Artk unutmak istiyorum

granada

evli,mutlu....
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
648
1
116
40
Malatya
temmuz 27/2009,ayrıldık iki buçuk yıllık güzel mutlu bir ilişkinin ardından sebep ailesiydi beni istemediler o da arkamda durmadı vazgeçti benden biliyorum o da acı çekti hala çekiyor mu bilmiyorum ama ben hala unutamadım,parçalı bulutluydum şimdi yine fırtınalar kopmaya başladı nüks etti yaram iyileşmiyo bir türlü...
ne zaman bitecek bu ızdırabım kurtulmak istiyorum artık unutmak istiyorum:sinifsinif:

Son düzenleyen: Moderatör:
evet yaran daha taze canım
unutacaksındır emin ol
ama tabi acıda çekmen gerekiyor acı çekmeden unutulamaz zaten
sen o yarayı kanatmamaya çalış
kendini başka işlere ver
o kendini haturlatmaya çalıştıkça sen ört üstüne
aşk acısı ömür boyu sürmez emin ol
sende biliyorsundur unutacağını
eminim en kısa zamanda unutursun
herşey gönlünce olsun..

evet yaran daha taze canım
unutacaksındır emin ol
ama tabi acıda çekmen gerekiyor acı çekmeden unutulamaz zaten
sen o yarayı kanatmamaya çalış
kendini başka işlere ver
o kendini haturlatmaya çalıştıkça sen ört üstüne
aşk acısı ömür boyu sürmez emin ol
sende biliyorsundur unutacağını
eminim en kısa zamanda unutursun
herşey gönlünce olsun..
sağol canım yaa aslında zihnim sürekli başka şeylerle meşgul.çalışıyorum yoğun bir iş tempom var bir yandan yüksek lisans yapıyorum yani boş vaktim yok ki oturup uzun uzun onu düşüneyim de unutamayayım buna rağmen olmuyo,yenilmemeye çalışıyorum ama bilmiyorum olmuyo galiba,ömür boyu sürmez biliyorum ama biran önce unutmak istiyorum artık dayanamıyorum bu ızdıraba.
ayrılık acısı Allah düşmanıma bile yaşatmasın...

canım ben de ayrılalı 2.5 sene oldu.. sen yine sebebini biliyorsun.ben sebebini de bilmiyordum ve böyle belirsizlik içinde koca bi 3 seneyi atlattım. bu ne kadar acı bilemezsin.her gün her an kafanda bin türlü sebep düşündüm..acaba bu yüzden mi şu yüzden mi diye.. sonra bi silkindim napıyorum ben diye.. toparladım kendimi.
ben buna inanmıyorum.. seven insan,hele bu erkekse ailesi istemese bile bi şekilde ikna eder,sözünü dinletir.. bunu belki kız yapamaz ama erkek yapar.. ne olursa olsun ayrılmayı göze alabilmiş. acı da çekmesin boşuna. (eğer çekiyosa) o yüzden sende düşünüp kendini üzme canım benm.. seni çok iyi anlıyorum.hemen hemen aynı durumdayız. biz bide aynı mahallede oturuyoruz. her gün karşılaşma korkusu vardı ilk zamanlar.gördüğüm yerde ağlıyodum.şimdi attım içimden.bana ettiklerinin cezasını çekmekle meşgul. sende atmaya çalış artık. dilerim Allah ım karşına ,kıymet bilen,değer verip ne olursa olsun sana sahip çıkacak gönlüne göre birini çıkartır.. yeniden aşık olduğunda beni daha iyi anlarsın..

