Artk Yetti...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ysm.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
.....

Son düzenleme:
çekinmece gücenmece yok ayrı ev şart o kadar:1closedeyes:görümce tam bi çatlak bunla kimse baş edemez sen kendini kaç kurtar

......

Son düzenleme:
doğru diyosun en güzeli uzak olmak bu örümcekten herşey beklenir.(görümceye ben örümcek derimde)şöyle baya uzağa taşınmak lazım askere gidince eşin kendi ailende kal bari o zaman rahat edersin

taşınalımda uzak yakın fark etmez .dedim ben eşimede ayrı eve çıkalım evime bile almıcam onu.bana hep kendi evinde öyle yaparsın böyle yaparsın diyodu.çok doğru ama hakkaten örümcek

.......

Son düzenleme:
:sm_cool:işallah canım bu mutluluk uzun sürer:Saruboceq:

allahım yardımcın olsun bence hemen çıkın.. one ölee o düşünsün sonun ilerde o evde kalacak olan tek kadın sen olucaksın kayınların evleneneene kadar.. oo daa evlencek sonra gitcegi yer, düşünsün..

yanında esın varken böle oluyorsa asker halını dusunemıyorum

eşin askere gitmeden kaçın kurtulun eşin yokken daha kötü olur davranışları
en azından ayrı eve çıkarsanız kendi ailenden biride kalabilir senle eşin askerdeyken

bence biz ne desek boş...göze almışşın evlenmişşin...kayınvalide olmadığı için görümcenin de kendini evin hanımı gibi görmesi normal...kabullenmiş işte herşeyi...ya dişini sıkıp oturcaksın aşaa
ya da maddiyatın iyiyse kiraya çıkıcaksın...iki yolun biri..

owww zor bir durum yaa..
asıl eşin askere gidince işler sarpa saracak eminim..
şayet börülcen seni sahipsiz bilip iyice üstüne gelecek...
Allah yardımcın olsun..
her halükarda beraber yaşamak zorundasın eşin askere gitse bile bunlar seni bir başına bırakmazlar....

görümcem olmasa ben eşimin ailesyle ayrı eve çıkma durumu olsada çıkmam.kendi ailemden farksız.ama o görümcek işte evi çekilmez kılıyo

yemek yaparım ben yaptım der temizlik yaparım ben yaptım der.Ben bütün gün kıçımı devirip yatmışım yani çocuğumu bile vermiyorum artık ona . çocuğuma zarar vermicenş nerden bileyim

kusura bakmayın ama dağdan gelmişsiniz bağdakini kovmaya kalkıyorsunuz.
annesi vefat ettiğine göre tabiki evin hanımı o.kendini evin hanımı sanıyorda ne demek?
siz ayrı ev açıp onları yanınıza almamışsınızki.siz onların evine gitmişsiniz.ev onunda evi yani.evimde rahat edemeyeceksem dediğiniz ev görümcenizin babasının evi.
baştan onların evine gelmeyi kabul etmeyecektiniz.ayrı ev isteyecektiniz.
şimdi kalkmış kızın babasının evinden neredeyse kızı kovacaksınız....
evet yaptıkları yanlış.hatta resmen çocukluk.
ama sizinde aşağı kalır yanınız yok.
çocuğumu vermem,ayrı eve çıksak eve sokmam ne demek?
ne sanıyorsunuz siz kendinizi kuzumşakkıdı
şimdi ayrı eve çıkalım sen askere gidince ben babanlarla otururum demekte ayrı olay.eşiniz askere gidince görümcenizle aynı evde kalmak sorun olmayacakmı yani?
yoksa eşiniz askerde olduğu için evde hüküm sürmek dahamı kolay olacak:bbo:
kayınpederinizle aranız iyi,kayınlarınızla iyi,eşinizle iyi.ama size yetmiyor ve görümcenizin ortadan yokolmasını istiyorsunuz.
diyorumya görümceniz çocuk.
ama sizde hiç masum değilsiniz.
cümleleriniz bana öyle hissettirdi kusura bakmayın....

Son düzenleme:

bilmem haklı olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…