- 19 Mayıs 2020
- 44
- 8
- 36
- 26
- Konu Sahibi Endlessasya
-
Kaset teste güvenin artı Med çok yalancı pozitif veriyor diyorlarAdetim iki gün gecikti bebek düşünmüyoruz prezervatif ve geri çekilme yöntemile korunuyoruz iki tane artimed erken gebelik testi bir tane kaset tipli başka marka test yaptım artimed pozitif gösteriyor kaset test negatif hangisina inanicam şimdi https://mutluresim.com/images/2025/03/14/1fZDpg.jpg
Bu testlere de hiç güvenmiyorum canım benimde böyle çıkmıştı hatta hevesle kan vermiştim negatiftikızlar adetime 6 gün var bende sonuç bu sizce var mı gebelil 2.3 dk da sonuç bu
2 gün geçti gecikmem den şimdi de sonuç bu ama bunun adı artimed değilBu testlere de hiç güvenmiyorum canım benimde böyle çıkmıştı hatta hevesle kan vermiştim negatifti
Bunlar pozitif duruyorlar bence hemen kan verin2 gün geçti gecikmem den şimdi de sonuç bu ama bunun adı artimed değil
geçen ay da albi diye bir test yapmıştım o kuruma çizgisi çıktı o yuzden umut etmiyorum yine ama bakalım yarın kan vericemBunlar pozitif duruyorlar bence hemen kan verin
Kuruma çizgisi genelde böyle olmuyor sizinki baya pembe görünüyor, gönlünüzce olur inşallahgeçen ay da albi diye bir test yapmıştım o kuruma çizgisi çıktı o yuzden umut etmiyorum yine ama bakalım yarın kan vericem
maalesef ben de artımed ile yanıldım 2 tane vardı elimde ikisi de pozitif baska marka negatif veriyordu kan verdim negatif çıktı yani artımedin gebelik testleri pek güvenilir değilAdetim iki gün gecikti bebek düşünmüyoruz prezervatif ve geri çekilme yöntemile korunuyoruz iki tane artimed erken gebelik testi bir tane kaset tipli başka marka test yaptım artimed pozitif gösteriyor kaset test negatif hangisina inanicam şimdi https://mutluresim.com/images/2025/03/14/1fZDpg.jpg
bu geçen ay ki albi sonucumKuruma çizgisi genelde böyle olmuyor sizinki baya pembe görünüyor, gönlünüzce olur inşallah
Evet ya bu da ne kadar pozitif gibiymiş yazık insanların duygularıyla oynuyorlarbu geçen ay ki albi sonucum
evet o yüzden bu ay ki de beni biraz şüpheye düşürdü ama bu diğer aya göre çok halsizim yorgun hissediyorum mesela adetime 1 hafta kala göğüs ağrım olurdu ama bu ay olmadıEvet ya bu da ne kadar pozitif gibiymiş yazık insanların duygularıyla oynuyorlar
Bakalım sonucunuzu bizimle de paylaşırsınızevet o yüzden bu ay ki de beni biraz şüpheye düşürdü ama bu diğer aya göre çok halsizim yorgun hissediyorum mesela adetime 1 hafta kala göğüs ağrım olurdu ama bu ay olmadı
Bakalım sonucunuzu bizimle de paylaşırsınız
doktor ultrason da bir karartı gördüm dedi kan verdim 1 saate çıkar büyük ihtimal pozitif dediBakalım sonucunuzu bizimle de paylaşırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?