Artk dayanamyorum

Beyyzaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
9
0
86
İstanbul
kızlar ben bu karıya dayanamıyorum artık dün amcamın kızına gittim orayı arayıp anası babası siz olun neişi var orada biz eşşek başımıyız deyip vs vs telefonu yüzüne kapatıyor bana yaptıkları yetmiyormuş gibi çevremdeki insanlarada rahat vermiyor. bunun üzerine kocamın sayasinde eve gidince hiç bir şey diyemiyorum. sizce konuşsamıydım.

Onun yaptığı yanlış
Ama ondan karı diye bahsederek sizde yanlıştasınız

canım sen kayınvalidenle berabermi yaşıyosun?öyleyse bile ona neymişki eşine söyle başbaşa olduğunuzda annen böyle böyle yaptı ailemde çok üzüldü annnle konuş desen:uhm:

bu kayınvalideler yokmu lmaz:
canım sen eşinle konuş o "haddini bildirsin" annesine
sen bişey söyleypte kötü olma...
eşine canını sıkanları, rahatsızlıklarını, seni üzenleri vs açık bir dille anlat eşine...

galiba eşine söylemişsin eşinde onlara birşey söylemene izin vermemiş.eşin anlayacak biriyse konuş.o knuşsun anne babasıyla siz hiçbirşey demeyin bence.eşiniz sizi savunsa hiçbirşey yapamazlar,ama galiba görgüsüz insanlarmış

karı dediğiniz sanırım kayınvalideniz...mutlaka ki sizi çok üzmüştür ,fakat yinede karı lafı hoş değil :1no2: ... yanlışlıklara yanlış şekilde yaklaşmak sorunları büyütür... sakin bir şekilde eşinle güzel bir dille konuşmak en iyisi... erkeklere ailesi hakkında kötü laflar söylersek hemen savunmaya geçerler... bir an evvel sorunlarınıza çözüm bulmanız dileğiyle ... mutluluklar ... :teselli:

Diger mesajlarina göz attim...üc bucuk yildir kaynananla beraber oturuyormsun....ne bekliyordunki arkadasim? Herseyin süt liman gideceginimi?

Burda neden bas bas bagiriyoruz....ne olursa olsun isterse iki göz oda bir yatak bir soba olsun ayri eve cikin diye....en iyi kaynanada olsa ayni evde oturdugun vakit sürekli sorun sürekli dert sürekli problem yasarsin....olmuyor iste...bunu anlayin artik.

Bence kaynanana hic kizma...kizcagin biri varsa oda esindir....üc seneden beri isteseydi simdi coktan kendi evinizde rahat ve huzurlu bir sekilde yasayabilirdiniz öyle degilmi?

Ayrica madem evi terk edecek kadar göze aldin bazi seyleri...sessiz sedasiz süt dökmüs kedi gibi yine oraya dönmek yerine, esine ayri ev tutmadan gelmiyorum diyecek kadarda cesur olsaydin keske....hic olmazsa belki evi terk edisin bir ise yarardi....:hulya:

Bir tasla iki kus hesabi.....

Kayınvaliden terbiyesizlik yapmış ama sende onun kadar terbiyesizlik yapıyorsun şuan...
Karı... Karı ne demek yahu..
Biraz nezaketli olun...

neden susuyorsun ki sustukça daha çok karışırlar ezerler.kaydirigubbakcemile
dişini göstermelisin,eşinede pençelerini çıkar.Çok üzgünüm çoook
sen gittiğin yerin hesabını eşine verirsin,eşinin ailesine değil...-tatlicadiarzu-

Aynı evde oturmanın zorluklarını görüyorsun. Neden hala aynı evde oturuyorsun o zaman?Git işe gir çift maaş alın ayrı eve çıkın. Kızman gereken kişi kayınvaliden değil. Onun evinde oturuyorsan onun kuralları geçerlidir.Eşine ve kendine kız biz niye yıllardır bu kadının evinde oturuyoruz diye.

bozacını şahidi şıracı,
kocası ne yapsın zavallı aşağı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık,
birisi benim annem hakkında karı diyecek hakkında ileri geri hakaretvari konuşacak,haklı ya da haksız farketmez,onun haddini bildiririm.
burada ne geline ne kayın valideye üzüldüm.
kocası zavallı ikisinin arasında kalmış.

benim yasadıklarımı bilseydiniz karı lafı az bile gelmis derdiniz..onların yüzünden ben bebegimi kaybettim(ilk cocugumdu dogmadan öldü we su an cocugum olmuyo):gitme::gitme:,22 yasındayım ve bu yasımda sinir hastası oldum bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde 1 gecem gecti bu derece kötü olaylar yasadım!Ayrıca daha bir cok hastalıklar gecirdim ve hala da hastayım.evlendim evleneli 3 senem zehir oldu bana gözyaşım olmadan 1 günüm gecmiyor...:gitme:
ayrıca eşimde o kadar masum degil.kaynatam beni dövmeye kadar yeltendi eşim sesini çıkarmadı.ayrıca kayınlarım we eltilerim sürekli beni eziyolar ve eşim buna sesini cıkarmıyor..yeter artıkkk!! daha ben bu durumda ne diyim o kadına?
ve sunu da belirteyim ailemden uzakta yasıyorum,şehir dısındalar.yuvamın bozulmasını istemedikleri için bişey yapamıyolar:gitme:

üslubunuzdan hazetmedim.. siz hep böyleyseniz sizede dayanamazlar:hulya:

canım elbette çok ağır şeyler yaşamışsın 19 yaşında evlenip bu kadar şey yaşamak oldukça rahatsız edici ama üstesinden gelmek için soğuk kanlı resmi ciddi olmak gerek bazen. yüz göz olup tartışmak yerine aynı evde de olsa siz ve biz olayını aşılaman gerekirdi.

canım bu kadar sıkıntı çekiyosan neden hala o evdesin
git ailenin yanına eşine çek resti ayrı ev açmadan gelmem yanına de
yoksa böyle daha çok yıpranırsın

Canim senin derdin kendine daha cok aci cektirmek mi?Bak hayata bir kez geliyoruz.Allahta seni o sinir kaynanayi silik kocani ve ezik kayinlarini ve eltilerini cek diye yaratmadi.Sahipsiz mi saniyorlar seni?Sen kaynanana ne kiziyorsun.Esine kiz insan bu kadar pasif olmaz ki!Kendini dusun hayat akip gidiyorr..Kimler icin uzuldugunu dusun daha genceciksin yaa..Ama su yasadiklarina bak!Kocani al karsina konus anlamiyorsa senden ve senin sagligindan onemli degil!O senin icin senin yaptigin fedakarligi yapar miydi?bunlari dusun..Umarim mutlu olursun

merhaba arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. ama ben eşimle ne kadar konuştuysam beni anlamamazlıktan geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…