Artımed testimde çift çizgi gördüm awox ta tek çizgi

elifcan ylmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
16
-1
1
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2,5 yıldır evliyim ve evlendiğimiz günden beridir korunmuyoruz. Bu zamana kadar gebelik yaşamadım. 3 kere kadın doğuma gittim kist felan yok yumurtalıkların gayet iyi durumda hareketli, rahim duvar kalınlığın olması gerektiği gb gebelik düşünüyorsan eşin bir görünsün dedi. Ama ben bir problem varsa önlem alıyım die gitmiştim. Gebelik düşünmediğim için eşim gitmedi. Ekstra bir şeyde yapmadım ama nedense bu ay bir farklıyım. Bir ara rahatsızlığımdan ötürü antibiyotik kullanıcaktım adetime 1-2 gün vardı ne olur ne olmaz diye eşime test aldırmıştım. Artımed almış 2 adet birini yapmıştım tek çizgi gördüm kuruma çizgisi felan görmedim hiç. Bu ay da adetim 2 gün geçti diğer testi bir yapıyım dedim silik ama gözle görülür çift çizgi gördüm. Bundan önce başka markalardada değişik zmanlarda denemiştim hiç çift çizgi görmemiştim. Sonra Artımedin yanlış sonuç verdiği yorumlarını okudum. Eczaneden awox aldım 3. Gün adet geçikmesinde yaptım tek çizgi net. Beni bu ay böyle düşündürende ilk defa göğüslerimin şiş ve sert olması uçlarının acıması ve genelde uçları içe doğru olurdu dışa doğru. Ve adetime 1 hafta varken iştah artması sürkli acıkıyorum. Bir gün aşırı şiddetli hareket dahi edemediğim bir sancı girmişti kasıklarıma ve ateş basması olmuştu 3-4 dakika sürdü ilk defa böyle bir durum yaşadım. Rüyamdada sürekli ya hamileyim ya da kucağımda bebek var biraz aile baskısı da var belki rüyalarımın sebebi odur bilemiyorum. Artımede biraz umut bağlıyorum sanırım. Awox hakkında beta 20 üzeri olunca algılıyor yüksek değerde çift çizgi çıkıyor diye yorumlar okudum. Adet dönemim yoğun ağrılı geçer 1-2 gün bi ağrımda yok. Bir tarafım umutlu diğer tarafım 2.5 yıldır olmamış bu ay neden olsun diyor düzenli adet döngüm var. Yorumlarınızı bekliyorum

Awoxa güvenebilirsimiz

Awoxu ne zaman yaptınız acaba. Adet öncesi mi yoksa adet gecikmesi üzerine mi ?
Ben de PCOS var düzenli regl olmuyorum zaten normal şartlarda adetten 5 gün sonra yaptım ama geç döllenme olduğu için adetten 2 gün önce gibi öğrenmiş oldum. Ama ne kadar erken öğrenilirse o kadar stres sıkıntı yaratıyor insanda.

Geç döllenme olayı nedir ? Ben bu adetimden sonra ovulasyon testi kullanmayı planlıyordum. Bu ay deniyeceğim ilk defa.

Geç döllenme olayı nedir ? Ben bu adetimden sonra ovulasyon testi kullanmayı planlıyordum. Bu ay deniyeceğim ilk defa.
Normal düzende her ay aynı zamanda regl oluyorsanız geç döllenme olmaz genelde pcoslularda oluyor. Normalde adet olduğunuz günden tam 14 gün önce yumurtlamış oluyorsunuz PCOS olunca bu süre değişiyor

İki gece mide yanması yaşadım, midemden Boğazıma doğru acı bir şey çıkıp boğazımı yakıyordu bu durum gebelik belirtisi olabiliyor mu? Yoksa belirtiler kişiye özel tek ortak belirti adetin gecikmesi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…