- Konu Sahibi elifcan ylmz
-
23 ekim adet başlangıcımdı 29 ekim bitiş. Bir sonraki adetim 19 kasım olarak görünüyor. Yarın başlasam soğan suyu kürüne olur mu acabaDoktorum artık rahim filmi çekelim dediği ay hamile kaldım, rahim filminden sonra biz de çatlatma iğnesine geçecektik ama çok şükür gerek kalmadı
YouTube da ender Saraçoğlu soğan kürünü anlatıyor, bi bakın isterseniz. Bide yumurtlama zamanınızı biliyor musunuz23 ekim adet başlangıcımdı 29 ekim bitiş. Bir sonraki adetim 19 kasım olarak görünüyor. Yarın başlasam soğan suyu kürüne olur mu acaba
Ben 2 ay öncesi ovulasyon testi aldım. Adetim bittikten sonra hemen başladım 5. Günümde net koyu kırmızı çift çizgi gördüm değerlendirdik hatta ama o ay bir sonuç alamadım. Sonra birdaha yapmadım. Dr umda pcos olduğu için yumurtlama dönemlerin farklılık gösterir dedi. Araştırmalar yapıyorum, Bende soğan suyu kürünü gördüm. Dr um adetin 2. Günü tekrr gel dedi ne dicek ne yapıcak bilmiyorum ilaç takviyesi olucak sanırım.YouTube da ender Saraçoğlu soğan kürünü anlatıyor, bi bakın isterseniz. Bide yumurtlama zamanınızı biliyor musunuz
Birde benim adetim son 5-6 aya kadar düzenliydi günü gününde olurdum düzensizliğim yoktu ne olduysa son aylarda oldu 4-5 gün ileri atmalar gecikmeler anlamadımYouTube da ender Saraçoğlu soğan kürünü anlatıyor, bi bakın isterseniz. Bide yumurtlama zamanınızı biliyor musunuz
Kan tahlili yapıp hormon değerlerine bakacak muhtemelen. Pcosta belli başlı hormonlarda farklılık olıyor çünkü.Ben 2 ay öncesi ovulasyon testi aldım. Adetim bittikten sonra hemen başladım 5. Günümde net koyu kırmızı çift çizgi gördüm değerlendirdik hatta ama o ay bir sonuç alamadım. Sonra birdaha yapmadım. Dr umda pcos olduğu için yumurtlama dönemlerin farklılık gösterir dedi. Araştırmalar yapıyorum, Bende soğan suyu kürünü gördüm. Dr um adetin 2. Günü tekrr gel dedi ne dicek ne yapıcak bilmiyorum ilaç takviyesi olucak sanırım.
Kaç günde bir regl oluyorsunBen 2 ay öncesi ovulasyon testi aldım. Adetim bittikten sonra hemen başladım 5. Günümde net koyu kırmızı çift çizgi gördüm değerlendirdik hatta ama o ay bir sonuç alamadım. Sonra birdaha yapmadım. Dr umda pcos olduğu için yumurtlama dönemlerin farklılık gösterir dedi. Araştırmalar yapıyorum, Bende soğan suyu kürünü gördüm. Dr um adetin 2. Günü tekrr gel dedi ne dicek ne yapıcak bilmiyorum ilaç takviyesi olucak sanırım.
Kilo aldın mı ya da stres mi yapıyorsun bu süreci acabaBirde benim adetim son 5-6 aya kadar düzenliydi günü gününde olurdum düzensizliğim yoktu ne olduysa son aylarda oldu 4-5 gün ileri atmalar gecikmeler anlamadım
Kan tahlili yapıp hormon değerlerine bakacak muhtemelen. Pcosta belli başlı hormonlarda farklılık olıyor
Adetimin 2. Günü kan verdim hormon değerlerin gayet iyi dedi sorun yokmuş bir sonraki adetimin 3. Günü tekrar gidicem tekrar hormonlarıma bakıcakmış alttan muayne yapıcakmış tekrar, hatta bugün gittim D vitamini ilacım bitti onu yazdırmaya muayne etti dedi ki bir yumurtan çatlamış bugün ve yarın ilişki olsun dedi. Adetinin 7. Günü de rahim filmi çekil dedi.bu beni biraz korkuttu anestezili anestesisiz die çıkıyor. Folikasit kullanıyorum yaklaşık 1 aydır, bugünde NATES Q-PLUS koenzim Q 10 yazıyor onu takviye verdi,Kan tahlili yapıp hormon değerlerine bakacak muhtemelen. Pcosta belli başlı hormonlarda farklılık olıyor çünkü.
İçeriğinde inositol var mı?Adetimin 2. Günü kan verdim hormon değerlerin gayet iyi dedi sorun yokmuş bir sonraki adetimin 3. Günü tekrar gidicem tekrar hormonlarıma bakıcakmış alttan muayne yapıcakmış tekrar, hatta bugün gittim D vitamini ilacım bitti onu yazdırmaya muayne etti dedi ki bir yumurtan çatlamış bugün ve yarın ilişki olsun dedi. Adetinin 7. Günü de rahim filmi çekil dedi.bu beni biraz korkuttu anestezili anestesisiz die çıkıyor. Folikasit kullanıyorum yaklaşık 1 aydır, bugünde NATES Q-PLUS koenzim Q 10 yazıyor onu takviye verdi,
Yok kilo alabilen biri değilim bir dönem almak için uğraştım ama alamıyorum ben dünyalarıda yesem en fazla 55 kilonun üstüne çıkamıyorum. Stresli miyim stres yapıyormuyum onun hiç farkında bile değilim dönem dönem oluyor tabi, yapı olarak rahat bir insanım ama bilemiyorum. 3 yıl oldu evleneli gebelik hiç olmadı ama biz eşimle olsun diyede bir gayrette bulunmadık bu zmana kadr eşim(31 yaşında) baba olmak istediğini söyledi benimde hazır olmamı bekliyordu tabi aile baskısı biraz var artık torun istiyoruz die ama onlar evlendiğimiz gün başladılar biz çok takılmadık onlara. BilemedimKilo aldın mı ya da stres mi yapıyorsun bu süreci acaba
28 günde birKaç günde bir regl oluyorsun
Normalde regl başlangıç tarihinden sonra 13-14. Gün yumurtlama olması lazım28 günde bir
23 ekimde adet oldum 29 ekimde bitti bugün(6kasım) dr muaynede çikolata kistinin olduğu yerde sol yumurtan çatlamış dedi. İlişki önerdi. Birde rahim filmi istedi adetin 7. GünüNormalde regl başlangıç tarihinden sonra 13-14. Gün yumurtlama olması lazım
Bak bugün tam 14.günün 23 ekimden itibaren. Dediğim gibi 28 günde bir oluyorsan yumurtlamadan genelde 14 gün sonra adet oluyorsun demektir. Bugün yarın değerlendir. İnşallah işe yarar23 ekimde adet oldum 29 ekimde bitti bugün(6kasım) dr muaynede çikolata kistinin olduğu yerde sol yumurtan çatlamış dedi. İlişki önerdi. Birde rahim filmi istedi adetin 7. Günü
İnşaAllah çok teşekkür ederim yardımınız içinBak bugün tam 14.günün 23 ekimden itibaren. Dediğim gibi 28 günde bir oluyorsan yumurtlamadan genelde 14 gün sonra adet oluyorsun demektir. Bugün yarın değerlendir. İnşallah işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?