Arwin imiz yanimizda artik :)

selin25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
935
2
96
İsveç
Oglumuz Arwin 29 ocak saat sabah 05:05 te tam 4 kilo 52 santim ve normal dogumla dunyaya geldi.Cok guzel bir his, hepiniz icin dualar ettim, insallah geriye kalanlarda saglikla dogumlarini yaparlar ve simdiye kadar dogum yapan butun anneleride kutluyorum.
Malum bebisle ilgilenmem lazim, simdilik cikmaliyim,ilerde hem dogum hikayemle hemde oglumun resimleriyle geri dönucem, kendinize iyi bakin kizlar...

Ay ne güzel:emir_bebek:
Allah bebisinizi sizlere bagislasin,masallah kilo boy iyiŞeniz
Saglikla büyütmeyi nasip etsin allah..

selincim maşallah tosuncuğuna
gözünüzaydın allah huzurla büyütmeyi kısmet etsin

Arwin'in ömrü uzun, sağlıklı, mutlu ve sevgi dolu olsun

bu arada sana da geçmiş olsun
merakla bekleyeceğiz oğluşunun fotolarını

Selincin gözün aydın sıkıntılı bir kaçgünden sonra bebeğini kucağına aldığın için ne kadar mutlusundur .Oh maşallah Arwin'ede kocaman tosuncuk allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım bekliyoruz fotoları kendine bebeğine ii bak

selincim gözün aydin cnm
massallah bebisine ,saglicakla büyüt ins.
en yakin zamanmda dogum hikayeni ve bebeginin fotografini bekliyoruz

Oglumuz Arwin 29 ocak saat sabah 05:05 te tam 4 kilo 52 santim ve normal dogumla dunyaya geldi.Cok guzel bir his, hepiniz icin dualar ettim, insallah geriye kalanlarda saglikla dogumlarini yaparlar ve simdiye kadar dogum yapan butun anneleride kutluyorum.
Malum bebisle ilgilenmem lazim, simdilik cikmaliyim,ilerde hem dogum hikayemle hemde oglumun resimleriyle geri dönucem, kendinize iyi bakin kizlar...

:nazar:masallah canim gözün aydin:nazar:
allahim saglikla sihatle büyütmeyi nasip eder insallaha.s.:Saruboceq:
gözün aydin:emir_bebek::ecrin_bebek:

Canm oğlun hayılı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bahtı açık, ömür boyu sağlıklı olsun inşallah. Bide uslu olsun:)

öncelikle tebrik ederim maşallah 4 kilo ve normal doğum.....
allah anneli ve babalı büyütsün.....

Back
X