Artk Yetti...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ysm.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

ysm.

Ziyaretçi
Hemen konuya gireyim 1 yıllık evliyim eşimin ailesiyle yaşıyoruz.Babası, kız kardeşi ve iki oğlan kardeşi.Görümcemle evlendiğimden beri aramız bozuk.Yani bana hep bi garezi var evde kayınvalide yok vefat etmiş.Kendini evin hanımı sanıyo sanırım .Bana hep bi laf sokar bişeyler yapar.Annemler beni görmeye geldiğinde tripler yapar.En son olayı anlatayım temizlik yapcam evde çamaşır suyunu arıyorum yok allah allah heryere bakıyom yok.Sonra oğlum ağladı ona bakmaya gittim geldim ortaya çıkmış.Görümcem dolabında saklıyomuş.Ben bugüne kadar hiç sesimi çıkarmadım söylediklerine cevap vermedim.En son olayda dedim git sakla tekrar onu falan tartıştık biraz.Ve bütün bunların hiçbirini eşime anlatmamıştım .Zaten bisürü dert kafasında bide işte bizi düşünmesin diye.Anlattım herşeyi dedim taşınalım.Babamla konuşurum dedi.Daha öncede istemiştik ayrı ev kabul etmediler arsa aldılar ev yaptırcaklar ama bekleyemem.Daha askere de gitmedi.O askerdeyken ben nasıl katlancam.Huzursuzluğa hiç gekemiyorum.Yardım edin napayım şimdi ben

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence kabahatin en büyüğü sende :1no2:
Eşin daha askere gitmemiş
Ailesiyle yaşıyorsun
Başından düşünmeliydin
Çekeceksin artık :umursamaz:
Önceden hiç mi düşünmedin eşim askere gidince ailesiyle nasıl yaşıcam diye lmaz:

bence ayrı bir eve taşının yoksa kendinizi çok yıpratırsınız,eşinizle daha net ve açık konuşup isteklerinzi dile getirin.tamam onunda sorunu var ama bu sorunlar ileride karşınıza dağ gibi yıkılırsa ve altından kalkması zor bir hal alırsa işiniz zorlaşır.Allah yardımcınız olsun...

evlenirken bunları göze alarak evlenmişsiniz. 2 erkek bir kayınpeder ve bir kızkardeş. bunu nasıl kabul ettiniz ki. o evin hanımı ,olamayacağınızı hiç göremediniz mi
. kedi çok haklı.
yapılacak tek şey ayrı eve çıkmanız... eşinizi buna ikna etmeye çalışmalısınız. askere gittiğinde dahada zor olur bu s,zin için...

Sanırım ev almak ya da yaptırmak istiyorsun, neden kira düşünmüyorsun?

görümcene yakında taşınmayı düşünüyoruz biraz sabret birbirimizi daha fazla kırmayalım de bakalım

hem bunda ne varki kayınpederin iyi kocan iyi kayınların iyi bir görümceye bukadar takılma
kendini ezik görme oturun bi konuşun derdi neymiş

askere gittiğinde seni yalnız bırakacaklarını düşünmüyorum. ah ahhh.. keşke en başından ayrı eve çıksaydınız yada askerlikten sonra evlenseydiniz. zamanında söyleyen olmuşltur ama yaşamadan anlaşılmıyor galiba..

aile toplansın ve konuşun bence
neymiş derdi söylesin,
sen kaç yaşındasın görümcen kaç yaşında

O da bana hak veriyo zaten konuşayım babamla diyo.

ne kadar iyi çok güzel demek eşiniz anlayışlı,en kısa zamanda yolunu bulun ve bu konu üzerinde durun.kim olursa olsun sizi üzmeye hakkı yok...siz kendi yuvanızı ayırıp daha mutlu yaşarsınız.ha eşiniz askere gidincede yanlız kalabilirniyim dersenizde sizin ailenizden yada akrabanızdan biri sizinle arada kalır destek olurlar...yeterki eşiniz ve siz üzülmeden bu durumdan kurtulun...:1hug:

allah kolaylık versin ilkönce eşinin ailesiyle yaşıyorsun 1 senelik evlisin çocuğun var ve eşin askere gitmiş tek yapacağınız eşini ikna edip ayrı eve çıkmak ev üstüne ev olmaz

valla arzucum son noktayı koymuşsun süpersin valla.
ya da şöyle yapalım el birliğiyle evlendirelim görümceni oh .

şaka bir yana keşke askerliğini yaptıktan sonra evlenseydiniz.
bence madem bi seneye eviniz biter katlanmay devam edin bazı şeyleri görmezllikten gelin tekrar tekrar ev taşımakla uğraşmayın.

ayrı eve çıksanda şu saatten sonra bi çocukla başta baba 18 ay yokken çok zor eğer baktın eve çıkamıcaksanda eşin yokkel görümceni al karşına konuş kardeşini severek geldim buraya ondanda bi evladım var durumlur belli zaten dert çok gel iki kız kardeş gibi beraber aşalım demeni isterimvereliniortak Allah yardımcın olsun bunları göze alarak o eve gittiysen ilk adımıda sen atmalısın :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…