Unutmak istiyosan unutursun canım ama ara ara hatırlarsın ya kendine kızarsın yada ona kızarsın başka şeylerle uğraş karşına başkası cıkacaktır doğru insan bu değil demekki opuyorumnanaktan

Eğer tercihini ailesinden tarafa yaptıysa ve seni istemeyen birileri olduğuna göre bence de unutmalısın.
Seni seviyor olsaydı ailesi seni istemediği sürece yine mutlu olamayacaktın. Belki böyle olmasında bir hayır vardır. Belki ileride karşına daha iyisi çıkacak. Kim bilir...
Bence unut ve yoluna devam et. Çivi çiviyi sökermiş. Kendini mutlu etmenin yollarına bak..
Bak göreceksin daha mutlu olacaksın..

dğer verseydi bırakıp gitmezdi
ailesi sadece bahane
ailesini karşısına almayacaktı sadece sevgisinin arkasında duracaktı
yüreksizlerden korusun ALlah

Canim benim seni suan en iyi ben anlarim galiba... 1 ay oncesine kadar benimde 2.5 yillik iliskim bitti ustelik hersey okdr gzl giderken.. Ama hayat iste hersey bizler icin.. Sana unutursun diye teselli veremeyecegim cunki kendimde hala unutamadim anilar pesimi birakmio.. Galiba bu isler uzzunnn zaman istio....

temmuz 27/2009,ayrıldık iki buçuk yıllık güzel mutlu bir ilişkinin ardından sebep ailesiydi beni istemediler o da arkamda durmadı vazgeçti benden biliyorum o da acı çekti hala çekiyor mu bilmiyorum ama ben hala unutamadım,parçalı bulutluydum şimdi yine fırtınalar kopmaya başladı nüks etti yaram iyileşmiyo bir türlü...
ne zaman bitecek bu ızdırabım kurtulmak istiyorum artık unutmak istiyorum:sinifsinif:

kızlar bu arkadaşın durumundan yola çıkarak bi genelleme yapmak istiyorum; seviliyo geziliyo eğleniliyo, özel şeyler belki paylaşılıyo ve günü gelip bi sebep cıkıp da ayrılınca unutamayan hırpalanan kadınlar oluyor.. kızlar herşeyi daha ince düşündükleri, daha duygusal oldukları ve daha cok baglandıkları için böyle ilişkilerde en cok yıpranan üzülen taraf oluyor..bunları gördükten sonra cıkmak yerine düzgün referanslar olsa da öyle biriyle mi evlenilse die düşünüyorum ne dersiniz??

on41,yoksun evet bunu yaşayan bilir biz birbirimizi en iyi anlarız o yüzden Allah kimseye de yaşatmasın çok zor herşeyde hatırlamak unutamamak kendini ne ona ne de bir başkasına ait hissetmemek boşlukta savrulup durmak...
ne kadar güçlü olmaya çalışsak da bir yerde tökezliyoruz işte humas doğru söylemiş katılıyorum arkadaşım yükünü biz çekiyoruz herşeyin ama emin ol referans filan hikaye ablam sözlenmişti kime sorduysak evliya gibi çocuk dediler ama ablam 1 ay sonra yüzüğü attı çocuk ilgisiz odun gibi biriydi yani iyilik de görecelidir referansla filan olacak şey değil Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın...
navb,kaderim ve nurum evet haklısınız sahip çıkardı sevse ama yine de iki buçuk yıl bir anda silemiyor insan hiç bunu yaşamazsınız inşallah,teşekkür ederim destekleriniz için...

Canım güçlü ol atlatıcaksın rabbimize sığın o yardım eder duanı eksik etme sen o herşeyin hayırlısını gösterir inşallah

geçiyo geçiyooo
valla inanın bak ciddi söylüyom kızzzz kaydirigubbakcemile3
geçiyoooo
yenisini buluncaaa heleki o ötekinden de iyiyseee :dilcikar:
ohhh değmesin keyifme kimseee
bende 1.5 senemi boş yere heba etmişim vatandaşın birinee
ne çektim nee 2 ayda 7 kilo gitti bünyeden kendine bakmaz rezil bi hatun oldum :tomato:
gören hastalıklı sanırdı beniii
ayy ne salakmışım yaaaa :mymeka:
adam orda keyfinde sefasında bende burda manyak gibi zır zır ağlayıp durdummmm
sonra aynaya baktım dedimkiiii halimee :mymeka:
yürü gitt nannnnn !!! :oklava:
bi kaç ay kafanı dinlee sonra yeni insanlara şans verr
sakın ölee oturup yok ben onu seviyom onu severken başkasına bakamam bilmem ne deme :olmaz:
hayatındaki şansları değerlendir..yerimseniben
hayat ertelenemeyecek kadar güzelllll opuyorumnanaktan
ve onlar için üzülmeye değmeyecek kadar özelll kuzucumm
sen herşeyden daha değerlisin sıkma canını olurmuuu kaydirigubbakcemile5

