- Konu Sahibi minnossumm
Benmle ayni duyguyu paylasanlar gelin dertleselim
(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canım topik hayırlı olsun kac senelik evlisin rabbim bizle beraber isteyen herkese nasip etsin![]()
1 bucuk yillik evliymistiyoruz ama olmuyor artk dayanamiyorm cevremde bebek gordukce kafayi yiyorum yavru kedi bile gorsem kotu oluyorm
sizdemi bebek istiyorsunuz
Bende Bende( Bende Anne Olmak İstiyorum. Rabbim İsteyen Herkese Nasip Etsin Kimsenin Boynu Bükük Kalmasın
(
14:
1 bucuk yillik evliymistiyoruz ama olmuyor artk dayanamiyorm cevremde bebek gordukce kafayi yiyorum yavru kedi bile gorsem kotu oluyorm
1 kere ozele gitmistm birsey yok dedi gonderdi beni dun devlete gittm ustten ve alttan baktilar mantar baslangici var dedi ilac verdi snra bi sivi aldi 20 gun snra geri gel dedi mantar gebelige engel mihak veririm bende öyleyim 2 sene oldu benden sonra evlenenler doğurdu büyüttü artık baskılarda başladı başkaları umrumda değil ama ben çok istiyorum herhangi bi sağlık problemi var mı canım baktırdın mı hic bende prolaktin yüksekti
1 kere ozele gitmistm birsey yok dedi gonderdi beni dun devlete gittm ustten ve alttan baktilar mantar baslangici var dedi ilac verdi snra bi sivi aldi 20 gun snra geri gel dedi mantar gebelige engel mi
sanmam canım ama mantarında çeşitleri vardır bende gittim herşey normal muayenede kan verdim prolaktin yüksek çıktı sende hormonlara bakıldı mı sadece muayene mi oldun canım valla bakmadılarsa fsh prolaktin vs git baktır deblette
sanmam canım ama mantarında çeşitleri vardır bende gittim herşey normal muayenede kan verdim prolaktin yüksek çıktı sende hormonlara bakıldı mı sadece muayene mi oldun canım valla bakmadılarsa fsh prolaktin vs git baktır deblette
Size bi tedavi fln uyguladilarmi
dostinex die bi hap kullandım 2 tane var var kutunun içinde 4 günde bi yarım içtim adetin 3. günü gidip kan vericem beklşyoum adetimi önmüzdeki hafta içi olurum
Inss hemen bebegimiz olurr(
Aynen ben de artık anne olmak istiyorum bir buçuk yıllık evliyim bi sendir istiyoruz...arkadaslar muayenede eahmimim kalp seklinde old söyledi dr aynı durumda olan var mı
Günaydın kızlarrr neden kimse yok bu topikte ya![]()
Gunaydnn canm ben variim![]()