merhaba, benim de içimi dökmeye ihtiyacım var. 23 yaşında parçalanmış bir ailenin çocuğuyum. Evimizde hiç huzur olduğunu hatırlamam ve bunun çoğu zaman tüm sebebi annemdir. Her zaman huzursuz,gergin,mutsuz bir insan. Psikolojisi bozuk, antidepresan kullanıyor yıllardır ama alttan almaktan çok yoruldum. Sürekli beni aşağılıyor, başkasının yanında benim için etmediği hakaret kalmıyor, insanların yanında yüzüm düşmesin ağlamayayım diye zor tutuyorum kendimi. Şu yaşımda kendi annem tarafından aşağılanmak o kadar ağırıma gidiyor ki. İnsanlar da "boşver umursama" diye beni telkin ediyor. ben ve kardeşim annemle yaşıyoruz şu an üniversitede olduğum için yaz tatili ve sömestr tatili hariç eve gelmiyorum ama bana yaptığı psikolojik baskının aynısını kardeşime yaptığını düşününce uzakta bile olsam kafam rahat olmuyor. Bize bir saniye huzur vermez, sürekli "iş yapın", "kalkın oturmayın" diye söylenir.
Yaşadıklarımı kimseye anlatamıyorum, insanlar beni çok gamsız ve mutlu biri olarak görüyor ama içten içe tükendiğimi hissediiyorum. Ona karşı sakin olmaya çalışıyorum çünkü ben karşılık verdikçe işler daha kötü oluyor. Daha önce intihar bile etti. Böyle bir insanla yaşamak gerçekten zor. O benim annem, bunu inkar edemem yok sayamam ama bana yaşattıkları da artık çok ağır geliyor. Kaldıramıyorum. Antidepresan kullanmayı bile düşünüyorum.