kızlar bu arkadaşın durumundan yola çıkarak bi genelleme yapmak istiyorum; seviliyo geziliyo eğleniliyo, özel şeyler belki paylaşılıyo ve günü gelip bi sebep cıkıp da ayrılınca unutamayan hırpalanan kadınlar oluyor.. kızlar herşeyi daha ince düşündükleri, daha duygusal oldukları ve daha cok baglandıkları için böyle ilişkilerde en cok yıpranan üzülen taraf oluyor..bunları gördükten sonra cıkmak yerine düzgün referanslar olsa da öyle biriyle mi evlenilse die düşünüyorum ne dersiniz??

Yani çıkıp gezdiği için üzülüyor diyosunuz sevdiği için değil!!!! Düzgün referansla evlenince sorun olmuyor diyorsunuz yanii.. Püf..

Yani çıkıp gezdiği için üzülüyor diyosunuz sevdiği için değil!!!! Düzgün referansla evlenince sorun olmuyor diyorsunuz yanii.. Püf..

yok ilksencim ben öyle anlamadım yaşanan kadında daha çok iz bırakıyo ve kadın dolayısıyla daha çok yıpranıyo demek istemiş arkadaş ama düzgün referans filan da değil çözüm Allah iyilerle karşılaştırsın yani iki buçuk yıl beraber olup tanımak da yetmiyo tanıyamıyosun en ufak birşeyde asıl renk ortaya çıkıyo Allah doğru insanlarla karşılaştırsın insanları tanımak anlamak çok zor:1no2:

darısı başıma inşallah frezya:Saruboceq::Saruboceq:
ondan iyisini bulmam lazım yoksa attan inip eşeğe binmekle unutulmaz,aksine aklım onda kalır dimi bu da karşımdaki insana haksızlık olur.

aynen

ya da çıkma olayını uzatmamak

güçlü olmalısın..eger dogru olduguna ınanıyorsan..kararlı ol...istemıyorlarsa seni.. sende onları ısteme...

yok yok unutamayacağım ben dün bana yanlışlıkla atmaması gereken bir mail atmıştı ben de neden bana böyle bir mail attın dedim öyle devam ettik biraz o da çok acı çekiyor ama ailesini ikna edemeyeceğini biliyor inanmıyorum artık ama senden başkası olmayacak hayatımda artık diyor,aklımdan da kalbimden de çıkarmam lazım artık başka çarem yok ama olmuyor ne yapmam lazım unutmak için bilmiyorum Allah'ıma sığınıyorum:sinifsinif:

artık unutmak is-ti-yo-rum bıktım bu acı ile yaşayamıyorummmmmm YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:çok üzgünüm::a015:

artık unutmak is-ti-yo-rum bıktım bu acı ile yaşayamıyorummmmmm YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:çok üzgünüm::a015:

unutacağız inşallah unutacağız inadına mutlu olacağız inşallah.unuttukları birşey var bizi yarım bırakanların yukarda herşeyi gören Allah var onu unutuyorlar sabretmek zorundayız onlar da layıklarını bulurlar nasıl olsa,yanlız sen değilsin bu acıyı çeken unutma bu acı insanı olgunlaştıran birşeyleri insanı kahrederek öğreten bir acı:sinifsinif:,başa geldi çekeceğiz yapacak bişey var mı başka,güçlü ol canım pes etme üç kuruşluk yüzüğün takının peşine düşen yıktığı saadetin farkında bile olmayan o kaynana olacak :mymeka:bırak Allah'tan bulsun,bulur da zaten şüphen olmasın Allah bize bunu yenme gücü sabrı versin geçecek bu günler inşallah:teselli:

Back
X