Artimed test güvenilir değil diye burda çok yorum var kaç test denediysem böyle gölge gibi çıkıyor renksiz kararsız kaldım ilk dakikada böyle cikiyor

Lale4701

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2022
202
27
28
35
IMG_20231013_081726.webp

Doğru da olabilir hepsi yanlış çıkacak diye bir şey yok ben hiç yalancı pozitif görmedim artımed testinde ama daha önce de çok duyduğum için 1-2 kere yaptım onun dışında yapmadım. En iyisi başka marka ile alıp tekrar denemek. Adetiniz kaç gün gecikti ?
Bende pko var adetlerim düzensiz bu ay klomen kullandım hapla olursa eğer iki gün kaldı

Galiba hamileyim şimdi bu testi yaptim
Tebrik ederim canım hamilesin adetine kac gün var yada gecikmemi belirtilerin neler canım
Bugün adet adet günüm olmam lazım üstteki testlerde geçen gunlerden.burdan birşey söylemek istiyorum gerçekten Allah büyük benim her iki tüpüm kapalı pko var bende adetlerim üç gün surer ona rağmen böyle şuan çok tedirginim hiçbir belirtim yok sanki gebelik yok gibi

Galiba hamileyim şimdi bu testi yaptim

Bugün adet adet günüm olmam lazım üstteki testlerde geçen gunlerden.burdan birşey söylemek istiyorum gerçekten Allah büyük benim her iki tüpüm kapalı pko var bende adetlerim üç gün surer ona rağmen böyle şuan çok tedirginim hiçbir belirtim yok sanki gebelik yok gibi
Canım tedirgin olma bence hamilessin. Allah büyük gerçekten geçen hafta bir kişinin yine böyle hamileliğinde şahit oldum tüpleri kapalıydı ama hamile kalmıştı belirti her hamilelikte olmaz zaten. İnşallah sağ salim kucağına al canım 🤲🤲kan ver kesinleşsin kendine bir randevu al git canım hayirliysa güzle haberlerle gelirsin canım

Canım tedirgin olma bence hamilessin. Allah büyük gerçekten geçen hafta bir kişinin yine böyle hamileliğinde şahit oldum tüpleri kapalıydı ama hamile kalmıştı belirti her hamilelikte olmaz zaten. İnşallah sağ salim kucağına al canım 🤲🤲kan ver kesinleşsin kendine bir randevu al git canım hayirliysa güzle haberlerle gelirsin canım
Çok sagolun

Back
X