Aş eriyorum

kıyamam
inşallah adını hatırlarsınız da internetten vs bulunur
arkadaşlar da yollamaya gönüllü burdan Allah razı olsun

internete alman çikolataları diye yazıp görsellere bakın belki görselden hatırlarsınız
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 😊

Sanırım bir süre katlanırsanız. Yeni bir aşerme durumu olacaktır. Belki turşu gibi daha kolay ulaşılacak bişey. O zaman geçer.
çikolatanın adını hatırlarsanız belki internetten bulabilirsiniz.

Ay canım inşallah bulursun.
O duyguyu biliyorum, bende keçi sütü reçeli asermistim 😂😂
Allah'tan bulmuştuk, bir kavanoz yemiştim 😁
Ya valla aklımdan çıkmıyo eşim burda yok bu halde anca yakınlardaki marketlere bakabildim bulamadım

N11'de bile satılıyormuş yav. Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama böyle gurme çikolataların, fıstık ezmelerinin, cipslerin falan satıldığı minik dükkanlar vardır ya hani, ne deniyor oralara bilemedim şimdi. Oralarda vardır bunlardan.

konu sahibi napacaksınız şimdi internette var alabilecek misiniz peki ? bize de haber verin naptığınızı:KK200:

hepsiburada da çeşit çeşit varmış, yorumlarını okudum da taze de geliyormuş, bi bak istersen oradan @olducanisi

Çok teşekkür ederim 😊

googledan aratın n11 de hepsiburada da var satılıyor. burdan birinin almanyadan isteyip ordan gelmesi süresinde siz n11den ister alır yer üzerine bebeği ağzında nussnacker ile doğurursunuz :D

Nerde oturuyosunuz bilmiyorum ama rossman da gördüm geçen gün yoksa da internetten sipariş verebilirsiniz :)

googledan aratın n11 de hepsiburada da var satılıyor. burdan birinin almanyadan isteyip ordan gelmesi süresinde siz n11den ister alır yer üzerine bebeği ağzında nussnacker ile doğurursunuz :KK70:
İşte şuan İnternetten alamıyorum malesef yoksa alıcaktım😂

Back
X