Artikk anne olmakk istiyoruuummm ;((

Isik hastanesi bide gaziosmanpasada var arkadasm gidiyor oda cok memnun ordan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yakında olması cok ıyı olur. Burda bakıcam artık.. Ovulasyona baslamayı düşünüyorum. Zamanını ayarlamakta önemli

Bencede yakin olursa iyi olur senin icin eskiler 7-8 tane dogururyorms biz 1 tane doguramadk daha :((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öyle düşünme canım herkezın ımtıhanı baska. Şer gördüklerımızde belkı hayır vardır. Hayırlısı olsun herkes ıcın Rabbim güzel bır aıle olmayı nasip herkeze saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

bende 2 yıllık evliyim 9 10 aydır bebek istiyoruz henuz nasip olmadı ama o kadar çok istiyorumki her adet oluşumda resmen depresyona giriyorum...
şu an Erbil Bey ile bi ön görüşme yaptık... bi kaç test ve rahim filmi istedi... tüpler açık ama rahmimde 4x8 mm lik polip var...
önümüzdeki hafta içi dr gidip bi görüşme daha yapacağız hem tahlil sonuçlarını göstereceğiz..
o kadar çok istiyoruzki...
ben çalışıyorum mağazama gelen hamile müşterilere sırf hamile oldukları için başkalarına yapmadğım iskontoyu yapıyorum ve onlardan dua istiyorum... Rabbim isteyen herkese içinde bizede nasip etsin..
inşallah olumsuz birşey çıkmazda eninde sonunda yavrularım olur...
buraya yeni üye oldum ve içim o kadar dolu ki resmen döküldüm... dua edin kızlar .

:emir_bebek:

Merhaba hanimlar. Ben gecen aylarda 30 32 gunde bir filan adet oluyordum. Bugun 35 olacak fakat iki gun once bir iki damla kahverengi akintim geldi. Sonra dumduru oldu. Acaba yerlesme kanamasi mi derken bugun yine sadece lekeleyecek kadar kahverengi akintim oldu gerisi yok. Iki uc haftadir hafif bir bas donmesi icindeyim sanki kafam hafif hafif sallaniyor gibi. Mide bulantim yok. Adetimin 28 ve 30. Gunleri test yaptim. Tek cizgi cikti. Kahvrrengi kanamadan sonra bir daha test yapamadim. Sizce hamile olabilir miyim ??

Merhaba Arkadaşlar,
Bende anne olmak için can atanlardanım. Normal şartlarda 30 Eylül de regl görmem gerekliydi. Ama görmedim. Fakat regl belirtilerim (sivilce, kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet) başladı. Fakat sivilceler söndü ve kasık ağrılarımda bi gidip bi geliyor. Şuanda test yapmak için erken olduğunu düşünüyorum. Çünkü geçen 2 ayda yaptım ve sonuç hüsran oldu :/ Hamilelik belirtisi ve regl belirtisi birbirine benzer mi acaba?

I
Merhaba Arkadaşlar,
Bende anne olmak için can atanlardanım. Normal şartlarda 30 Eylül de regl görmem gerekliydi. Ama görmedim. Fakat regl belirtilerim (sivilce, kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet) başladı. Fakat sivilceler söndü ve kasık ağrılarımda bi gidip bi geliyor. Şuanda test yapmak için erken olduğunu düşünüyorum. Çünkü geçen 2 ayda yaptım ve sonuç hüsran oldu :/ Hamilelik belirtisi ve regl belirtisi birbirine benzer mi acaba?

Inşallah kalmışsındır bende anne olmak istiyorum doktora gidince kötü haber aldık ondan sonra sadece Allaha tevekkül etmekten daha güzel bir şey olduğunu anladik .. Rabbim kimseyi mahrum birakmasin

Back
X