Artimed test güvenilir değil diye burda çok yorum var kaç test denediysem böyle gölge gibi çıkıyor renksiz kararsız kaldım ilk dakikada böyle cikiyor

Bende pko var adetlerim düzensiz bu ay klomen kullandım hapla olursa eğer iki gün kaldı

Galiba hamileyim şimdi bu testi yaptim
Tebrik ederim canım hamilesin adetine kac gün var yada gecikmemi belirtilerin neler canım
Bugün adet adet günüm olmam lazım üstteki testlerde geçen gunlerden.burdan birşey söylemek istiyorum gerçekten Allah büyük benim her iki tüpüm kapalı pko var bende adetlerim üç gün surer ona rağmen böyle şuan çok tedirginim hiçbir belirtim yok sanki gebelik yok gibi

Canım tedirgin olma bence hamilessin. Allah büyük gerçekten geçen hafta bir kişinin yine böyle hamileliğinde şahit oldum tüpleri kapalıydı ama hamile kalmıştı belirti her hamilelikte olmaz zaten. İnşallah sağ salim kucağına al canım kan ver kesinleşsin kendine bir randevu al git canım hayirliysa güzle haberlerle gelirsin canım

Çok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…