aşağılama ve hakaret boşanma sebebemidir

arkadşım sırf bu yuzden 8 yıllık evliliğini bitirdi boşanmaları ayrılmaları sadece 15 gün sürdü arkadaşım eğitimci güzel bi işi var hiç zorlanmadı işte bu yuzden kadınlar okumalı bu hayatta yalnızda var olanubileceğini hep aklının bı köşesinde tutmalı

Bir evlilikte saygı bitmişse o evlilikten hayır gelmez .çocukların yanında mı yapıyor birde bunu.Eğer ki çocuklar da bunu duyuyorsa şimdi evde ne görüyorsa ilerde o çocuklarda aynısını yapacaklar malesef ki .
Hergün hakaret mi işitilir ya seninde kendine güvenin kalmaz bir noktadan sonra ve sağlıklı bir çocuklar yetiştiremezsiniz.Boşan ve boşanma diyemem ama bana göre evlilikte hep hakaret varsa kesinlikle ayrılma sebebimdir .ailemden görmediğim işitmediğim hakareti kötü sözü elin oğlu söyleyip niye yutayım yolu gösteririm direk yani .

Esine mektup yaz.. ve yasadiklarini duygularini onun hareketlerini birer birer anlat.. evet anlattiklarin bosanma sebebi.. ama sana bosan diyemem ben.. ben olsam ayrilirdim tabikide..

Bir sure annenize siģının pesinizden gelirse şartlarınızı sıralayın geri dönersenizde bi şans vereyim deyin ayagini denk alacsktir.

Bir sure annenize siģının pesinizden gelirse şartlarınızı sıralayın geri dönersenizde bi şans vereyim deyin ayagini denk alacsktir.
daha önce çok yaşadım aynı şeyleri maleaef bi çözüm olmadı ağlıyorum o a bile numara yapıyosun kenfini acı dırıyosun diyo bana çok kırılıyorum beni hiç anlamıyo

Esine mektup yaz.. ve yasadiklarini duygularini onun hareketlerini birer birer anlat.. evet anlattiklarin bosanma sebebi.. ama sana bosan diyemem ben.. ben olsam ayrilirdim tabikide..
İnan denedim daha önce çocuklarıma kuyamıyoruö yoksa giderdim

Çocuklara asıl şimdi kıyıyorsun.. büyüyüp geriye baktıklarında hep ezik bir anne hatırlayacaklar. Belki ileride onlar da sana babaları gibi davranacaklar...

Back
X