- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Eksikler bir bir tamamlanıyor maşallah canım çok güzelEki Görüntüle 1495727
Mutfak masamiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eksikler bir bir tamamlanıyor maşallah canım çok güzelEki Görüntüle 1495727
Mutfak masamiz
Ama bende bittimmEksikler bir bir tamamlanıyor maşallah canım çok güzel![]()
Düğüne kadar böyle canım sonra yine eksik bitmez ama zamanla oturur elbet bir sonu gelir ufaktanAma bende bittimm. Ne zormus ev duzmesi bi gun temizlik yap hoop ikinci gun eksikleri almaya cik ertesi gun biraz daha topla diger gun yine alisveris eksik bitmiyoo kuzum
Eki Görüntüle 1502697 Eki Görüntüle 1502698 Eki Görüntüle 1502699 Evettt kizlar salonumun ve mutfagimin bitmis hali karsinizda
Eki Görüntüle 1502697 Eki Görüntüle 1502698 Eki Görüntüle 1502699 Evettt kizlar salonumun ve mutfagimin bitmis hali karsinizda
Hepsi çok güzel canımcım güle güle oturun :)
Ayynen kuzum yaa bi gorsen evde herseyim mor gercektende insana huzur veriyo. Rabbim herkesin gonlune gore versin insallah. Cicegimi emin onunden aldim canim mercandan asagiya inerken sol tarafta ufak bi dukkandan cok guzel renklerde cicekler var.Canım herşeyin harika salonun çok şeker iç açıcı moru seviyorsun sanırım sendeokeanoss00 um gibi
Çiçeğini nerede yaptırdın onun şeklini de çok begendim güle güle otu güle güle kullan herşeyini
![]()
İnsanın sevdiği renk ona enerji ve huzur verir canım gerçektende güzel bir renk amaAyynen kuzum yaa bi gorsen evde herseyim mor gercektende insana huzur veriyo. Rabbim herkesin gonlune gore versin insallah. Cicegimi emin onunden aldim canim mercandan asagiya inerken sol tarafta ufak bi dukkandan cok guzel renklerde cicekler var.
Bende saklamak istedigim icin canli istemedim. Bak mutlaka canim cok cesitleri vardi ama bende mora tutkun oldugum icin bunu sectimİnsanın sevdiği renk ona enerji ve huzur verir canım gerçektende güzel bir renk amaÇok beğendim ben aslında canlı çiçek düşünüyorum niyeyse ama yine de aklımda bulunsun gittiğimde bir daha bakayım ne olur ne olmaz sürekli fikirlerim değişiyor zaten
![]()
Sizi mor severler sizi sizin sayenizde moru sevmeye başladım heBende saklamak istedigim icin canli istemedim. Bak mutlaka canim cok cesitleri vardi ama bende mora tutkun oldugum icin bunu sectim
Bu arada o çiçek kurumuyor. nışanımda canlı çiçek yaptırmıştım ama kurumadı çok yoğun olduğu için çürüdü ama nışanlımın yaka çiçeği çoooook güzel kurudu.Sizi mor severler sizi sizin sayenizde moru sevmeye başladım heBakayım bende canım canlı çiçeğide ters aşağıya kurutmayı planlıyorum eğer yaptırırsam ama saklamak daha güzel tabi
![]()
Evet istememdeki buketimde kurumadı yoğun olunca kurumuyor canım ama ben düğünümde kalabalık bir çiçek düşünmüyorum sadece göstermelik minik dağınık birşey yaptıracağım sanırımBu arada o çiçek kurumuyor. nışanımda canlı çiçek yaptırmıştım ama kurumadı çok yoğun olduğu için çürüdü ama nışanlımın yaka çiçeği çoooook güzel kurudu.
o zaman kuruyabilir birde benim nışanım aralıktaydı yazın belki daha iyi kururEvet istememdeki buketimde kurumadı yoğun olunca kurumuyor canım ama ben düğünümde kalabalık bir çiçek düşünmüyorum sadece göstermelik minik dağınık birşey yaptıracağım sanırım![]()
Cook tesekkur ederimm canim Allah razi olsun. Bayadir goremiyorum sanki seni forumda ?nasılsınben forumun bu bölümünü atlamışım yane güzel eşyalarınız var güle güle oturun. mutlulukla
şu aralar hem iş yerinde hem evde pek yoğunum arada hızlıca girip bakıyorum kaçıyorum :) 4 gün izinliyim çeyizim gidecek mobilyalarım perdelerim gelecek ve beyaz eşya alacağım. sanırım bölünmem gerekiyor. sen nasılsın maşallah çok güzel şeyler almışsın forumda böle bir bölüm olduğunu atlamıştım bilsem daha önceden gelirdimCook tesekkur ederimm canim Allah razi olsun. Bayadir goremiyorum sanki seni forumda ?nasılsın
Hadi hayirli olsun canim ceyizin gidipte yerlestirmeye basladin mi gerisi corap sokugu gibi geliyo. Ben rahatladim simdilik cogusu hazir. Evet canim bu bolum cok guzel hem paylasim yapip hem eksiklerini gorebiliyorsun.şu aralar hem iş yerinde hem evde pek yoğunum arada hızlıca girip bakıyorum kaçıyorum :) 4 gün izinliyim çeyizim gidecek mobilyalarım perdelerim gelecek ve beyaz eşya alacağım. sanırım bölünmem gerekiyor. sen nasılsın maşallah çok güzel şeyler almışsın forumda böle bir bölüm olduğunu atlamıştım bilsem daha önceden gelirdim![]()
Benim için çok geç bulunmuş bir yer bundan sonra ufak tefek eşyalarım kaldı artık. aksesuarlarımı almadım henüz bakalım bir daha ki aya nolcekHadi hayirli olsun canim ceyizin gidipte yerlestirmeye basladin mi gerisi corap sokugu gibi geliyo. Ben rahatladim simdilik cogusu hazir. Evet canim bu bolum cok guzel hem paylasim yapip hem eksiklerini gorebiliyorsun.