canım . işyerınde ıscıye kufur vb hakaret etmek haklı sebeplerle ısı bırakma sayılır ve sıgortalı calısıyorsan 4 yıl için asgarı ucret gozukuyorsa sıgortan 3.000 tl kıdem alırsın. ayrıcada 9 ay ıssıczlık maası alıssın asgarı ucret ıcın yaklasık ,253 tl cıvarı maasın yuksek gorunuypsa daha cok bıle alırsın buda sen s bulana kadar sneı ıdare eder bu rakamlar
Cnm işyerindekiler küfür etmiyor telefondaki kendini bilmezler asagılıyo i küfür ediyo, adilik yapıyor diğer türü iş sahibi böyle birsey yapsa dakika durmam hakkımı ararım ama işte burası cgr merkezi yaa laf edmeiyosun her görüşmen kayıt altında oluyor.evlenmeye dek normalde sabrederdimde artık dayanamıyorum ayrıca akrabalarım yakınlarım herkese söyledim iş yok yani cidden yok olanlarda cgr merkezi de bir dahamı illallah ettim. bu arada nikah yapıpta ayrılmayı düşündüğümü söylesem direk ters tepki alırım büyük bir firmaa burası çünkü.Hepinizin yorumları için teşekkürler sanırım gittiği yere dek gidicek iş buluncada cıkarım :sinifsinif:
benim takıldığım başka bi durum var
senin nişanlın madem ev geçndiriyo siz evlenince nolcak ailesine de mi para yetiştircek?
benim takıldığım başka bi durum var
senin nişanlın madem ev geçndiriyo siz evlenince nolcak ailesine de mi para yetiştircek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?