• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arzu'nun çeyizi :)

Maşallah herşeyin mükemmel canım Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :nazar:Şişe acacağını nereden aldın acaba bayıldım çok tatlılar ya :KK53:
saol canımcımm aminn inşallah hepimiz ağız tadımız bozulmadan Aşkla kullanalım inşallah.şişe açıcağını cok begenerek almıştım canım.tantitoniden aldım canım :KK15:

saol canımcımm aminn inşallah hepimiz ağız tadımız bozulmadan Aşkla kullanalım inşallah.şişe açıcağını cok begenerek almıştım canım.tantitoniden aldım canım :KK15:

Amin canımcım inşallah:nazar:Bayıldım ona ya hemen bakmalıyım kalmıştır inşallah:21:

buda kettle m aslında vestele karsı hep önyargım var hiçbişeyde almadım sanırım evimin vestele ait tek parçası bu ve bundan sonrasıda yok :) ama buda arkadasımın hediyesi olduğu için kabulum ama tipi hoşuma gitti bakalım kalitesi nasıl çıkıcak :KK64:

Adsız.webp

buda kettle m aslında vestele karsı hep önyargım var hiçbişeyde almadım sanırım evimin vestele ait tek parçası bu ve bundan sonrasıda yok :) ama buda arkadasımın hediyesi olduğu için kabulum ama tipi hoşuma gitti bakalım kalitesi nasıl çıkıcak :KK64:

Eki Görüntüle 1455091
Güle güle kullan canım ufak eşyalarda sorun olduğunu sanmam dikkat ediyorlardır bence şekli çok tatlı ee hediyeymişte daha ne olsun aşkla kullan :nazar::KK68:

daha önce salon ve yatak odası avizelerimi paylaşmıştım bugun diğer kalan avizeleri mizide aldık huzurlarınız da :)

Başucu abajurlarımız.avizemize takım olsun istedim :KK36:

evidea-aydinlatma-LUM1809_3.webp

mutfak için sade bi model seçtim hemde daha aydınlık görünsün diye :KK59:
XDL043_3.webp

Hol için uzun kararsızlıklar sonucunda bunu aldım hala sorsanız hala kararsızım nedendir bilinmez o_O
evidea-aydinlatma-sarkitlar-XBD038_3.webp

Birde balkonumuz için yaz akşamları yemeğimizi yiyebilmek için böyle bişey aldım gayet sade ve bilindik bi mdel ama avizeleriçin çok para harcamak istemedik yinede hepsi içime sindi çook şükürr :p
evidea-aydinlatma-sarkitlar-LUM503_3.webp

son olarak misafir odamız ve aynı zamanda nişanlımın çalışma odasına da herkesin bildiği kağıt avizelerden aldık.benim vazgeçilmezimdir kendileri...
kagit-lamba-121383_5_1.webp

daha önce salon ve yatak odası avizelerimi paylaşmıştım bugun diğer kalan avizeleri mizide aldık huzurlarınız da :)

Başucu abajurlarımız.avizemize takım olsun istedim :KK36:

Eki Görüntüle 1465053
mutfak için sade bi model seçtim hemde daha aydınlık görünsün diye :KK59:
Eki Görüntüle 1465054

Hol için uzun kararsızlıklar sonucunda bunu aldım hala sorsanız hala kararsızım nedendir bilinmez o_O
Eki Görüntüle 1465055

Birde balkonumuz için yaz akşamları yemeğimizi yiyebilmek için böyle bişey aldım gayet sade ve bilindik bi mdel ama avizeleriçin çok para harcamak istemedik yinede hepsi içime sindi çook şükürr :p
Eki Görüntüle 1465057

son olarak misafir odamız ve aynı zamanda nişanlımın çalışma odasına da herkesin bildiği kağıt avizelerden aldık.benim vazgeçilmezimdir kendileri...
Eki Görüntüle 1465088

Çok güzeller canım aşkla kullanın:nazar::KK68:

aynısı bende de vaaaar:KK53: ütümüzde aynıymış sen sonra değiştirmişsin galibaa.. ama neden değiştirdin bi problemi mi var yoksa:KK17:
yok tatlım bi problem yoktu sadece en başındada aslında bu ütüyü istiyodum ama yoktu bn aldıktan sonra gelmiş bende hemen değiştirdimm yoksa denememiştim bile

Back
X