artık yolun sonuna geldik...

Bazı evliliklerin devam etmemesi hatta çocukları bile olmaması lazım. Yanlış anlamayın genel olarak söylüyorum... Belki ilerde iyi ki diyeceksiniz. Size şer görünse de altında yatan hayırı bir tek Allah bilir...
çok haklısın. 2 tane düşük yaptım. allah nasip etmedi. o yüzden bunda da vardır bi hayır diyorum

bir bucuk yıl evli kaldım yok çocuk falan...sen başla spor her zaman mutluluk verirmiş..iyi gelir bende yazılcaktım spora ama kısmet olmadı halim olmuyor ne duygusal hal ne bedenen ..işte buda sana ders olsun kimse için sevdiğin şeylerden vazgeçme canım seni kabul eden böyle etsin..misal benim eşim iddaayı sevdiğini ve oynayacağını söyleseydi ben onunla evlenmezdim..ben çok çektim o konuda ...benim sevmediğimi evlenmeden önce defalaarce dile getirmeme rağmen yok oynamıcam falan filan dedi hep ve oynadı..evlenince aslı çıktı ortaya..
canım bende bedenen de ruhende çok sağlıklı hissetmiyorum ama bana iyi gelebilecek şeyi kendim seçiyorum. bence sende kendin için birşeyler yapmaya başlaman lazım.
benimkide oynamıyorum etmiyorum diyodu kenardan köşeden çıkıyodu iddaa kuponları. yakaladığımda da hep bi arkadaşı oynardı yada bana para vermek ve beni rahat ettirmek için oynadığını söylerdi. kısaca hepsi boşmuş...

Back
X