Artikk anne olmakk istiyoruuummm ;((

slm canım topik hayırlı olsun kac senelik evlisin rabbim bizle beraber isteyen herkese nasip etsin:emir_bebek:

slm canım topik hayırlı olsun kac senelik evlisin rabbim bizle beraber isteyen herkese nasip etsin:emir_bebek:

1 bucuk yillik evliym :( istiyoruz ama olmuyor artk dayanamiyorm cevremde bebek gordukce kafayi yiyorum yavru kedi bile gorsem kotu oluyorm :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1 bucuk yillik evliym :( istiyoruz ama olmuyor artk dayanamiyorm cevremde bebek gordukce kafayi yiyorum yavru kedi bile gorsem kotu oluyorm :( sizdemi bebek istiyorsunuz

Bende Bende :(( Bende Anne Olmak İstiyorum. Rabbim İsteyen Herkese Nasip Etsin Kimsenin Boynu Bükük Kalmasın :(((:14:

Bende Bende :(( Bende Anne Olmak İstiyorum. Rabbim İsteyen Herkese Nasip Etsin Kimsenin Boynu Bükük Kalmasın :(((:14:

Aminnn heray umitleniyorm birsey yokk :(( dun dr gittm mantar baslangici var dedi ilac verdi bide bi sivi aldilar onun raporunu bekliyorm 20 gun sonra cikicak dedi duramiyorm :((

1 bucuk yillik evliym :( istiyoruz ama olmuyor artk dayanamiyorm cevremde bebek gordukce kafayi yiyorum yavru kedi bile gorsem kotu oluyorm :(

hak veririm bende öyleyim 2 sene oldu benden sonra evlenenler doğurdu büyüttü artık baskılarda başladı başkaları umrumda değil ama ben çok istiyorum herhangi bi sağlık problemi var mı canım baktırdın mı hic bende prolaktin yüksekti

hak veririm bende öyleyim 2 sene oldu benden sonra evlenenler doğurdu büyüttü artık baskılarda başladı başkaları umrumda değil ama ben çok istiyorum herhangi bi sağlık problemi var mı canım baktırdın mı hic bende prolaktin yüksekti
1 kere ozele gitmistm birsey yok dedi gonderdi beni dun devlete gittm ustten ve alttan baktilar mantar baslangici var dedi ilac verdi snra bi sivi aldi 20 gun snra geri gel dedi mantar gebelige engel mi

1 kere ozele gitmistm birsey yok dedi gonderdi beni dun devlete gittm ustten ve alttan baktilar mantar baslangici var dedi ilac verdi snra bi sivi aldi 20 gun snra geri gel dedi mantar gebelige engel mi

sanmam canım ama mantarında çeşitleri vardır bende gittim herşey normal muayenede kan verdim prolaktin yüksek çıktı sende hormonlara bakıldı mı sadece muayene mi oldun canım valla bakmadılarsa fsh prolaktin vs git baktır deblette

sanmam canım ama mantarında çeşitleri vardır bende gittim herşey normal muayenede kan verdim prolaktin yüksek çıktı sende hormonlara bakıldı mı sadece muayene mi oldun canım valla bakmadılarsa fsh prolaktin vs git baktır deblette

Yok bakilmadi iste 20 gunluk sonclarndan sonra hersey belli olucak ne oldugu ne olmadigi ortaya cikar dedi

Size bi tedavi fln uyguladilarmi

Size bi tedavi fln uyguladilarmi

dostinex die bi hap kullandım 2 tane var var kutunun içinde 4 günde bi yarım içtim adetin 3. günü gidip kan vericem beklşyoum adetimi önmüzdeki hafta içi olurum

Inss hemen bebegimiz olurr :((

amin canım inşallah hayırlısıyla olur bu testleri ihmal etmeyin her ay umutlanıyoruz önce baktırmak lazım adetinizin 3.günü gidin baktırın prolaktin fhs vs bunlar önemli ben soğan kürüne başlıcam bakalım 15 gün bugün yapacaktım unuttum

Aynen ben de artık anne olmak istiyorum bir buçuk yıllık evliyim bi sendir istiyoruz...arkadaslar muayenede eahmimim kalp seklinde old söyledi dr aynı durumda olan var mı

Aynen ben de artık anne olmak istiyorum bir buçuk yıllık evliyim bi sendir istiyoruz...arkadaslar muayenede eahmimim kalp seklinde old söyledi dr aynı durumda olan var mı

Aa hc ilk defa duydumm o gebelige engelmiymiss ?

Değil dedi dr ama nette bissürü şey var..inşallah değildir

Back
X