- Konu Sahibi babyface26
iyi akşamlar hanımlar kayınvalidemle yaşadığım sorunlar beni hasta etti sinir hastası oldum kolit oldum.ayrı şehirlerdeyiz amaşu kadına bir haddini bildirsem mi diyorum eşim iş değişikliği yapınca yeni işe başladı hastaneye gitmem gerek tedavim var bebek istiyoruz aynı zamanda kendi annemle kendi evimizde yaşıyoruz bir hafta olacak konu açmıştım kısa geçiyorum konuşmayalı bir hafta olacak fakat eşim ailesinden benim hastaneye gitmem için az miktar maddi yardım istedi. ZEYTİN EKMEK YEYİN BİZE GELMEYİN diyor ailesi ayrıca evimi kendi annem bir başına kurdu annemin maaşıda bize bir yere kadar yetiyor ve kontrolüm geldi gidwmiyorumsenağlama o kadar da bebeğim olsun istiyorum ki birde para istedik diye anneme yazın gelmeyelim diye mi böyle yaptınız demiş kayınvalidem. neyse sinirden çıldırıcam allah eşimi annemi başımdan eksik etmesin arkadaşlar birde düğün zamanı aptal gibi bizi tembihlediler yok eşyaları birlikte almışmışız diye artık burama geldi onları rezil etmek istiyorum tel açsam mı açmasam mı hadlerini bildirmek için
klava: