- Konu Sahibi minnossumm
esenyurt canm. Güzel devamlı bır doktorum olsun ıstıyorum yumurta takibine kontrole
Orayi bilmiyorm ama bagcilarda cok iyi bir dr varmiss
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esenyurt canm. Güzel devamlı bır doktorum olsun ıstıyorum yumurta takibine kontrole
Orayi bilmiyorm ama bagcilarda cok iyi bir dr varmiss
adını bılıyormsan belkı onada gıdeblırım ıyı doktor olsunda
Isik hastanesi bide gaziosmanpasada var arkadasm gidiyor oda cok memnun ordan
yakında olması cok ıyı olur. Burda bakıcam artık.. Ovulasyona baslamayı düşünüyorum. Zamanını ayarlamakta önemli
Bencede yakin olursa iyi olur senin icin eskiler 7-8 tane dogururyorms biz 1 tane doguramadk daha(
Rabbim isteyenlere verir inşAllah. bende yeni evliyim eşimde bende çok istiyoruz inşAllah hayırlısını verir Allahım.
Merhaba Arkadaşlar,
Bende anne olmak için can atanlardanım. Normal şartlarda 30 Eylül de regl görmem gerekliydi. Ama görmedim. Fakat regl belirtilerim (sivilce, kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet) başladı. Fakat sivilceler söndü ve kasık ağrılarımda bi gidip bi geliyor. Şuanda test yapmak için erken olduğunu düşünüyorum. Çünkü geçen 2 ayda yaptım ve sonuç hüsran oldu :/ Hamilelik belirtisi ve regl belirtisi birbirine benzer mi acaba?