- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten çok erken yaşta evlenmişsin canım. Gerçi nasipten öteye gidilmiyor insan neyi ne zaman yaşaması gerekiyorsa onu yaşıyor.Herkesin imtihanı farklı bu hayatta kimi yalnızlığı ile sınanıyor kimi evli ama mutsuz. Bir çoğu bulunduğu durumdan hoşnutsuz. Allah seni korusun çocuğuna bağışlasın güzel, hayırlı bir ömrü olsun onunda.
Ben tanıştım hemde internetten. Resmine baktım içim ısındı.sadece tek resmi vardı. Ve öyle zorlu zamanlardaydımki asla sevgili bile istemiyordum. Hayatta internetten tanışanları aşağılayan ben evlendim :) 1 haftada sevgili olduk 3 ay sonra evlenme teklif etti 1 senenin sonunda söz nişan bir arada oldu 3 -4 ay sonrada nikah kıydık. :) düşünmeye vaktim bile olmadı. Kısmet bence tamamen. Haytta evlenmeyi düşünmemiştim. Mesaj falan yok evrene birşey göndermedim yani :) Hatta arkadşlarıma evlenme teklif ediceğini söylemiş. Arkadaşlarım hayatta kabul etmez demişler. :) hatta şehir değiştirdim İstanbuldan bursaya geldim düğünden sonra. Eşim okuyacak diye geldik o yüzden okadar acele ettik. Erken evlendim ben açıkçası çom korktum. Yani kısmetinde yazılıysa oluyor. Kalbin aniden ısını veriyor sen bile anlamıyorsun. İnşallah seninden kalbin birine ısınır. Eşim beni bana göre kat kat çok seviyor ve sevgisini göstermesini çok iyi bilir. O yüzden karşıdaki seni daha çok sevmeli. Erkeğin sevgisi azalıyor malesef. Benim eşimle sevgili olmadan önce tek dediğim kural severken korkmak istemiyorum.,sevicem ama egon kabarmasın,havaya girme sevmekten korkmak istemiyorum dedim. İçimden geldiği gibi sevmek istiyorum. Kaçab kovalanırı sevmiyorum dedim. Ki bir kere severken havaya girmedi şükür. Kaçmadı hatta daha çok sevdi. Senide senin sevdiğindwn çok seven biri olsun inşallah hayatında. Yaşın önemi yok bence. Sevgiyi bulmak önemli benceOyle bir olumlama da vardi. Tum kalbimle ve beynimle evet diyecegim biri simdi hayatima giriyor...:)) devami da vardi da hatirlayamiyorum. Her sabah ve her aksam bunu soyleyip evrene mesaj gonderecekmisiz:) Tabi ben yapamadim
Bir de seyi merak ediyorum. Tanisip hemen evlilige karar veren insanlarda tanisma sekli nasil oluyor? Normal bir tanisma mi, gorucu usulu tanisma mi?
Napalım anlamadım, biri mi bulalım size?
Zamanı var demekki daha.
Ben de 30 yaşındayım. 6 sene önce yüzük atıldı ondan sonra bir daha da dikiş tutturamadım. Eskiden seçenekler çoktu ama artık oldukça azaldı. Yine de benim beğendiğim beni, beni beğeneni de ben beğenemiyorum. Sık sık birileriyle görüşmeye gitmeme rağmen 2. görüşme olmuyor. Bütün arkadaşlarım evli ve çocuklu olduğu için ortak sohbetlerimiz de kalmadı. Artık çocuk sohbetleri beni çok sıkıyor, onları da sevgili muhabbetleri çok sıkıyor. Bu nedenle yalnız da hissetmeye başladım. Yine de hala umursamıyorum ama 32'ye kadar hayatımın aşkını bulamazsam artık üzülmeye başlarım herhalde.
Bu konuları küçümseyenleri de oldukça ukala ve gereksiz insan olarak görüyorum.
