Artık zayıflamak istiyorum :(

Ben zayıf ünlülere bakarak motive oluyorum spor konusunda.
Yemek konusunda da ben de çok tatlı ve atıştırma düşkünüyüm azalta azalta gitmeye çalışıyorum o yüzden, hiç yemeyeceğim düşüncesi benim üzerimde baskı oluşturduğu icin stres yapiyordum ama mesela iki gofret yiyorsam günde ilk bire indirdim bi süre sonra canim daha az çekmeye başladı hic yemedim gibi. Bir de acıktığım hissettiğimde çay, kahve, su, maden suyu vs. İçiyorum hemen.

herşey ama herşey kafada bitiyor.
Bende 100 kilo oldum herkes bu ne hal deyince (ben farkındayım ama) Bi noluyorsun dedim kendime.
şuan 10 gün olmadan 2 kilodan fazla verdim bile.
un tuz şeker den uzak durursanız inanın gidiyor kilolar
havuç göbek marul elma bunlar acayip tok tutuyor
Ama tahlillerinizi yaptırıp öyle başlayın kaş yaparken göz çıkarmayın.
Bende insülin direnci sınırda çıkmıştı. drlar da diyet demişti ama yapmamıştım.
bu sefer tam gaz ileri...

ben de sizin gibiydim, söz verdim kendime ya başlayacaksın ya da isyan etmeyeceksin diye ve bir haftada 3 kilo vermiştim isterseniz yaparsınız, umutsuzluğu kapılmayın :) unu, şekeri, tuzu beyaz ekmeği, abur cuburu hayatınızdan çıkarın ve bol bol su için
yanlışlıkla sizin mesajınızı alıntılamışım özür dilerim :110::eek: Amine Busra Amine Busra

herhangi bir ilaç kullandınız mı ?
kafanıza o kadar çok takıyorsunuz ki streste sebebp oluyor.
yemek alışkanlıklarınızı değiştirin.
olmadı diyetisyene gidin.. İradenize sahip çıkın. .

Ekmek, hamur işi vs kesip akşam altıdan sonra su dışında bir şey yemeyi bırakırsanız rahatlıkla verirsiniz. Günlük olarak da yürüyüş yapın. Hayatım boyunca henüz 54 kilodan yukarısıni görmedim, tek yaptığım bunlar.

Düşük karbonhidrat ve aralıklı oruca başlayın. Kilo alımının kalorinin yanısıra bir hormon sorunu olduğunu iddia eden doktorlar var. Bana mantıklı geliyor çünkü kendi üzerimde denedim ve açlık hissim oldukça yatıştı, insülin direncim epey düştü ve tatlı krizlerim neredeyse bitti. Şu an aşırı stresli bir dönemde olduğum için ve de yoğun çalışırken düzgün düşük karbonhidratlı bir şeyler hazırlayamayıp dışardan yemeye mahkum kaldığım bırakmıştım tatlı filan yiyordum ama tekrar başladım. Tekrar başlamak da kolay oldu.

Duygusal yemeyle mücadele baya zor. İradeden ziyade psikolojik bir bozukluk. Kilolu insanlara iradesiz diyemeyiz aslında tam olarak nasıl alkoliklere diyemiyorsak çünkü bu bir tür bağımlılık. Ama doğru yöntem ve mücadeleyle aşılıyor. Size tavsiyem şu olacak bir şeyleri kilo verdikten sonraya ertelemeyin daha çok kilo alıyorsunuz. Yani mesela güzel giyinmek saç kesimi makyaj bir şeylere başlamak bunlar kilo verdikten sonraya ertelenmemeli. Aksine o gün güzel giyindiysen saçın güzelse günün doluysa sevdiğin bir şeyi yapıyorsan bakımlı mis gibiysen o gün yemeye eskisi kadar ihtiyaç duymuyorsun. Mesela ben asla "kilo veriyim gardrobumu yenilicem" işte "kilo veriyim şu kursa yazılıcam" "kilo veriim manita yapıcam" gibi hedefler koymuyorum. Sana kilo verdiren psikoloji zaten güzel giyinmek, bakımlı olmak, o kursa başlamak, manita yapmak. Hayatın yolunda gidince zaten eskisi gibi yemiyosun.

Mesela diyorlar ya "ben kendimi kilolu da seviyorum demeyin, kilo sağlıksızdır, şişmanlığa özendirmeyin" filan. İnanılmaz yanlış bir bakış açısı. Kilo verebilmek için kendine özen gösterme kafasına girmek lazım. Bunun için de kendini sevmek şart. Mutluyken kilo vermek daha kolay.

Herkese merhabalar ..ömrüm boyunca bana dert oldu kilolarım.33 yaşındayım.kendini bildim bileli kiloluyum.15 kilo fazlam var ne yapsam ne etsem olmuyor psikolojim bozuldu inanın hayattan tat almıyorum.herkes de beni özgüvenli bilir .halbuki içimde neler saklı😭 Şimdi diyeceksiniz ki ne alaka ama inanın insanın bedeniyle barışık olması herkese nasip olmuyor. Takıntı haline getirdim. Bir şey alacaksam yapacaksam bile hep zayıflaladıktan sonra diyorum . Lütfen bana yardım edin benim gibi zor kilo verip başarıya ulaşanlar bunu nasıl başardı.
merhaba iyi geceler efendim aslında size yerdimcı olabilirim.sağlık bakanlığı onaylı %100 bitkisel form çayı ile hedefiniz olan kiloya ulaşabilirsiniz

13 kg verdim. Hedefim bi 13 kg daha vermek. Neden olmasın ki biz istedikten sonra? Ama unutmadan söyleyeyim. Bunlar bir ayda verilecek kilolar değil. Zaman ve sabır istiyor

