Artk zaman geldi mi?

babyface26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
383
0
96
İzmir
iyi akşamlar hanımlar kayınvalidemle yaşadığım sorunlar beni hasta etti sinir hastası oldum kolit oldum.ayrı şehirlerdeyiz amaşu kadına bir haddini bildirsem mi diyorum eşim iş değişikliği yapınca yeni işe başladı hastaneye gitmem gerek tedavim var bebek istiyoruz aynı zamanda kendi annemle kendi evimizde yaşıyoruz bir hafta olacak konu açmıştım kısa geçiyorum konuşmayalı bir hafta olacak fakat eşim ailesinden benim hastaneye gitmem için az miktar maddi yardım istedi. ZEYTİN EKMEK YEYİN BİZE GELMEYİN diyor ailesi ayrıca evimi kendi annem bir başına kurdu annemin maaşıda bize bir yere kadar yetiyor ve kontrolüm geldi gidwmiyorumsenağlama o kadar da bebeğim olsun istiyorum ki birde para istedik diye anneme yazın gelmeyelim diye mi böyle yaptınız demiş kayınvalidem. neyse sinirden çıldırıcam allah eşimi annemi başımdan eksik etmesin arkadaşlar birde düğün zamanı aptal gibi bizi tembihlediler yok eşyaları birlikte almışmışız diye artık burama geldi onları rezil etmek istiyorum tel açsam mı açmasam mı hadlerini bildirmek için :oklava:

Hiç sinirini bozma.Muhattap olma.Kulaklarını tıka,görme.İnşallah en kısa zamanda tedaviniz olumlu yönde sonuçlanır.Moralinizi yüksek tutun,sizi rahatsız eden sesleri duymazlıktan gelin.opuyorumnanaktan

parayı eşiniz mi istedi yoksa anneniz mi , eğer eşiniz istediyse lafı söylemek size değil annesine düşer.. ama anneniz söyledi ve annenize böyle konuştuysa o zamanda anneniz gereken cevabı verecek. siz girmeyin. eşiniz size karşı iyiyse boşverin kayınvalidenizi.. kervanınızı yürütmeye bakın.

eşim istemişti annem değil annemi isteyip telefona sonradan insan istemiyor adımız oldu bir sene bir konuşmamıştık buraya da bizi sömürmeye geleceklerdi herzamanki gibi nefret ediyorum onlardan

Arkadaşım en güzeli ne biliyormusun eşin sana destekopuyorumnanaktan siz anladığım kadarı ile fazla kafayı takmışsınız kayınvalidenize bu kadar kendinizi yıpratmaya değmez. sonuç ne oldu sinir hastası oldun insan ne yaparsa kendine yapıyor.lütfen artık umursamayın yarın bi gün illaki işi düşecek sizde ona yardım etmezsiniz anlar yaptığının kötü bişey olduğunua.s.

sen bişey deme sesini çıkarma...onlar ana ogul,bugün kötü olurlarsa yarın iyi olurlar,arada kötü olan sen olursun...
üzülme bak bebek tedavisi görüyorsun,tedavide moral çok önemli bunu unutma...

ac kizz niye acmiyormusun valla nereye kadar sus sus sus.... buramiza kadar geldi yaaa.... ac agzina geleni say kapat. rahatlarsin en azindan. sen düsüne düsüne huzursuz olcagina biral o huzursuz olsun, ara canim bütün cesaretini topla ara... hep zaten basimiza gelenler susmaktan olmuyor mu?

Eşin çalışmıyor mu güzelim. Yani sağlık güvenceniz yok mu? Merak ettim.
Neyse sen genede fazla muhatap olma. Zaten aranız bozukmuş neden para istiyorsunuz ki, vermeyecekleri ortada, birde ağzınızın tadını bozmuşsunuz.

Onları araman sadece sinirlenmene sebeb olur canım bence hiç muhattap bile olmaaa
Eşin iş değiştirdiği için zordayız demişsin biraz daha dişini sık kimseye muhtaç olmak istemiyorsan
Onlarda verme niyetinde değiller zaten daha arayıp ne diyeceksin bilmiyorum
Bundan sonrasını da görmezden gel

para vermemekl san verdıgı degerı sergılemıs aslında
sevıyesıne ınıp kavga erme ondan bır farkın olmaz
susarak karsındakını cıldırt

Vallaha bence arama....kayinvalideme haddini bildireyim derken esinle cok kötü arani bozarsin....Ne kadar kötü olursada olsun annesi....:delphin:

Konusma esnasinda kalkar kadin sana bir laf söyler sende altinda kalmak istemezsin agzini bozarsin falan....buna esin sessiz kalmaz...haydiii al sana kavga...:1no2:
Hic gerek yok be güzelim...benneyaptımki

Zorla güzellik olmaz arkadasim...kayinvaliden sana ne maddi ne manevi acidan yardimci olmak istemiyorsa yapacak birsey yok....tabikide yapsa güzel olur...lakin bu onun vicdanina ve insafiyetine kalmis...:delphin:

Bu arada gecmis olsun...acil sifalar diliyorum sana....takma böyle seylere güzelim...insan ne yaparsa kendine yapiyor aslinda...bugün sana ise yarin ona...:delphin:

bence hiç arama canım ama eşine de artık onlarla asla görüşmek istemediğini söyle size gelip gitmelerini de engele şimdi de çocuğun olunca da yüzünüze hasret bırakın torun torun inlesinler göremesinler benim kaynanam aynı şehirde olduğumuz halde ara sıra arayıp yalvarıyo bana torunumu bi getirsen de yarım saatcik görsem diye kötükedihüso

Hayatınızda öyle biri yokmuş gibi davranın. ayrıca böyle bir insandan neden para istiyorsunuz ki. Kendinizi onlara muhtaç mış gibi bi duruma düşürmeyin.

ben bu yasıma kadar sunu öğrendim: muattap olma ağız dalaşına hiç girme..asla da arama daha cok çatlasınlar...ayrıca sen ararsın laf söylersin karşılığında daha beter laf duyarsın ve suçlu sen olursun eşinin gözünde ,belli olmaz...
sence eşyana bile karışmayan tedavi için para verir mi size?yoklarmış gibi davran..

Back
X