Ben tanıştım hemde internetten. Resmine baktım içim ısındı.sadece tek resmi vardı. Ve öyle zorlu zamanlardaydımki asla sevgili bile istemiyordum. Hayatta internetten tanışanları aşağılayan ben evlendim :) 1 haftada sevgili olduk 3 ay sonra evlenme teklif etti 1 senenin sonunda söz nişan bir arada oldu 3 -4 ay sonrada nikah kıydık. :) düşünmeye vaktim bile olmadı. Kısmet bence tamamen. Haytta evlenmeyi düşünmemiştim. Mesaj falan yok evrene birşey göndermedim yani :) Hatta arkadşlarıma evlenme teklif ediceğini söylemiş. Arkadaşlarım hayatta kabul etmez demişler. :) hatta şehir değiştirdim İstanbuldan bursaya geldim düğünden sonra. Eşim okuyacak diye geldik o yüzden okadar acele ettik. Erken evlendim ben açıkçası çom korktum. Yani kısmetinde yazılıysa oluyor. Kalbin aniden ısını veriyor sen bile anlamıyorsun. İnşallah seninden kalbin birine ısınır. Eşim beni bana göre kat kat çok seviyor ve sevgisini göstermesini çok iyi bilir. O yüzden karşıdaki seni daha çok sevmeli. Erkeğin sevgisi azalıyor malesef. Benim eşimle sevgili olmadan önce tek dediğim kural severken korkmak istemiyorum.,sevicem ama egon kabarmasın,havaya girme sevmekten korkmak istemiyorum dedim. İçimden geldiği gibi sevmek istiyorum. Kaçab kovalanırı sevmiyorum dedim. Ki bir kere severken havaya girmedi şükür. Kaçmadı hatta daha çok sevdi. Senide senin sevdiğindwn çok seven biri olsun inşallah hayatında. Yaşın önemi yok bence. Sevgiyi bulmak önemli bence
Ben tanıştım hemde internetten. Resmine baktım içim ısındı.sadece tek resmi vardı. Ve öyle zorlu zamanlardaydımki asla sevgili bile istemiyordum. Hayatta internetten tanışanları aşağılayan ben evlendim :) 1 haftada sevgili olduk 3 ay sonra evlenme teklif etti 1 senenin sonunda söz nişan bir arada oldu 3 -4 ay sonrada nikah kıydık. :) düşünmeye vaktim bile olmadı. Kısmet bence tamamen. Haytta evlenmeyi düşünmemiştim. Mesaj falan yok evrene birşey göndermedim yani :) Hatta arkadşlarıma evlenme teklif ediceğini söylemiş. Arkadaşlarım hayatta kabul etmez demişler. :) hatta şehir değiştirdim İstanbuldan bursaya geldim düğünden sonra. Eşim okuyacak diye geldik o yüzden okadar acele ettik. Erken evlendim ben açıkçası çom korktum. Yani kısmetinde yazılıysa oluyor. Kalbin aniden ısını veriyor sen bile anlamıyorsun. İnşallah seninden kalbin birine ısınır. Eşim beni bana göre kat kat çok seviyor ve sevgisini göstermesini çok iyi bilir. O yüzden karşıdaki seni daha çok sevmeli. Erkeğin sevgisi azalıyor malesef. Benim eşimle sevgili olmadan önce tek dediğim kural severken korkmak istemiyorum.,sevicem ama egon kabarmasın,havaya girme sevmekten korkmak istemiyorum dedim. İçimden geldiği gibi sevmek istiyorum. Kaçab kovalanırı sevmiyorum dedim. Ki bir kere severken havaya girmedi şükür. Kaçmadı hatta daha çok sevdi. Senide senin sevdiğindwn çok seven biri olsun inşallah hayatında. Yaşın önemi yok bence. Sevgiyi bulmak önemli bence
Sanki 45 50 yaşınızdasınız ditorsunuzda buda normal bir bakış açısı değil ve het zaman söylüyorum yaşamayan anlamaz. Şöyle düşünün ki insan en güzel çağlarını gençliğimi sevdiğiyle gecirmek istiyornözel bişeyler yaşamak bir olmak vs. Kaldı ki bahsettiğiniz geç gelen o mutlulukta çocuk sorunsalı olacak bunu atlıyorsunuz. O yğzden bence teselli verirken laf olsun diye yorum yapmayın çünkü o yorum bizi teselli etmiyor
Samimi bir arkadasiniz bunlari size gelip anlatsa ayni cevabi mi vereceksiniz. Sosyal hayatta yapamadiklarinizi sanal alemde yapmak ne kolay degil mi? Yazik...Napalım anlamadım, biri mi bulalım size?
Zamanı var demekki daha.
Samimi bir arkadasiniz bunlari size gelip anlatsa ayni cevabi mi vereceksiniz. Sosyal hayatta yapamadiklarinizi sanal alemde yapmak ne kolay degil mi? Yazik...
Konu sahibi, ben de senin gibiyim bana ima etmiyorlar direk soyluyorlar umrumda bile degil. Evlilik ne zaman dediklerinde bugun gec oldu yarina insallah diyorum geciyorum. Annem en son fal baktirdiginda genc bir kiz var evleniyor dediler de acaba kim evlenirki diye bir saat dusundu yanimda :))) bence hayat eskisi gibi degil gez toz, hemen evlenmemis olmak uzulunecek bir sey degil..
Annem en son fal baktirdigi
Annem en son fal baktirdiginda genc bir kiz var evleniyor dediler de acaba kim evlenirki diye bir saat dusundu yanimda :)))
Buna koptum Allah'ta sizi güldürsün :)))))))
Napalım anlamadım, biri mi bulalım size?
Zamanı var demekki daha.
Bir tanidik, Amerikali, iki minik kiz cocugu var, cocuklarin annesi bakiyor.
Adam evlenmek istiyor es bulamiyor.
En son nisan atti basi cok buyuk belada. Eli sopali ama SADIK bir Turk kadini belki onu duzeltebilir.
26, 1.90, atletik, beyaz ten, kizil sac, ela gozler. MUTHIS YAKISIKLI.
Isi yok.
SADAKATLA aklini bozmus cocuk.