İnancınız nedir bilmiyorum ama ben yemin ettim. Bir kilo sınırı koydum ve o kiloya gelene kadar ekmek tatlı abur cubur vs yemicem diye yemin ettim. Beni inanılmaz kısıtladı. Kendime söz versem tutamam 😁 aralıklı oruç yapıyorum yemin ettiğim kiloya 200 gr kaldı sadece 😁 6 kilo verdim.

sağlık bakanlığı onaylı %100 bitkisel tek 1 form zayıflama cayını tavsiye ederim ben kendim de kullanıyorum 1 ayda 7 kilo verdim. hiç bir yan etkisi yoktur sadece kalp hastaları kanser hastaları böbrek yetmezliği hastaları ve de hamileler kullanamıyor kesinlikle tok tutuyor ödem attırıyor adet düzensizliğine cok faydalı bana ulaşabilirsiniz detaylı bilgi için..
kesinlikle pişman olamayacağınız bir üründür.

merhaba iyi geceler efendim aslında size yerdimcı olabilirim.sağlık bakanlığı onaylı %100 bitkisel form çayı ile hedefiniz olan kiloya ulaşabilirsiniz
ben kendim de şuan kullanıyorum bir ayda 7 kilo verdim gerçekten etkili ve hiç bir yan etkisi yoktur.

İnancınız nedir bilmiyorum ama ben yemin ettim. Bir kilo sınırı koydum ve o kiloya gelene kadar ekmek tatlı abur cubur vs yemicem diye yemin ettim. Beni inanılmaz kısıtladı. Kendime söz versem tutamam 😁 aralıklı oruç yapıyorum yemin ettiğim kiloya 200 gr kaldı sadece 😁 6 kilo verdim.
iradeniz gerçekten güzel ne kadar zmaanda verdiniz peki

neymiş o çay tüm izin belgeleriyle bana bi atsanıza?? saçma sapan çaylarla insnaları kandırmayın. sonra insnaların böbrekleri,karaciğerleri iflas ediyor.

neymiş o çay tüm izin belgeleriyle bana bi atsanıza?? saçma sapan çaylarla insnaları kandırmayın. sonra insnaların böbrekleri,karaciğerleri iflas ediyor.
amacım insanları kandırmak değil sadece yardımcı olmak çok kullanıcım var ki kendim kullanmadığım ve güvenmediğim bir ürünü kimseye kullandırmayı bırakın tavsiye bile etmem şeker hastaları tansiyon hastaları bile kullanıyor bu bitki çayını en yakınımda olan kayınvalidem bile kullanıyor yüksek tansiyon ve seker hastası kendısi ona kullandırmam anneme kullandırmam. adı tek 1 form tea araştırabilirsiniz

amacım insanları kandırmak değil sadece yardımcı olmak çok kullanıcım var ki kendim kullanmadığım ve güvenmediğim bir ürünü kimseye kullandırmayı bırakın tavsiye bile etmem şeker hastaları tansiyon hastaları bile kullanıyor bu bitki çayını en yakınımda olan kayınvalidem bile kullanıyor yüksek tansiyon ve seker hastası kendısi ona kullandırmam anneme kullandırmam. adı tek 1 form tea araştırabilirsiniz
ve de bir sürü kullanıcım var hiç bir şikayet almadım hiç birinden hepsi de memnun

Herkese merhabalar ..ömrüm boyunca bana dert oldu kilolarım.33 yaşındayım.kendini bildim bileli kiloluyum.15 kilo fazlam var ne yapsam ne etsem olmuyor psikolojim bozuldu inanın hayattan tat almıyorum.herkes de beni özgüvenli bilir .halbuki içimde neler saklı😭 Şimdi diyeceksiniz ki ne alaka ama inanın insanın bedeniyle barışık olması herkese nasip olmuyor. Takıntı haline getirdim. Bir şey alacaksam yapacaksam bile hep zayıflaladıktan sonra diyorum . Lütfen bana yardım edin benim gibi zor kilo verip başarıya ulaşanlar bunu nasıl başardı.
Benim gorumcem ben evlenirken bı hayli kiloluydu bende doğum yaptığım halde 48kiloydum bana imrenerek bakardı hiç yemiyosun çok zayifsin derdi snra kilo vermeye karar verdi çok azimliydi önce değerlerine baktrdi troidleri çalışmıyormus çok zorlandı tabi ama çok az yedi hep ve sürekli maydonozlu limonlu su içti bide tarçınlı su içti hep bu şekilde verdi valla en sonunda dedi sana imrendim diye valla azmine hayran kaldım onun ben onun yediğini yesem açlıktan olmuştum 😬 diyetisyene gtmedi akşam 6dan snra yemedi ama hep o suları icti

Bi arkadasim cok guzel kilo verdi.acikinca salatalık veya haslanmis yumurta yiyordu. Bol bol leslie yapıyordu. Cani tatli isteyince tarçınlı süt yada tarçınlı kahve içiyordu. Onun disinda porsiyonlari azaltmisti sabah 1 dilim aksam 1 dilim ekmek yiyordu. Her yemektende yiyordu kizcagiz.

Evde spor yaparak ve yedikledime dikkat ederek 3 kiilo verdim 2 hafta da bende çok zor veriyorum ama istikrarlı olmanız gerekir vazgeçmeyin pes edersen olmaz kendine yeme düzeni oluştur ben mesela 2 kere yiyorum günde 11 de kahvaltı 5 de akşam yemeği 6 dan sonra hiç bir şey yemek yok sadece çay kahve su olabilir abur cuburu bırak hemen onun yerine ilk etapta kuru meyve yiyebilirsin bol bol su iç ama inan isteyince oluyor sen iste yeter ki vazgeçme

Back
X