onun bu rahatlığıı.. üff bıktım artık yaa bende insanım az vicdan yaa saat 10 oldu daha oturamadım dedim vay efendim bunu diyen sen misin '' yeter yaa dır dır dııırr '' dedi yapma kalsın dedi eeee mutfak öylemi kalsın yağlı banyo wc öyle mi kalsın
bıktım yaa yetişemiyorum. Beraber bir çay bile içemiyoruz dedi. Bende sinirden git başkasıyla iç dedim.oğlumu da çok özlüyorum.Yardımcı alamam kredi borcumuz var anca yetiyor para.Aslınca eşim anlayışlıdır ama şu temizlik konusunda sıfır sıfır sıfır .6 gün çalışıyorum hafta sonu çamaşırdı yemekti evi süpür gün bitiyor. ee oğlumda var onunla da ilgileniyorum kii en kıymetlim o.. kendime zaman ayıramıyorum hiç çok yoruldum.. annem de çalışıyor onunda kendine göre işleri oluyor. kayınvalidem de zaten yapamaz hem kilolu hem kendi evine zor yetişiyor. Şimdi eşimle kavgalıyız yine ya temizlikten ya görümcemden hep tartışmalıyız zaten 
Dün eşimle yine kavga ettik. 19 aylık evliyiz 8 aylık bir oğlumuz var. Ben evimin temiz olmasına çok dikkat ediyorum.Eşimden de biraz olsun yardım bekliyorum hadi yapmadın bırak bari ben yapayım. Dün eve gittim mutfak dağınık fırında yemek yapmış taşmış her yer yağ.. (eşim kaptan olduğu için ayda 13 gün çalışıyor) neyse sesimi çıkarmadım çöpten yağ damlamış mutfakta yerler yağ olmuş. öylemi kalsın tabiki temizlemem lazım. ocağı fırını yerleri temizledim 45 dk aldı. bir yandan da oğlum emekleyip ayaklarımda.. işten geldim oğluma bile zaman ayıramadım.banyoya gittim wc rezil