- 22 Mayıs 2019
- 686
- 327
- 103
- 34
- Konu Sahibi Sonya Blade
-
Yani zayıf olduğumu düşünmüyorum zaten.Fazlasına da gerek yok.Spor olabilir dediğiniz gibi.Benzer boydayiz 48 kiloyum
popom 91cm suan. Ben dolgulu sutyen pek kullanmiyorum memelerim de buyuk degil ama dolgulu B cub dolu dolu doldurur.spor mu yapsaniz acaba belki memeye care olmaz ama popodan kurtarabilir. Oyle cocuk gibi goruncek bir kilo degil aslinda tarif edince 40 kilosunuz sanmistim ben bir ara baya zayiftim (42) cunku.
Kendinizi boş yere üzüyorsunuz biliyor musunuz? Muhtemelen yeni evlisiniz ve bu adam daha şimdiden siz yokmuşsunuz gibi davranıyor. Asıl ben nerede hata yapıyorum diye düşünmesi gereken o, ne yapayım beş altı gibi yanıma gelen adamı.Sağlam bir ayar çekmeniz gerekiyor, bu şekilde daha çok özgüven problemi yaşarsınız siz bu adamla.Oyun bağımlısı gibi geldi, doğru mu?Evet kac kez söyledim sarılmak istiyorum dedim.Uykumdan fedakarlık yapıyorum.Geceye kadar senle vakit geçiriyorum diyor.Sabah zaten iş var.Ama birlikte yataga girip uyumak güzel bir şey bence.Hafta sonu 5-6 gibi yataga gelir mesela
Yani zayıf olduğumu düşünmüyorum zaten.Fazlasına da gerek yok.Spor olabilir dediğiniz gibi.
Evet öyle .Söylüyo zaten yaşlanınca da oynarım diyo.Yetmiyormuş oyun oynamak.Bazen uyuyakalıyo ve üzülüyo oynayamadım diye.Kendi özgüvenim için deniycem .2 yıllık evliyiz.Bir oyunum var başka bir şeyim yok diyo.Kendime yatırım yapcam artıkKendinizi boş yere üzüyorsunuz biliyor musunuz? Muhtemelen yeni evlisiniz ve bu adam daha şimdiden siz yokmuşsunuz gibi davranıyor. Asıl ben nerede hata yapıyorum diye düşünmesi gereken o, ne yapayım beş altı gibi yanıma gelen adamı.Sağlam bir ayar çekmeniz gerekiyor, bu şekilde daha çok özgüven problemi yaşarsınız siz bu adamla.Oyun bağımlısı gibi geldi, doğru mu?
Memeyi yine takıcam galiba.Popodan daha çok önem veriyorum .Takıntı haline geldi artıkAynen spora başlayin en kisa zamanda şöyle bir toparlasin vucudunuz memelerinizi takmayacaksiniz bile belki.
Memeyi yine takıcam galiba.Popodan daha çok önem veriyorum .Takıntı haline geldi artık
İşte diyorum ya, sizde bir sorun yok.Siz mükemmel ölçülere sahip olsanız da bu böyle sürüp gidecek çünkü adam bir bağımlı.Oyun bağımlılığı da aslında öyle küçümsenecek bir şey değil.Sizle geçirmesi gereken en güzel zamanları oyun başında geçiriyor ve size kendinizde sorun olduğunu düşündürüyor.Alın karşınıza konuşun,hayat böyle geçmez ki.Evet öyle .Söylüyo zaten yaşlanınca da oynarım diyo.Yetmiyormuş oyun oynamak.Bazen uyuyakalıyo ve üzülüyo oynayamadım diye.Kendi özgüvenim için deniycem .2 yıllık evliyiz.Bir oyunum var başka bir şeyim yok diyo.Kendime yatırım yapcam artık
Teşekkür ederim.Buraya yazarak biraz olsun rahatladım.Hep içime ata ata hasta olcam bir gün.Tamam once sporunuzu yapin bir kaç ay sonra yine iyi hissedecekseniz estetik dusunursunuz. Kendinize odaklanin nasil iyi hissedecekseniz.
Kocani da boşver belki de kendi isteksizlik sorunu var.
Bunun farkındayım malesef.Ben kendime odaklanıyorum şu an.Özgüvenli, daha çekici ,kendi özel alanına yoğunlaşmış bir kadın olduğumda da durum aynı olcak mı diye düşünüyorum.Yüzde 90 değişmeyecek.Onla ya da onsuz kendimle barışık bir kadın olarak devam edicem hayatımaİşte diyorum ya, sizde bir sorun yok.Siz mükemmel ölçülere sahip olsanız da bu böyle sürüp gidecek çünkü adam bir bağımlı.Oyun bağımlılığı da aslında öyle küçümsenecek bir şey değil.Sizle geçirmesi gereken en güzel zamanları oyun başında geçiriyor ve size kendinizde sorun olduğunu düşündürüyor.Alın karşınıza konuşun,hayat böyle geçmez ki.
Esiniz belki cinsel olarak konuşma yapmak istemiyordur.Merhaba, açtığım konuyu saçma bulan arkadaşlar olabilir.Ama ben bunun ayrımına varamıyorum.Kafamda mı kuruyorum, gerçekte mi böyle anlayamıyorum.2 yıllık evliyim.Severek evlendik.Cinsel anlamda ona çekici geldiğimi hissetmiyorum.Sevgi , sefkat var ama.Hep çok tatlısın ,sevimlisin der mesela.Ama böyle beni seksi bulduğunu hiç hatırlamıyorum.Bir haftadır sevişmiyorduk adet falan derken.Çok arzulu olmamız gerekirken çok monotondu.Benim etkimmiş öyle diyor.Meme küçüklüğü yüzünden oluşan özgüven problemini aşamıyorum.Vücudum mu onu cezbetmiyor mevcut durumdan dolayı( ki zaten estetik düşünüyorum), kafaya taktığım için mi yeterince istekli görünemeyip yansıtıyorum.Yada her şey normal mi kafam çok karışık.Açık konuşmak istiyorum.Saçmalıyorsun diyip kapatıyor. Psikolojim bozuldu iyice düşünmekten.
Büyük meme doğurganlığın sembolü olduğu için seviyorlarmış. Bir araştırmada okumuştum
Ya sence sen dolgun memeli bir kadın olsan eşin oyundan vaz mi geçecek? Artık yatağa erken mi gelecek?Memeyi yine takıcam galiba.Popodan daha çok önem veriyorum .Takıntı haline geldi artık
Ah FerhansOoo ne diyorsun.benim bir arkadaş resmen çay saati muhabbeti yapıyordu tam iş üstündeyken.
problem meme degil. Kucuk meme seven de var. problem adamin libidosu. Belki de escinsel. Ama normal degil. Arzulanmak her kadının hakkıOlabilir, haklısınız.Meme küçüklüğünden dolayı o hissiyat oluşamıyo bende (seksi hissetme).Ne kadar uğraştıysam da başarılı olamadım.Belkide tek çözüm estetik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?